Dodaj do ulubionych

Internet w Polsacie

23.06.10, 19:29
Słyszałam, że Polsat ma dość ciekawą ofertę internetu. Może jest ktoś bardziej zorientowany ode mnie i mi odpowie na pytania : Czy jest bezprzewodowy, bezproblemowy i najwazniejsze, czy trzeba kożystać z innych usług Polsatu, np TV?
Obserwuj wątek
    • swojadroga Re: Internet w Polsacie 24.06.10, 08:40
      Jest to internet bezprzewodowy w technologi HDSP+ (modem USB taki jak u operatorów komórkowych).
      Jeśli jest zasięg sieci to praktycznie nie ma problemów (w zestawie jest antenka lub mozna osobno dokupić również antenę zewnętrzną).
      Nalezy pamiętać, że w ramach abonamentu wykupuje się pakiet danych do wykorzystania. Po przekroczeniu pakietu prędkość nie spada tylko pojawia się opłata dodatkowa za przekroczony pakiet.
      Można wykupić samą usługe internetową jednak jest ona droższa od oferty łączonej z telewizją i droższe są modemy w tej sytuacji.
      Wraz z telewizją można otrzymać nawet 2GB danych transferu dodatkowo.
      Proponuję odwiedzić najbliższy punkt Cyfrowego Polsatu w celu poznania szczegółów oferty.
      • swojadroga Re: Internet w Polsacie 24.06.10, 08:44
        Zapomniałem dodać. Jest 7 dni na testy usługi z prawem zwrotu. Zwrot jest bezpłatny jesli nie przekroczy się transferu 200MB w ciągu tych 7 dni. Przekraczając 200MB transferu w ciągu 7 dni i rezygnując z usługi Cyfrowy Polsat pobiera tylko opłatę aktywacyjną (na dzień 24.06.2010 jest to 29zł).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka