chudyvanalien 13.08.04, 23:55 no kurde nie moge sobie poradzic z tym programem ja slysze wszystkich mnie nikt albo jak slysza to tylko to co powidzialem 10 minut temu mam SB LIVE 5.1 pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mój_nick Re: SKYPE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:16 Kijowy upload na łączu ?? Tak mi się wydaje. Jeśłi cie słyszą nawet z 10 minutowym opóżńieniem to raczej to nie jest wina kompa. Czasem w Skypie też mam opóżnienia ale nie 10 minutowe !!! W jaki sposób łączysz sie z netem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: SKYPE IP: 213.17.223.* 24.08.04, 13:44 jestem laikiem,czy muszę mieć swój numerIP,JAK SIĘ ŁĄCZY Z DRUGĄ osobą skąd wiem że akurat jest przy kompie,mam stałe łącze,proszę o kilka słow,jestem ciemny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: SKYPE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.08.04, 23:13 Mamy neostradę tę najszybszą i tez mam taki sam problem z skype. Słyszę wszystkich co do mnie dzwonią i gdy ja dzwonie to tez słyszę rozmówców a mnie nikt nie słyszy. Pomózcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: SKYPE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:27 Do rozmów przez komputer bezpłatny , a przez telefony jest wersja skype za jakąś tam opłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SKYPE IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.04, 23:01 czy ty i twoi rozmowcy macie ta sama wersje SKYPA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: SKYPE IP: *.core.lanet.net.pl 22.08.04, 23:43 Spróbuj tak: W opcjach Skypa odhacz "uzyj portu 80" a zahacz "uzyj portu i tu wpisz 8075 dla połaczen przychodzacych Odpowiedz Link Zgłoś