ert3 04.12.11, 22:38 manipulacja,lewe maile na skradzione adresy,trudności przy likwidacji konta słowem syf...jak tak ma wyglądać przyszłość internetu to cienko to widzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.demiec Re: Badoo...niezła lipa 06.12.11, 23:13 Myślę, że to wyjątek. "Internet"(jak to określasz) raczej nie idzie w tę stronę. Teraz w czasie kryzysu przedsiębiorstwa powinny dbać o każdego(nawet potencjalnego) klienta z nadzieją na "zarobienie" jakichś pieniędzy. Pozdr. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aam Re: Badoo...niezła lipa IP: *.bayer.de 06.07.12, 00:10 Badoo to oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie płaćcie im. Mają usługe która polega na tym że wysyła się sma i aktywuje :supermożliwości. Od momentu wysłania smsa portal ma co tydzień pobierać 7zł. W rzeczywistości pobiera go częściej. Ostatnio jednego dnia pobrał dwa razy opłatę a dodatkowo okazuje sie właśnie że usługa nie jest aktywna i zaprasza mnie do zapłaty, To oszuści. Wsyłałem sprawę do UOKiK ale okazuje sie że spółka nie jest zarejestrowana w polsce:-( Cwaniacy oszuści!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vensd Re: Badoo...niezła lipa 31.08.12, 00:15 W czasie dokonywania płatności na badoo trzeba koniecznie odznaczyć to pole: Doładuj moje kredyty Badoo automatycznie, gdy balans spadnie poniżej 200 kredytów. Jeśli nie chcesz włączyć automatycznego doładowania proszę odhaczyć okienko. Inaczej automatycznie będą pobierać od nas pieniądze. Koniecznie przeczytaj ten artykuł o Badoo , żeby nie mieć problemów z tym serwisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Badoo...niezła lipa IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.12, 13:16 megapleks.pl Odpowiedz Link Zgłoś