Dodaj do ulubionych

internet stacjonarny w Orange

12.07.10, 15:02
Cześć,
czy ktoś z Was korzysta z internetu stacjonarnego oferowanego przez Orange? Jak w praktyce sprawdza się taki internet?
Mam na myśli: stabilność łącza, jakoś obsługi klienta, pomoc techniczną itp.
Będę się niedługo przeprowadzał i muszę wybrać nowego dostawcę. Pomyślałem o Orange, bo mają całkiem atrakcyjną cenowo ofertę, ale wole się jeszcze upewnić, popytać na forum, czy to rzeczywiście jest najlepsza opcja?
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: internet stacjonarny w Orange IP: 217.98.20.* 12.07.10, 15:27
      Orange stacjonarny to to samo co Neostrada. Chodzi bardzo dobrze (no
      chyba że masz wyjątkowego pecha i Twoja linia będzie miała bardzo słabe
      parametry.
      • nexttt Re: internet stacjonarny w Orange 13.07.10, 21:41
        a da się jakoś samemu sprawdzić parametry łącza?
        Tzn. Zobaczyć czy da się podłączyć u mnie 6megabitowej Freedoma?
        • Gość: 802.11n Re: internet stacjonarny w Orange IP: *.multimo.pl 13.07.10, 22:23
          Technicy w TP SA mogą sprawdzić. Żeby samodzielnie to zrobić, trzeba
          najpierw zestawić połączenie (czyli najpierw uruchomić usługę).
        • Gość: Majka Re: internet stacjonarny w Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 14:59
          Korzystałam ze stacjonarnego jakiś czas temu i byłam bardzo zadowolona. O
          stabilość łącza nie masz co się martwić, a może jest też coś takiego jak:
          możliwość testowania- warto się dowiedzieć, bo przynajmniej można przeanalizować
          wszystkie zalety i wady.
          W chwili obecnej również korzystam z Orange , tyle , że z bussines everywhere.
          Osobiście wydaj mi się ,że niebawem net mobilny będzie standardem. Tym bardziej
          ,że operatorzy coraz bardziej dbają o rowój tego segmentu; ulepszanie zasięgu ,
          dodatkowe pakiety danych etc, no i przede wszystkim na pewno jest wygodniejszy.
          • Gość: Bevvie Re: internet stacjonarny w Orange IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 21:02
            Majka żebyś tak celnie trafiła do piekła jak ci kazali napisać twoi przełożeni ,nie wstyd ci ?? ludzie się męczą ,to zwykła podłość z twojej strony ,poza tym jak ktoś jest zadowolony z usługi to ma w dupie takie fora ,chyba że cię doprowadzą do stateczności jak np. mnie ,aż mi wstyd za ciebie ,ale żeby koryto utrzymać trzeba też być przystosowanym do tego jak zwierze zwane świnią, tylko to zwierze nie ma wyboru ,a ty masz ,niestety
    • Gość: Bevvie Re: internet stacjonarny w Orange IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 20:48
      Orange stacjonarny to loteria jak ktoś do ciebie zadzwoni musi liczyć na szczęście żeby się połączyć ,doświadczam to od kilku miesięcy ,po zgłoszeniu reklamacji do biura Orange dostaje się informacje,że wina jest po stronie operatora dzwoniącego do Orange ,bez względu z jakiej strony i sieci Europy, totalne lekceważenie klienta,nic nie da się zrobić trzeba jedynie czekać na rozwiązanie umowy ,jestem po kilkudziesięciu rozmowach z operatorem ,traktują ludzi jak debili,czekam aż mi się skończą wszystkie umowy telefoniczne z Orange chociaż z tamtych jestem od wielu lat zadowolony, strzeście się jednak usługi Orange stacjonarny ,hybrydy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka