Dodaj do ulubionych

Problemy ze Skype'em

02.09.15, 08:57
Po odebraniu z serwisu laptopa pojawiły sie problemy w zainstalowanym Skype'ie.

Po jego otworzeniu i próbie nawiązania komunikacji z kimś z lity kontaktowej pojawia się komunikat W MAGAZYNIE BRAK MIEJSCA DLA WYKONANIA TEGO POLECENIA, ponadto wielokrotnie powielają się niektóre kontakty - aplikacja nie działa a ponadto powoduje zawieszanie kompa.

Próbowałem odinstalować Skype'a ale po jego ponownym zainstalowaniu pojawiają się te same problemy. Co gorsze, nie potrafi sobie dać z tym rady serwis, do którego oddawałem ostatnio kompa.

Jak można temu zaradzić - mam zainstalowanego Windowsa XP
Obserwuj wątek
    • 802.11n Re: Problemy ze Skype'em 02.09.15, 15:30
      A co na to serwis?
      • jaromir_gazy Re: Problemy ze Skype'em 03.09.15, 09:28
        Jeszcze nie byłem ponownie w serwisie po tym, jak wydawało się, że po odinstalowanie przez nich Skype'a i ponownym jego zainstalowaniu przez nich, jest dobrze. A po powrocie do domu Skype znowu się wysypał!

Ponieważ widzę, że serwis nie za bardzo daje sobie z tym radę, postanowiłem na razie szukać jakiejś podpowiedzi na tym forum.
        • jaromir_gazy Re: Problemy ze Skype'em 14.09.15, 14:41
          Widzę, że nie ma mądrego, który by mi coś sensownego podpowiedział! Problem z moim Skype'm nadal nie rozwiązany.
          • attornney Re: Problemy ze Skype'em 16.09.15, 22:20
            Tak na prawdę nie wiem co Ci mam doradzić..Nie wiem jaką dać Ci odpowiedź. Jedyne co mi przychodzi na myśl jest to abyś zadzwonił do pomocy technicznej od tego programu. Nie wiem czy jest w języku polskim. Zawsze możesz próbować kogoś szukać. Jak ja miałem problem z moim xboxem to właśnie bardzo często się tak zdarzało iż dzwoniłem do supportu i w dobry sposób mi pomagali w rozwiązaniu mojego problemu. Miałem to szczęście, że kontaktowanie z nimi jest bezpłatne. Oni do Ciebie dzwonią automatycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka