Dodaj do ulubionych

Nudzisz_strasznie żyjesz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 18:21
Niezwykle inteligente wątki gościa y wykańczają to forum. Widzę że ilość
wątków znacznie spadła. Czy nie ma tu moderatora, na innych zawsze znajdują
się jakiś ochotnicy, tylko żeby nie przeginali. No i czy ten inertnetdsl nie
ma stałego IP.
Tu napewno pomoże proste opóźnienie założenia wątku np. 5 minut, a w wątku
już bez opóżnień (małe szanse że ktoś odp. w 5 min, a dyskusja już bez
opóżnień) i kretyn da sobie siana
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 18:30
      Jest moderator, ale za pewne nie siedzi 24 godziny na dobę przed komputerem.

Skargi i prośby o wycinanie spamu zawsze możesz wysyłać na
      forum.abuse@gazeta.pl
    • wedrowiec2 Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? 31.07.04, 18:52
      Nudzisz Straszny ma kłopoty z własnym komputerem i nie zawsze może w porę
      interweniować:(
      • kalinowski11 Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? 31.07.04, 21:06
        Zgłosiłem się na ochotnika i co ? Nawet odpowiedzi nie dostałem . Jeszcze coś
        się z pocztą w GW chrzani . Wiadomości nie dochodzą chociaż wyłączyłem
        wszystkie "blokady" . O przepraszam jedna doszła wysłałem na konto żony i
        odwrotnie . Ma to swoje dobre strony , bo nawet spam nie dochodzi . A kiedyś
        bywało po kilkanaście śmieci na dobę .
        • Gość: pepe Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:21
          Problem jest nie z moderatorem ale jego brakiem. Jeden moderator to za mało -
          po prostu nie jest w stanie się wyrobić. Ewentualnie moderatorzy eressea i gray
          mogliby objąć wraz z nudzisz_strasznie Komputery i Internet.

Druga kwestia. Ktoś mógłby się wypowiedzieć jak idą sprawy w temacie
          zabanowania tego psychola? Korzysta z kafejki czy jak? Nic nie da się zrobić??
          • Gość: piecyk gazowy Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:02
            Gość portalu: pepe napisał(a):

> Druga kwestia. Ktoś mógłby się wypowiedzieć jak idą sprawy w temacie
            > zabanowania tego psychola? Korzysta z kafejki czy jak? Nic nie da się
            zrobić??

Admini mogliby się wypowiedzieć. Tu spytaj:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 ;-)
    • nudzisz_strasznie Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? 31.07.04, 22:15
      żyję, ale czasem w sobotę wychodzę z domu, bardzo mi przykro, że to tak długo
      wisiało, niestety on jest podobno nie do zablokowania, użyźnia w ten sposób nie
      tylko to forum, do nas i tak stosunkowo rzadko przychodzi
      • Gość: ass Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.04, 22:28
        "żyję, ale czasem w sobotę wychodzę z domu, bardzo mi przykro, że to tak długo
        > wisiało, niestety on jest podobno nie do zablokowania, użyźnia w ten sposób nie
        >
        > tylko to forum, do nas i tak stosunkowo rzadko przychodzi"
        To nie jest usprawiedliwienie:
        nudzisz_strasznie - to jest dobre , ciekawe kto na to wpadl.
        Redakcja czy Ty.
    • maciej-d PYTANIE? 31.07.04, 22:57
      Drogi moderatorze, czemu usunołeś 3 razy moj wątek o tańszym ADSL w Neti ? Czy
      to co wtym poście pisałem jest wbrew regulaminowi?! Chyba nie.
      • nudzisz_strasznie Re: PYTANIE? 31.07.04, 23:29
        drogi Macieju-D zgodnie z dyrektywami adminów wszystkie wątki rozpoczynające
        się od reklamy płatnych usług mają być usuwane, niezależnie od tego czy piszesz
        o tańszej czy droższej usłudze
        • Gość: piecyk gazowy Re: PYTANIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:33
          Kontrowersyjna sprawa. Dla mnie to była dosyć istotna informacja.
          • nudzisz_strasznie Re: PYTANIE? 31.07.04, 23:44
            no czasem kontrowersyjna , ale taka jest dyrektywa, gdybys zapytał czy ktoś zna
            tańszy niż... i on odpowiedziała, że jest własnie taka..., to wtedy by zostało,
            nie było traktowane jako reklama, jeśli zaczyna watek ma być kasowane. W końcu
            Gazeta żyje z reklam, więc nie może dopuszczać darmowych na forach...
            • Gość: piecyk gazowy Re: PYTANIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:52
              OK, ale to była informacja o nowej ofercie, o której nie słyszałem, bo np. nie
              muszę czytać wszystkich gazet czy oglądać TV.

Ta oferta mnie bezpośrednio nie dotyczy (nie jestem w zasięgu Netii), no ale
              była to dla mnie istotna informacja, chociażby z tego powodu, że oferta była
              konkurencyjna w stosunku do oferty monoplisty jakim jest TP SA.

W związku z tą informacją, która tu się pojawiła mogę wywnioskować, że jednak
              jakaś konkurencja jest i mogę liczyć na dalszy spadek cen i/lub polepszenia
              poziomu usług świadczonych przez TP SA (bo korzystam).

Tyle ze mnie, to nie po to żeby się kłócić, tylko przedstawić własną opinię w
              tej sprawie.

Pozdrawiam! :-)
              • nudzisz_strasznie Re: PYTANIE? 01.08.04, 00:01
                nie traktuję wcale tego jako kłótni, rozumiem twoje argumenty, ale z drugiej
                strony każdy nowy odbiorca netu tą drogą przynosi provaiderowi zyski, jeżeli
                przybywa mu tych zysków dzięki bezpłatnej informacji na forum Gazety, to jest
                to nieuczciwe wględem gazety, która udostępnia nam swoj serwer za darmo,
                żebyśmy sie mogli bawić, ale nie po to, żeby taka czy inna firma zwiekszyła
                swoje zyski. Firmy chcąc poinformować tutejszych bywalców, powinny od Gazety
                wykupić prawo do reklamy... Takie są twarde prawa rynku...
                Również pozdrawiam :))
                • Gość: piecyk gazowy Re: PYTANIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:03
                  No, jest w tym jakaś logika. :-)

Pozdrawiam, dobrej nocy życzę no i spadam! ;-)

Dobranoc! :-)
                  • nudzisz_strasznie Re: PYTANIE? 01.08.04, 00:04
                    dobranoc :))
    • maciej-d Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? 01.08.04, 01:24
      ok spoko, tylko 1. ja zawsze podawałem przecieki, czyli nie oficalne info 2.
      wejdz na forum telefon, wsumie tam co drugi post to "reklama" 3. a pozatym na
      wielką kampanie reklamowa stac tylko tepse i gdyby nie forum wiele osob by nie
      wiedzialo ze sa alternatywy.
      • ga.ga.tek Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? 01.08.04, 13:10
        macieju, powinienes jako Gosc zadac pytanie o tanszy internet i jako maciej
        udzielic odpowiedzi
        pzdr:-)))

• maciej-d Re: Nudzisz_strasznie żyjesz? 02.08.04, 21:49
          ...tak róbi tpsa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka