Gość: Vax IP: *.wifi.core.icm.edu.pl 29.10.12, 15:08 program według mnie warty polecenia, korzystam od kilku tygodniu i jestem zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: FileMedic Antivirus IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.12, 15:15 Korzystam, a jakże. jest niezły i nie zamula, co jest dośc ważne przy graniu online. Komputer działa szybko i nie zacina a FM wykrywa wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
black123456 Re: FileMedic Antivirus 21.11.12, 20:41 a możesz coś więcej powiedzieć na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruto Re: FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 00:10 Tak Black. Same FileMedic to program, który na rynku pojawił się stosunkowo niedawno, ale jego początki nie należy do udanych. Z tego co się orientuje, beta była naprawdę kiepska i została zjechana dość ostro przez wiele szanowanych serwisów komputerowych. Wynikało to z faktu, że sam program był dziurawy jak sito i znacznie awaryjny. Na szczęście twórcy wzięli się do roboty i obecnie jest to program może nie wybitny, ale na pewno solidny, który przebija dla mnie chociażby takiego Avasta, od którego trzymam się od jakiegoś czasu z daleka.Test programu Filemedic, gdyby cię to interesowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: FileMedic Antivirus IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 21:02 dla mnie spoko anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość123 Re: FileMedic Antivirus IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 23:49 nie zamula kompa i darmowy przez rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crewman FileMedic Antivirus IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 20:16 Już staje się godny polecenia, niedługo, po następnych aktualizacjach (jeśli będą tak postępowe, jak ta pierwsza), będzie można z niego korzystać ze spokojnym sercem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arca Re: FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 19:51 O, agencja PR pana Piotra widać działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negorow FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.12, 18:58 Sam program według mnie prezentuje się całkiem ok. Wprawdzie jeszcze mu daleko do szczytu, ale patrząc obiektywnie, to nie ma w sumie na co narzekać;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dex FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 23:08 Ok, program testowałem, sprawdziłem, jak na razie wrażenia są całkiem w porządku. Nie mnie jednak poziom wyłapania wirusów wynoszący 85% (w moim przypadku), nie jest jeszcze szczytem marzeń. Liczę na to, że program dalej będzie się rozwijał, jeżeli tak, to z chęcią się na niego przesiądę. Na razie jednak, mam drobne wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xe Re: FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 23:38 Ogólnie pod względem jakości na plus. Postawiłbym go gdzieś pomiędzy Avirą a Nortonem. Wysoka wykrywalność, to to na co zwracam szczególną uwagę i te 90% w przypadku FIlemedica naprawdę mnie ucieszyło, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peo FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 13:29 Bez przesady, nie ma programu który radziłby sobie ze wszystkimi zagrożeniami. Filemedic jest dobry to fakt (wykrywalność ok. 90%), ale to po prostu porządny program;). W 100% wykrywalności nigdy nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluf Re: FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 13:50 Hmm, jak dla mnie bez rewelacji. Program całkiem niezły to fakt, ale jeszcze trochę mu brakuje do liderów w tej branży. W każdym razie niech się rozwija, kto wie? Może mu się uda dogonić Nortona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostor FileMedic Antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 12:42 Jednak to logiczne, że najlepiej byłoby, żeby 100% zagrożeń było likwidowanych prawda? Szkoda, że to niemożliwe. Co do samego Filemedica nie miałem jeszcze okazji go sprawdzać, ale słyszałem o nim wiele pozytywnych rzeczy, więc poświęcę mu troszkę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś