kretynofil 07.03.11, 13:27 Heh, i znowu caly swiat nasladuje Apple! Tym razem - chodzi o to ze $teve Job$ przedefiniowal ostatnio "PRO" na "okrojony szajs dla segmentu budzetowego": applefobia.blox.pl/2011/03/Juz-wiem-co-jest-PRO.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejzkik Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 15:03 podziwiam cie stary. jak wiele trzeba miec kompleksow zeby tak pluc na cokolwiek a tym bardziej na jakas firemke ktorej produktow nawet nie uzywasz. zadziwiajaca, potezna frustracja Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 15:29 @bejzkik: A mozesz mi powiedziec na ktora firme naplulem? Bo nie wiem - na Szajsunga czy na Sraple? Odpowiedz Link Zgłoś
kufel78 Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 15:58 @kretynofil coś pokręciłeś z tym "pro". Od paru lat standardem jest że jeśli telefon ma pro w nazwie to wiąże się to m.in. z fizyczną klawiaturą qwerty Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 23:26 Utarło się jednak, że model pro telefonu dotykowego to slider o nie gorszym wyświetlaczu niż model bazowy. Swoją drogą zastanawiam się czy samsung pozostawi bardzo dobry układ dźwiękowy firmy Wolfson, czy też zaoszczędzi i wstawi jakiś szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
robertcb2 Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 18:36 Dusza i duchy istnieją. Świadomość to nie mózg. Mózg jest kwantowym odbiornikiem duchowej świadomości. Teoria dualizmu interakcyjnego John Carew Eccles'a, oraz kwantowa teoria świadomości Orch-OR Rogera Penrose i Stuarta Hameroffa - są prawdziwe. Neuronalna transmisja synaptyczna w mózgu - nie tworzy świadomości ani naszych myśli. Przeczytajcie ten artykuł i poznajcie prawdę: radioamator.elektroda.eu/swiadomosc.html lub wpiszcie w wyszukiwarkę: świadomość to nie mózg Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 19:58 Układ jedyny słuszny. Niestety to tylko Szajsung z Szajsdroidem... Odpowiedz Link Zgłoś
wsadzam Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 20:21 temu panu powyzej to chyba ktos kiedys krzywde zrobil urzadzeniem marki samsung. ewentualnie zgwalcil go analnie i brutalnie jakis zly android. Odpowiedz Link Zgłoś
graveir Re: Samsung zapowiada smartfon Galaxy Pro 07.03.11, 23:28 Cóż, jeśli cena będzie oscylować w granicach 7 stów, a bateria będzie trzymać dobrze, to może i wymienię na to swoją X8 :) Tym bardziej, że skoro to Samsung to ma sporą szansę dostać superamoleda z dobrą rozdzielczością, nie to co motka flipout - miałem w ręku, biedny telefonik :P Odpowiedz Link Zgłoś