Dodaj do ulubionych

Filmy bez limitu

14.09.11, 16:20
Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z oglądaniem filmów bez limitu. Korzystam z laptopa i modemu bezprzewodowego, mam więc ograniczony transfer i staram się pilnować. Ostatnio znalazłam taką stronę www.wkinach.eu/horrory.html?st=3 z filmami i podobno można oglądać bez limitu. Piszę tutaj ponieważ napewno zaglądają na to forum ludzie bardziej odemnie doświadczeni. Proszę o radę, czy po zarejestrowaniu się na tej stronie gdy będę oglądała filmy to mój transfer na tym nie ucierpi? Proszę o odpowiedź i dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: niro Re: Filmy bez limitu IP: *.play-internet.pl 18.09.11, 20:14
      Filmy bez limitu to okreslenie że mozna oglądać ze strony www." do woli " . Nie oznacza że transfer też będzie nieograniczony - wręcz przeciwnie : obejrzenie np. filmu HD to utrata ok. 2 MB transferu - nie radzę oglądania filmów gdy masz internet limitowany.
      • Gość: xyz Re: Filmy bez limitu IP: *.devs.futuro.pl 03.10.11, 10:32
        Chyba 2 GB
    • Gość: terefere Re: Filmy bez limitu IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 08:09
      Jeszcze niedawno korzystałem z IPLA, głównie z tego względu, że Heyah kiedyś rozdawała darmowe kody do tego serwisu, także trzeba było wykorzystać :P Nawet sporo rzeczy tam mają, sprawdźcie.
    • netbe-katalog Re: Filmy bez limitu 05.10.11, 12:19
      tylko chomik :)
    • Gość: Ardith Re: Filmy bez limitu IP: 190.43.250.* 31.05.12, 15:38
      Film Szepty (2011) jest super! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka