Gość: NiKo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 15:34 Działa, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekran Re: Free Screen To Video IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 17:17 Co jest do wafla? Dlaczego mi wciskają jakiś pieprzony "menedżer pobierania"? Ja sam sobie potrafię ściągnąć, nie potrzebuję do tego niczyjej pomocy, a zwłaszcza programów, które nie-wiadomo-co robią dodatkowo, poza niby-samym-ściąganiem. Spadam stąd i chyba nieprędko tu wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schnix Re: Free Screen To Video IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 21:52 do ekran .... człowieku jak jesteś za głupi żeby to ściągnąć to już Twój problem, trzeba czytać a nie bezmyślnie klikać na każdy "download" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Free Screen To Video IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 19.08.12, 00:16 to jest jakiś żart zamiast tego programu jakiś komunikator ^_^ <<<<<fXXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Free Screen To Video IP: 109.255.191.* 07.05.13, 14:34 super progam nagrywam nim ciagle zobaczcie na yt moj kanal to `dorcia niemazwiska` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś gość Re: Free Screen To Video IP: *.proton.net.pl 23.05.13, 18:30 fajne polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś