Gość: laska IP: *.ssnet.pl / *.ssnet.pl 22.02.04, 20:21 kto z was nie lubi czatów? To jest super!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kollector Re: czaty 23.02.04, 02:11 w zasadzie to ja tez nie lubię czatów ale nie ortodoksyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: czaty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.02.04, 08:58 > kto z was nie lubi czatów? JA > To jest super!!!!!! Dla takich pustych "lasek" jak ty to na pewno jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: czaty IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 24.02.04, 00:19 To i ja sie wpisze...Ja tez nie lubie ale nie ortodoksyjnie tak jak kollektor. Pozdrawiam serdecznie mgregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: czaty IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 24.02.04, 07:25 Jak mozna nie lubic dyskusje w gronie ciekawych, ludzi na ciekawy temat. Tylko ludzie o waskich horyzontach, malo inteligentni, ktorzy nie maja nic do powiedzenia, moga tego nie lubic. Podczas czatowania czesto trzeba sie wykazac refleksem, humorem i wiedza na dany temat. Poza tym trzeba umiec szybko pisac na klawiaturze. Jak sie tego nie posiada to niestety, mozna tego nie lubic. Choc polecam trening. Trening czyni mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: czaty 24.02.04, 10:59 Ja nie lubię czatów i nie sądzę, że ten fakt oznacza, iż jestem mało inteligentną osobą o wąskich horyzontach. Twoja wypowiedź JP niezbyt pozytywnie świadczy o twym intelekcie i kulturze. Miałeś dzisiaj zły dzień, więc postanowiłeś trochę poobrażać ludzi? Bo nie wiem jak inaczej można tłumaczyć to co napisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: czaty IP: *.icpnet.pl 24.02.04, 17:01 Moje problemy: - trafiam na ludzi, którzy w większości piszą wolniej ode mnie... - nie wiem gdzie znaleźć ciekawe tematy na czatach... za każdym razem mam wrażenie, że to rozmowa o niczym, - inteligencji mi nie brak (ale, że każdy tak myśli o sobie, to moje zdanie też nie jest obiektywne,hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: czaty 24.02.04, 18:12 można się było tego spodziewać - jak widać lubisz wszystkie przerosty formy nad treścią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: czaty IP: *.cs.yorku.ca 24.02.04, 19:56 nie znosze "czatow" (takich bazujacych na www). nie ma zadnej, jakiejkolwiek identyfikacji uzytkownika, dlatego panuje tam najczesciej niesamowite chamstwo i prostactwo. najczesciej takiego czata nikt nie pilnuje.. co dodatkowo wkurza to, ze kazdy uzywa jakichkolwiek fontow (niektorzy nie potrafia pisac inaczej niz czerwonym fontem, oczywiscie z wcisnietym caps lockiem).. do tego IKONKI!!! tragedia:) ponarzekam dlatego, ze "wychowalem sie" na irc, dlatego takie rzeczy mnie bardzo denerwuja (wiele osob rozpoznaje sie po hostcie, wielu ma staly ident, etc). a moze na serio jestem starej daty? nie lubie uzywac pl-krzaczkow, przywiazuje wage do sposobu przekazywania wiadomosci (cytowanie, kodowanie znakow etc), a nie do formy (szlaczki, wzorki, ikonki, inne cuda od ktorych bola oczy).. czy ktos jeszcze mysli podobnie, czy moze na serio jestem netowy ramolem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: czaty 24.02.04, 20:22 Gość portalu: kell napisał(a): > czy ktos jeszcze mysli podobnie, czy moze na serio jestem netowy ramolem:) myśli myśli :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: czaty 24.02.04, 20:36 Kell, napijmy sie C(_) za stary dobry IRC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: czaty IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 24.02.04, 20:14 >Jak mozna nie lubic dyskusje w gronie ciekawych, ludzi na ciekawy temat.(...) 1.) Jak mozna nie lubic DYSKUSJI w gronie... <- zapewne literowka... 2.) Ciekawych ludzi...Ty chyba w zyciu na czacie nie byles...ja moze znam 2 albo 3 ciekawe osoby ktore poznalem na czacie...Czat to zbieranina chamstwa, malolatow i zboczkow ktorych rajcuje to ze sa na czacie anonimowi i moga np. Ci nawymyslac, zmieszac Cie z blotem i nikt im nic za to nie zrobi...To maja byc ciekawi ludzie? Polemizowalbym... 