kobza21 25.05.04, 23:52 Mozecie powiedziec jak działa radiowy-jak ktos ma. czy nie ma zakłuceń itp. A przy okazji czy ktoś z Sulejówka byłby zainteresowany: założenie 300 zł, abonament 49/ 59 /89zł za 128,/ 256 /i 512. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KurdeKocham Re: internet radiowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 15:52 z tego co wiem u mnie w szkole przez pewien czas bylo takie lacze w godzinach 11 do 17 laczyl sie bardzo wolno jezeli mieszkasz na blokowisku to odradzam za duzo by bylo zaklocen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wozni Re: internet radiowy IP: 212.122.215.* 26.05.04, 22:44 Wszystko zalezy od polozenia... Jezeli masz nadajnik w zasiegu wzroku, mieszkasz w domku, szeregowcu, itp. to nie powinienes miec wiekszych problemow z odbiorem sygnalu. A net radiowy niczym sie nie rozni od zwyklego. Po prostu w ostatnim radio zastepuje kabel. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: internet radiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 00:17 Ja obecnie mam sieć rajdową, która ma dostęp do netu Jak na razie wszystko działa ok. Przed przystąpieniem do budowania takiej sieci należy dobrze się zapoznać z tematyką, aby uniknąć problemów i kupowania kiepskiego sprzętu. Jeśli chodzi o Internet w takiej sieci należy być ostrożnym Uwaga dzielnie pasma Najlepiej zebrać dobrych znajomych do podziału netu Albo postawić serwer na którym będzie dzielone pasmo Odpowiedz Link Zgłoś