IP: *.net.pulawy.pl 23.06.04, 18:51
Czy ktos mógłby mnie oświecić jakie możliwości ma Power GG?? Bo z różnych
stronek niewiele się dowiedziałam. Z góry dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Power GG IP: *.aster.pl 23.06.04, 18:59
      tutj czytales? www.powergg.digi.pl/
      • Gość: B Re: Power GG IP: *.net.pulawy.pl 23.06.04, 19:04
        Tak:| I niewiele mi to mówi.
        • gray Re: Power GG 23.06.04, 19:06

zatem twoje możliwości są za małe jak na możliwości PGG.
    • Gość: A Re: Power GG IP: *.aster.pl 23.06.04, 19:10
      Najlepiej jak go zainstalujesz, mozliwosci jest duzo np. mozesz klonowac, czyli
      klikac na dwoch profilach jednoczesnie.
      Wyprobuj
    • Gość: B Re: Power GG IP: *.net.pulawy.pl 23.06.04, 19:38
      Jak widać na każdym forum znajdzie się ktoś, kto zamiast udzielić odpowiedzi
      (lub siedzieć cicho) krytykuje. Dziękuję Ci gray za tak cenną uwagę, ale
      następnym razem zachowaj ją dla siebie. Będę bardzo wdzięczna:) A forum jest
      chyba po to, żeby pytać.

Już mam zainstalowane PGG, conieco juz je rozgryzłam ale chyba nie do końca, bo
      wydaje mi się, ze można więcej niz to, do czego doszłam:) Gdyby jeszcze ktoś mi
      dokładniej je opisał...:)
      • gray Re: Power GG 23.06.04, 19:58
        Gość portalu: B napisał(a):

> A forum jest chyba po to, żeby pytać.

a strony są chyba po to, żeby je czytać. wszystko co chciałabyś wiedzieć jest
        opisane na tej stronie. dodatkowo istnieje google. program, o którym nie jesteś
        się w stanie niczego dowiedzieć ani niczego zrozumieć musi być nie dla ciebie.

> Gdyby jeszcze ktoś mi dokładniej je opisał...:)

dał jeść i poklepał po pleckach.
        • Gość: B Re: Power GG IP: *.net.pulawy.pl 23.06.04, 20:11
          Otóż nie wszystko co chciałabym wiedzieć znalazłam na tej stronie, a google
          owszem, używałam. Co do jedzenia, sama gotuję całkiem nieźle, a i po pleckach
          ma mnie kto poklepać:]
          A swoją drogą, skąd w Tobie tyle złośliwości?? Czyżby Tobie czegoś brakowało??:P
          • gray Re: Power GG 23.06.04, 20:14
            Gość portalu: B napisał(a):

> Otóż nie wszystko co chciałabym wiedzieć znalazłam na tej stronie,

to strasznie interesujące, jako że jest to strona twórców PGG a oni, że tak
            powiem, wiedzą najlepiej.

> a google owszem, używałam.

od samego używania jeszcze nic się nie dzieje - trzeba wpisać odpowiednie
            pytanie itd. itp.

> Co do jedzenia, sama gotuję całkiem nieźle, a i po pleckach
            > ma mnie kto poklepać:]

aż trudno uwierzyć..

> A swoją drogą, skąd w Tobie tyle złośliwości?? Czyżby Tobie czegoś
            > brakowało??:P

tak. jak najbardziej. głównie użytkowników potrafiących najpierw pomyśleć a
            potem zapytać.

skończmy temat.
            • Gość: B Re: Power GG IP: *.net.pulawy.pl 23.06.04, 20:18
              Czy jest tu gdzieś forum "Złośliwości"?? Moze załóż sobie takowe i tam
              umieszczaj swoje komentarze??:]
              • gray Re: Power GG 23.06.04, 20:23

założę zaraz po tym jak pojawi się twoje - "moje pytania na, które nigdzie sama
                nie poszukałam, z różnych powodów, odpowiedzi tylko od razu pytam na forum bo
                zawsze ktoś tam odpowie a to łatwiejsze niż szukanie odpowiedzi samemu" :)

EOT.
                • Gość: obserwator Re: Power GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:49
                  Wiesz gray, śledzę Twoje poczynania na tym forum i niestety dochodzę do
                  wniosku, że jesteś zakompleksionym chłopaczkiem, który wyżywa się na innych.
                  Skoro nie masz ochoty komuś pomagać to nie wypowiadaj się. Sądząc po Twoich
                  wypowiedziach chcesz uchodzić za omnibusa- intelektualistę forumowego (taka
                  kiepska imitacja piecyka gazowego), jak na razie wychodzi Ci to ŻAŁOŚNIE.
                  Spróbuj pozbyć się złośliwości która bije z Twoich wypowiedzi. Jeśli sam sobie
                  nie pomożesz radzę skontaktować się z odpowiednim lekarzem- dzisiejsza
                  farmakologia czyni cuda.
                  • Gość: B Re: Power GG IP: *.net.pulawy.pl 23.06.04, 23:07
                    Dzięki bardzo:) Mam nadzieję, że gray to przeczytał:)
                  • gray Re: Power GG 24.06.04, 15:27

dziękuję za twoje uwagi. niestety zbyt wielu rzeczy nie rozumiesz żeby można ci
                    było odpowiedzieć.

miłego dnia.
    • Gość: mniammniam Re: Power GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:14
      cześć B; otóż, PowerGG to bardzo przydatna nakładka na GG - możesz widzieć, czy
      ktoś jest niedostepny czy tylko ustawił sobie status - niewidoczny; możesz
      również uruchamiać jednocześnie 2 numery GG; PGG ma możliwości od groma, różnej
      maści pluginy (śmiało ponad 20) rozszerzają funkcjonalność GG w niebywały
      sposób (dostęp do skanera mks vir z poziomu PGG, rozbudowane funkcje statusów,
      możliwość wklejania własnych obrazków, i inne). Przy instalacji PGG będziesz
      miała możliwość wyboru pluginów do zainstalowania oraz krótką charakterystykę.
      Myślę, że jeśli używasz GG, to PGG będzie ciekawym urozmaiceniem. Pozdarawiam !
      • Gość: B Re: Power GG IP: *.net.pulawy.pl 23.06.04, 23:37
        Dzięki:) Ja również pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka