rafal_b_
24.05.14, 16:12
Witam, otóż mam taki problem. Z imageshack korzystam już dosyć długo. Jeszcze jak kiedyś rejestracja nie była konieczna. Potem musiałem założyć konto na którym gromadziłem swoje zdjęcia. No i mam również stronę internetową ( tzn. założyłem przyjacielowi ) na google.sites. Tam umieszczałem zdjęcia właśnie poprzez imageshack, wklejając kod HTML do miniatury zdjęcia. Wszystko było ok. A teraz? Po 1 imageshack stał się płatny, albo 2 $ za miesiąc, albo 20 $ za rok. Niby nie jest to drogo, ale jednak, konto premium trzeba zakładać ( bodajże darmowe było na miesiąc tylko ), choć o ile dobrze pamiętam to rejestrowałem się o wiele wcześniej. Teraz więc nie mogę dodać żadnych nowych zdjęć. No i po 2. Zauważyłem dzisiaj na tej stronie internetowej, że nie ma wszystkich zdjęć, które zamieszczałem. Tzn. część miniaturek jest normalnie wyświetlana, można kliknąć w nie, potem: continue to the media i potem download. A czasami się pojawia taki znaczek: screenshooter.net/0712540/uhfeghk
Klika się w niego, potem continue to the media i... koniec. Tak jak by zdjęcia nie było. Czy ktoś wie co może być spowodowane tym, że niektóre zdjęcia normalnie się wyświetlają, normalnie są, a niektóre zostały jak by usunięte??