Dodaj do ulubionych

Czy opłaca się przejść z Neo 320 na 128 kb/s ???

IP: *.ifpk.pk.edu.pl 02.06.04, 10:36
Czy opłaca się przejść z Neostrady 320kb/s na 128kb/s???
Podpisałem umowę na rok w połowie maja tego roku na 320kb/s.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Czy opłaca się przejść z Neo 320 na 128 kb/s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 10:41
      zalezy od tego jak stoisz z kasa i do czego wykorzystujesz internet..
      jesli nie sciagasz duzo, tylko czytasz poczte i odwiedzasz portale to wystarcz
      wolniejszy...

jednak pamietaj, ze apetyt rosnie w miare jedzenia.. :)
    • Gość: bekes Re: Czy opłaca się przejść z Neo 320 na 128 kb/s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 17:05
      Czy opłaca się przejść z Neostrady 320kb/s na 128kb/s???
      Podpisałem umowę na rok w połowie maja tego roku na 320kb/s.

Ze wzgledów finansowych sie opłaca, tylko, ze muszisz zapłaćic o ile sie nie
      myle 200PLN (teraz - VAT to chyba koło 180PLN)

Ja juz sam nie moge sie doczekac konca umowy, zeby wziac 128, ale to jeszcze
      pół roku :(
      • Gość: calandrino Jasne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 00:39
        chociazby z tego względu że kosztuje mniej :)
        Poważniej: branie Neo 320 to niezbyt sensowny pomysł.
        Ograniczenie 5 GB sprawia, że ta prędkość jest bezużyteczna. Jeśli zaczniesz
        ściągać na maxa to w parę dni wyczerpiesz limit, jeśli nie to szybkość jest bez
        znaczenia. Na twoim miejscu wziąłbym Neo za 59 zł albo SDI.
        • Gość: calandrino sorry, nie bardzo trafiłem z odpowiedzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 00:41
          kara jest chyba 40 zł za każdy miesiąc brakujący do końca umowy więc to zmienia
          postać rzeczy.
          • Gość: bekes Re: sorry, nie bardzo trafiłem z odpowiedzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 10:36
            kara jest chyba 40 zł za każdy miesiąc brakujący do końca umowy więc to zmienia
            postać rzeczy.

Kara jest wtedy gdy sie zrezygnuje z Neo przed upłwyem 12 miesciecy, natomiast
            jezeli jest zamiana 320 na 128 to sie jednorazowo płaci:

Zmiana opcji Usługi Neostrada TP na opcję o niższej szybkości transmisji 186,92

www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka