Dodaj do ulubionych

Google poprawia Buzza

12.02.10, 11:35
Na samym dole gmaila w stopce jest 'Wylacz Buzz'.
Obserwuj wątek
    • Gość: ehhh po co ten BUZZ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:45
      no po co?

niedlugo otworze lodowke a tam logo Google

ale ciekawi mnie kto tego uzywa? czy te wszystkie nowe produkty sa
      uzywane, bo ludzie ich potrzebuja, czy tez, bo chca byc modni, na
      czasie?

ja Iphone'a nawet na oczy nie widzialem, nie mialem ani nie mam
      Ipoda, nie robie zdjec komorka, nie jestem na twiterze czy facebooku

mam 29 lat a czuje sie jak 60-cio latek
      • Gość: . Re: po co ten BUZZ ? IP: *.cable.smsnet.pl 14.02.10, 07:35
        Goły gmail i strona startowa - niczego od nich innego nie chcę i nie używam, tak
        jak od Microsoftu nie wymagam super przeglądarki czy programu graficznego.
    • Gość: AnonimP Najgorsze jest o (a dojdzie do tego na pewno), że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 14:00
      wszyscy dotychczasowi użytkownicy Gmail-a - chcą/nie chcą - zostaną automatycznie członkami "społeczności". Nikt ich nie zapyta o zdanie. Parszywe Google znowu uzna naszą zgodę za coś oczywistego i domyślnie wrzuci nas do jednego kotła. O prywatności można już zapomnieć w przypadku tej firmy.
      Osobiście, nie używam gmail-a do komunikowania się z kimkolwiek. Niestety, muszę mieć tam konto, bo tylko wtedy dostępne są tzw. "narzędzia dla webmasterów" pozwalające na skuteczne pozycjonowanie kilku serwisów w wyszukiwarce Google. Jest coraz gorzej. Traktują nas jak worki z kartoflami. Absolutnie nie licza się z prywatnością swoich użytkowników. Opisywane łatanie luk w prywatności, to też kosmiczna ściema. Google osiągnęło dokładnie to, co chciało osiągnąć. Chwilowy brak prywatności (na 100% zamierzony) im wystarczył do osiągnięcia celu.
      • multi-pocket Re: Najgorsze jest o (a dojdzie do tego na pewno) 12.02.10, 14:19
        Kolega podał w pierwszym poście, wyłącz buzz, jest w stopce. Po co to
        bicie piany?
        • Gość: gość Re: Najgorsze jest o (a dojdzie do tego na pewno) IP: *.146.161.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.10, 21:41
          Uważam, że na 'dzień dobry' w stopce powinna być opcja 'włącz buzz',
          a nie 'wyłącz' - wtedy byłoby uczciwiej w stosunku do użytkowników.
    • Gość: gagu Re: Google poprawia Buzza IP: 94.75.121.* 12.02.10, 21:41
      ja mam taki problem z tym bucem, że nawet jakbym chciał coś opublikować, to nie mogę. tzn buc działa, wpisuję publiczną notkę, która pojawia się w bucu, ale gdy się wyloguję i zaloguję ponownie, mojej notki już nie ma... co więcej - opisałem ten problem na forum gmaila, ale nie doczekałem się żadnej odpowiedzi, bo mój post znikał. założyłem nawet nowy wątek - też zniknął.....
    • Gość: gosc Re: Google poprawia Buzza IP: *.burl.east.myfairpoint.net 14.02.10, 16:53
      Wielkie dzięki! Trudno to znaleźć, czcionka jesty mikroskopijna na samym dole,
      ale jest, jeżeli sie wie gdzie szukać. Co za koszmar!
      • Gość: . Re: Google poprawia Buzza IP: *.cable.smsnet.pl 14.02.10, 18:44
        Ale dobrze, że się da wyłączyć bez testowania:)) Mnie wkurza, że po
        wyczyszczeniu cookies muszę wyłączać te durne sugestie zapytań, bo jakiś geniusz
        uznał, że opcjonalnie są wygodą. Akurat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka