Dodaj do ulubionych

Kolejna ofiara sieci PLAY...

04.11.12, 13:23
Witam
Z tego co widzę, to nie jestem jedyną ofiarą Play'a.
Padłem ofiarą działalności PLAY i zostałem okradziony póki co z 6 zeta ale obawiam się, że to dopiero początek.
Jestem w Play na kartę.
Wszystko zdarzyło się dzisiaj...
Miałem na koncie niecałe 7 złotych i nagle wyskoczyło powiadomienie, że zostało mi na koncie PARĘDZIESIĄT groszy!
Dzwonię do Play chcąc to wyjaśnić.
Wielce szanowny pan z obsługi sprawdził Play24 do którego też mam wgląd i wielce mi pomógł...
Mówi mi, że nie widzi nic, co mogłoby zabrać z konta te chrzanione 6 z czymś. Po prostu sieć porażka. Z Plusa nie byłem zadowolony, teraz Play... Zostaje mi T-Mobile.
Wracając do tematu Play'a. Koleś mi zaczął gadać że mam jakieś rejestracje porobić w salonie play a potem jeszcze raz do obsługi zadzwonić (co kosztuje 1,50 za minutę!) i złożyć wniosek...
Zostawię to bez komentarza i przy najbliższej okazji (w grudniu) zrezygnuję z tego tandetnego Play'a (który miał u mnie super pozytywną opinię) na T-Mobile.

UWAŻAJCIE NA PLAY! JEST TU JUŻ WIELE TEMATÓW O KRADZIEŻACH W PLAY A JA MUSZĘ SIĘ DOPISAĆ DO TEGO GRONA.
SERIO! UWAŻAJCIE CO ROBICIE!
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • selljus Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... 06.11.12, 19:56
      Ja jestem zadowolony z play'a, może nie śledzę dokładnie rachunków ale nic nadzwyczajnego się nie dzieje. Wydaje mi się, że jak zainteresujesz się bardziej to dowiesz się co jest nie tak...
      • Gość: Fuau Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.12, 12:11
        No Play ma sporo problemów, Orange chce zarabiać na klientach którzy dzwonią do Orange, Na PrePaida polecę Heyah, darmowe SMS do sieci, darmowe połączenia do sieci po doładowaniu (30 zł= 30 dni) pakiet 1000 SMS do wszystkich sieci za 3.9 zł. Do tego naprawdę dobry zasięg T-Mobile, nie to co gniot Playowy.
        • Gość: 802.11n Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... IP: *.tpnet.pl 07.11.12, 12:54
          I sprawdzanie stanu konta za 4 gr.

Co do Playa: ma zasięg Play, Plusa, Orange a wkrótce T-Mobile. Gratuluję pisania bzdur.
          • nerokns Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... 08.11.12, 14:24
            Co z tego, ze ma zasieg, skoro na nadajnikach konkurencji, jestes traktowany jak typowy smieciowy klient 7-kategorii. Priorytet maja klienci wlasnej firmy, wiec taki playowiec na nadajnikach Plusa czy innych operatorow, jest zrzucany na sam koniec kolejki, majac duzo gorsza jakosc rozmow, a czesto w ogole nie mogac sie polaczyc.

Gadżety i komputery
            • brokenmusic Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... 20.11.12, 16:34
              ludzie to naprawdę mają problemy, play rusza chyba z nową kampanią filmik taki w ich stylu
    • Gość: yyrex Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... IP: *.183.214.71.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.12.12, 19:26
      Ja mam prawie wszystkie usługi w T-mobile z internetem stacjonarnym włącznie i jestem zadowolony, gdy jest coś nie tak piszę do nich reklamacje i zawsze załatwiają na moją korzyść,przez 3 miesiące miałem wolniejszy net niż w umowie okazało się ze TP (bo internet jest po ich kablach ) coś modernizowało ale i tak przez ten czas nie płaciłem nawet zeta za neta
    • on3000 Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... 11.12.12, 10:29
      Play to obecnie najlepsza sieć .Mam internet w Play abonament i jest bez zarzutów wszystko śmiga jak należy nigdy żadnych problemów .Wcześniej miałem w plusie to była prawdziwa katastrofa wolny rozłączał okradali z limitów a w Play tego nigdy nie ma w ogóle to połowa mojej rodziny ma w Play i nikt nigdy nie narzekał więc przesadzasz kolego .
      • on3000 Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... 11.12.12, 10:37
        Dodam że używam internetu Play w mieście i poza miastem i zasięg jest ok poza tym nawet jak nie zapłacisz 3 miesiące rachunku w Play to ci od razu nie wyłączą a w plusie to tydzień po terminie i netu nie masz wyłączają .Internet w Play jest tani i dobry i z tego co wiem coraz więcej osób przechodzi do tej sieci .
    • Gość: jacek Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 12:13
      play ukradł ci 7 zł a mi t-mobile w ciągu 2 dni ukradło 28 zł i odwołanie do ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
    • Gość: adrian Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... IP: *.play-internet.pl 31.08.13, 10:43
      ludzie uwazajcie przeduzalem umowe w play mialem za 59 zl darmowe poloczenia w play przdluzylem umowe na 65 zlotych a puzniej sie okazalo ze musze placic po 6 miesiaca za polocznia darmowe w play 10 zl a konsultant powiedzila ze bede mial tez darmowe i mnie odzukal dziadoska firma
    • adamtomas Re: Kolejna ofiara sieci PLAY... 31.08.13, 11:27
      Trzymaj się z daleko od T-molie. o dopiero oszuści są. Coś mi się wydaje chyba jak wszystkie sieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka