ememek96 08.02.11, 19:50 iGrill pomoże w kuchni, Confession zrobi rachunek sumienia, życie staje się prostsze, gdy masz iPhone'a :-> (dla mniej kumatych - solidna nuta ironii) Na co jeszcze nie ma aplikacji?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sselrats Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 16:07 Bardzo fajnie, religia w radiu, telewizji i szkolach - moze tez byc na iPhonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodnik.january Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 16:27 Najważniejsze jest to wsparcie dla Retiny... A potem w konfesjonale: "Ostatni raz byłem do spowiedzi po wiosennym Keynote. Rachunek sumienia robiłem na iOS w wersji 4.2.1. Zgrzeszyłem jailbreakiem..." applefobia.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bolibok Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 17:20 jak tytuł z głownej strony "Biskup zaakceptował spowiedź przy pomocy iPhone'a" ma sie do treści artykułu? sprawdźcie sobie kołki gazetowe co to jest imprimatur Odpowiedz Link Zgłoś
fumi-komi Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 18:02 A już myślałem, że będzie to pierwsza aplikacja do spowiadania księży przez owieczki... A tak jak zawsze, owce tyko beczą i są strzyżone... Baranki, bosze... --- Tel Awiw, najlepsze gry, maści końskie Odpowiedz Link Zgłoś
iniesta Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 19:15 Przy pomocy kolegi, za pomocą młotka. Drodzy dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
mevstan Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 20:34 Wow!!! To teraz Iphone i Ipad podbiją w końcu Polskę. Bo do tej pory to jak głową w mur. Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 20:55 To teraz cała dewocja pod dowództwem Ojca Dyrechtora ciuła kaskę na ajRozgrzeszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wobed Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 22:21 A ja tam wolę ajPieczątkę "Lubię to" z www.ja-lubie-to.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
malvision Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 23:15 a za pomoca aplikacji odpust zupełny 7.0 dostaniecie certyfikat uprawniający do losowania o klucz do nieba bram... Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Spowiedź z iPhone 09.02.11, 23:38 Trawestując klasyka: ajfon - srajfon :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_borzym Re: Spowiedź z iPhone 10.02.11, 01:21 Co za bzdura - ta aplikacja pozwala tylko zrobić sobie rachunek sumienia - a nie jak w tytule: "Spowiedź z iPhone" - troglodyta dziennikarzyna powinien wiedzieć, że rachunek sumienia to nie spowiedź a tylko jeden z warunków spowiedzi wg Kościoła Katolickiego - żenada :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
wonderdummy Re: Spowiedź z iPhone 10.02.11, 09:40 Panie Januszu A. Urbanowiczu! Po polsku mówi się i pisze "przy pomocy kogoś" i "za pomoca czegoś". Zatem spowiadać się można "za pomocą iPhona" lub "przy pomocy spowiednika". Imprimatur: certified for iPhone. Odpowiedz Link Zgłoś
blenderspl Re: Spowiedź z iPhone 10.02.11, 10:02 A kiedy Batmany wyspowiadają się przed narodami świata? Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Spowiedź z iPhone 10.02.11, 10:28 Zróbcie przyjmowanie komunii na iPhone, cwaniaczki... -- parada karzełków Odpowiedz Link Zgłoś