Gość: m/o IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.04.04, 02:55 Nie mam takowego zainstalowanego, a chyba raczej niezbędny. Który wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dominik666 Re: jaki firewall IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.04, 03:43 Gość portalu: m/o napisał(a): > Nie mam takowego zainstalowanego, a chyba raczej niezbędny. Który wybrać? powiem ci że chyba żadnego .... zaraz zaczną cię atakować hakerzy z 127.0.0.0 :) zciągnij sobie avg (anty virus) i skanuj co jakiś czas dysk,firewall masz (chyba) wbudowany w XP (zapora połączenia internetowego) nie tylko że firewall jest zbędny to jescze moze ci zaszkodzić po prostu a szczegulnie potworki w stylu norton security moga doprowadzić do zwisów szybciej niż hakiery i virusy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m/o Re: jaki firewall IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.04.04, 22:47 Dzięki. Rzeczywiście nie mam żadnych super ważnych danych (chyba tylko superważne dla mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanG Re: jaki firewall IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.04.04, 07:29 Sygate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oziim Re: jaki firewall IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.04, 18:53 Siema Z Firewallami jest różnie, bo jeśli masz firme i jakieś bardzo cenne dane i uważasz że zagrożenie atakami ze strony hackerów na Twój komputer są bardzo duże możesz zainstalować sobie firewalla, ale jeśli jesteś modemowcem i nie posiadasz żadnych ważnych danych to nie musisz instalować sobie Firewalla. Jeżeli decydujesz się na instalacje to musisz uważnie go wybrać gdzieś słyszałem że Nortony wcale nie są dobre i są strasznie drogie, musisz liczyć się też z tym że większość z tych programów strasznie spowalnia prace komputera. A atak ze strony hackerów jest mało prawdapodobny, no chyba że zdenerwujesz jakiegoś. Pamiętaj że wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aas Re: jaki firewall IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.04, 23:27 Jezeli masz Windows XP uruchom Firewalla , jest juz w nim. Wystarczy uaktywnic. Odpowiedz Link Zgłoś