Dodaj do ulubionych

T-mobile = 100% żenady

04.02.14, 09:19
Kupiłem ostatnio internet z t-mobile. Cóż, nie moja wina, że masz maszt t-mobile widzę z okna.

Oferta z modemem - tylko i wyłącznie do internetu.

Co się okazało?

NIE MA MOŻLIWOŚCI SPRAWDZENIA POZOSTAŁEGO LIMITU DANYCH!

Serio, serio.

Istniejące możliwości to:
- zadzwonienie na ich infolinię i konsultant poda.... - super idea, taka przyjazna i przystępna
- przez internet, poprzez iboa - hmmm, brzmi nieźle, ale zaraz jak się zalogować do iboa? Otóż przychodzi SMS, ale modem jest w ruterze... Czyli nie da się przeczytać tego SMS-a.

Nie wierzyłem, że można stworzyć taką kichę i nie będzie podstawowej funkcjonalności.

Co ciekawe przy internecie na kartę można bez problemu sprawdzić, jest to pierwsza informacja po wejściu na m.iboa.pl, nawet nie trzeba się logować.

Ale dla klientów "abonamentowych" niestety takich cudów nie ma (co prawda m.iboa.pl działa, ale nie ma tam takich danych).

T-mobile = żenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: Witek Re: T-mobile = 100% żenady IP: *.centertel.pl 04.02.14, 10:21
      Logowanie za pomocą numeru i sms jest opcją dla tych, którzy nie założyli sobie konta w serwisie. Zarejestruj się w serwisie podając swój mail i hasło, a następnie po potwierdzeniu rejestracji, z poziomu zalogowanego użytkownika dodaj dane modemu i wtedy będziesz mógł śledzić dane dotyczące internetu. Po założeniu konta będziesz logował się za pomocą wybranego przez siebie hasła, więc problem SMS odpadnie.
      • Gość: jan Re: T-mobile = 100% żenady IP: *.30.11.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 11:28
        Po co kłamiesz!!

Na t-mobile.pl nie ma możliwości założenia konta na email! Oczywiście, w instrukcjach piszą, że jest to możliwe, ale żaden z istniejących tam formularzy rejestracji tego NIE UMOŻLIWIA!

NIE KŁAM, NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁĄD!
        • Gość: jan Re: T-mobile = 100% żenady IP: *.30.11.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 11:31
          Aby nie być gołosłownym - proszę bardzo.

Opis procesu rejestracji na stronie t-mobile:

www.t-mobile.pl/pl/dlaciebie/obsluga-klienta/zarzadzaj-kontem/moj-t-mobile#rejestracja

Założenie konta jest bardzo proste:

1. Wejdź na stronę rejestracji.
          2. Podaj swój adres e-mail, który będzie Twoją nazwą konta.
          3. Stwórz własne hasło do konta (8-12 znaków, tylko polskie znaki, przynajmniej jedna cyfra i jedna duża litera).
          4. Na podany adres e-mail wyślemy wiadomość z linkiem.
          5. Kliknij w przesłany link i tym samym zakończ proces rejestracji konta.

Wszystko pięknie, ale po wejściu na stronę rejestracji nie ma możliwości wpisanie adresu email!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka