agniesia454 28.05.10, 17:25 Co lepsze? Zależy mi na stabilności łącza, dobrym stosunku cen do jakości oferowanych usług i dobrej obsłudze technicznej. To w sumie moje 3 najważniejsze kryteria :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 802.11n Re: Internet stacjonarny: Netia, Era czy Orange? IP: *.multimo.pl 28.05.10, 18:43 Internet na łączach TP SA? Teoretycznie najlepiej powinno być u Orange, bo to spółka zależna TP, więc w razie problemów technicznych powinni szybciej zaregować. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia454 Re: Internet stacjonarny: Netia, Era czy Orange? 31.05.10, 16:30 dzięki za odpowiedź, a może ktoś praktycznie :) orientuje się jak to wygląda z tym freedomem? Ktoś ma w ogóle ten net stacjonarny w orange? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Internet stacjonarny: Netia, Era czy Orange? IP: *.multimo.pl 31.05.10, 17:03 Koleżanka ma. No i u niej działa. Zresztą oferty Netii, Multimo, Neostrada, Orange to ta sama technologia (ADSL) na tych samych kablach TP SA. Wszystkie chodzą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia454 Re: Internet stacjonarny: Netia, Era czy Orange? 01.06.10, 16:03 słuszna uwaga. Poza tym że wszystkie chodzą podobnie (na łączach TP) w sumie mają bardzo zbliżone oferty, promocje. Przynajmniej tak mi się wydaje, z tego co przejrzałam na stronach www: np. Orange i Era ( z tym że w orange przy freedomie dostaję się jakiś ekstra bonus: 30 zł na konto do wygadania poza samym netem). Właśnie propo tego bonusy, to naprawdę można go przeznaczyć komu się chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Internet stacjonarny: Netia, Era czy Orange? IP: *.multimo.pl 01.06.10, 16:57 Pojęcia nie mam, pytaj w Orange. ;-P Wiem, że jakieś bonusy są. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia454 Re: Internet stacjonarny: Netia, Era czy Orange? 02.06.10, 22:02 dzięki, rzeczywiście chyba najlepiej będzie jak przejdę się do salonu i popytam o szczegóły tego freedoma, Oferta z tego co zdążyłam się zorientować po konkurencyjni, wypada dość korzystnie przynajmniej po wstępnej analizie. Odpowiedz Link Zgłoś