3.) Ciekawy temat...Hmmmm...tego...Ty chyba naprawde nie byles na czacie...Na czatach nie ma tematu rozmowy...bez wzgledu na to na jaki wejdziesz (mowie na podstawie ONETU) czy Towarzyski czy seksi pierwsze pytania osoby ktora Cie zaczepi (a masz nicka Pawel25Wawa) to: skad jestes, ile masz lat i jak masz na imie...To na privie. A na ogolnym jest stek bluzgow, wyzywania sie, chamstwa i naprawde rzadko zdarza sie zeby ktos powiedzial cos "normalnego". Wypowiedz swa opieram na kilkudniowym siedzeniu na czacie w celu zdobycia materialow do pracy licencjackiej o internecie i slownictwie w nim panujacym. Pozdrawiam serdecznie mgregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: czaty IP: *.icpnet.pl 24.02.04, 23:03 > 3.) ...Na czatach nie ma tematu rozmowy...bez wzgledu na to na jaki wejdziesz no właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: czaty IP: *.ccs.yorku.ca 25.02.04, 22:55 no jak to nie ma?:) "z kat klikasz" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: czaty IP: *.icpnet.pl 25.02.04, 23:33 pamiętam jeszcze jeden temat "jak wyglondasz?":) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: czaty 26.02.04, 10:34 wypaśny jest jeszcze "Pogadam z <laska> na <priv> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1" (koniecznie z '1' na końcu :DD) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: czaty 24.02.04, 20:32 A co to "czaty"? :D Nie bywam, jak chcę pogadać idę na IRC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: czaty IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 25.02.04, 01:25 Tak to prawda, nie uzywam gazetowych chat-ow ale wydawalo mi ze ktos tu wpierw napisze - "zalezy jaki?" Nie oceniam polskich chat-ow bo ich nie znam. Dla mnie chat to wszelkiego rodzaju pogawetka, rozmowa na jakis temat, nawet wywiad ze znana osoba. Nie mozna zatem oceniac chat-a (ogolne pojecie) po tym w jakim formacie dziala i czy ma ikonki czy nie. Dla mnie IRC, to takze chat. Chyba kazdy chat jest podzielony takze na tak jakby tematyczne pokoje. Jak chcesz rozmawiac o komputerach, internecie, telewizji satelitarnej czy samochodach itd to wchodze do wlasnie takiego. Nieraz dyskusje sa bardzo ciekawe. A jezeli sa nieciekawe? To zalezy od kategorii wiekowej i samych ludzi tam przychodzacych. Chat jest taki jacy sa ludzie. Tu na forum to tez mozna zauwazyc. Ktos mowi ze to forum jest chamskie inny, ze wspaniale i bardzo pozyteczne. ps. wyrazajac swoja opinie o chat-ach nikogo osobiscie nie chcialem urazic. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: czaty 25.02.04, 08:32 Gość portalu: JP napisał(a): > Dla mnie IRC, to takze chat. jak sama nazwa wskazuje - internet relay chat. z tym, że pewnie wymagania co do konfiguracji klienta itp. już na początku wykluczają sporą część debili. pozostałych trzeba zbanować ręcznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: czaty IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 25.02.04, 22:38 A juz myslalem ze za "Dla mnie IRC, to takze chat." poleje sie krew...:-) A tekst o banowaniu jest bardzo prawdziwy...;-) Pozdrawiam serdecznie mgregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: czaty IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 25.02.04, 23:30 Gość portalu: mgregor napisał(a): > A juz myslalem ze za "Dla mnie IRC, to takze chat." poleje sie krew...:-) Dobre. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: czaty 26.02.04, 10:05 Gość portalu: JP napisał(a): > Gość portalu: mgregor napisał(a): > > > A juz myslalem ze za "Dla mnie IRC, to takze chat." poleje sie krew...:-) > > Dobre. :)) no dobre dobre bo często za to krew się leje ale nie ma co ukrywać, że IRC to chat. nie ma równiez co ukrywać, że to kolorowe chaty są pochodną IRCa a nie odwrotnie. szkoda, że wraz z maksymalnym uproszczeniem dostępu maksymalnie obniżyła się funkcjonalność i poziom zabezpieczeń.. ale jak tu się dziwić skoro ircd jest porządną aplikacją unixową napisaną w C i ciągle udoskonalaną, a IRC jest siecią nad którą pieczę sprawują prawdziwi fachowcy a chat jest aplecikiem odstawionym w javie na odwal się i żeby ładnie wyglądał dodatkowo administrowany przez lokalnych "czatrómowych" wataszków. o klienteli chatów nie wspomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskax Re: czaty 26.02.04, 00:38 Czaty są dla buraków. Takie jest moje zdanie. Napewno nikt normalny nie uważa że czaty sa super, chyba że ma jakiś problemy psychiczne...lub 13 lat. Musisz świetna zabawę mieć na czatach "lasko"..... ale wybacza ci sie to, sama ksywa mówi wszytko za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: czaty IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 26.02.04, 05:24 Czy jest cos co cie bardzo interesuje i na czym sie dorze znasz? Jezeli tak to znajde ci chat na ten temat. Nie pomyslales nigdy o tym ze mozesz zalozyc swoj wlasny chat? Czy i ten czat bylby tylko dla burakow? Wejdz na pierwszy lepszy chat. Ja losowo trafilem na Onet. czat.onet.pl/ Popatrz ile tam jest roznych pokoi, ile roznych tematycznie chatow. Czy wszystkie one sa dla burakow? Byles na Filozofia, Psychologia, Religie itd? Tam tez spotkales burakow. Odpowiedz Link Zgłoś