juliaiga 16.01.10, 22:32 jak mogę obejść hasło do skrzynki pocztowej z której już dłuższy czas nie korzystałam,koniecznie muszę pisać do Onetu czy mogę próbować jeszcze nie kontaktując się z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedenpro.cent Re: pytanie do hakera 16.01.10, 22:36 Pisz do Kevina Mitnicka. Ale zwykły list na papierze, bo jemu nie wolno się do kompów zbliżać. Odpowiedz Link Zgłoś
lajosz3 Re: pytanie do hakera 17.01.10, 00:06 Jeśli kiedykolwiek wpisywałaś to hasło do Outlook expressa lub innego klienta poczty którego miałaś zainstalowanego na komputerze, to nie ma problemu z jego odzyskaniem. Wystarczy, że w ogóle widzisz gwiazdki lub kropki w polu do wpisywania hasła. Wystarczy ściągnąć sobie z netu program do podglądania hasła ukrytego za gwiazdkami. Może to być np. Asterisk Key, do pobrania z poniższego linka: programy.internetstandard.pl/pc/4115/Asterisk.Key.6.5.html Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: pytanie do hakera 17.01.10, 16:19 Nieładnie podglądać czyjąś pocztę. A jeżeli to twoja skrzynka, do której zapomniałaś hasła, to po prostu skorzystaj z odpowiedniego linka na stronie logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: pytanie do hakera 19.01.10, 12:00 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi,dzięki,dzięki,dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś