maver007 23.09.04, 13:09 co wybrac?co mozecie zaproponowac (oprocz neostrady,poniewaz nie ma linii tel.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sideshow Re: internet w Wawie? IP: *.spray.net.pl 23.09.04, 20:12 Zależy gdzie w Warszawie. Popytaj się w pobliskich kablówkach. A na Tarchominie na przykład jest tania i podobno niezła (ja z nich nie korzystam, ale przymierzam się do zmiany) sieć flashnet, która sygnał ma radiowy, więc praktycznie nie musisz mieć nic ;-) Myślę że jak poszperasz po necie to cos znajdziesz, nieco wysiłku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: internet w Wawie? 23.09.04, 22:51 Zalezy jakie rejony! U mnie działa kilku operatorów netu na osiedlu i mają między siebie przydzielone bloki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: internet w Wawie? IP: *.crowley.pl 24.09.04, 09:00 Ja mam stałe łącze w www.escom.net.pl Koszt 92PLN/m-c, przyłączenie w promocji 1 PLN, średni transfer ok. 40Kb/s. Jest ok, sto razy lepiej niż neostrada. Żadnych limitów, a w nocy transfer dochodzi do 150Kb/s. Wyłączają sieć bardzo rzadko, powiedzmy 2h w miesiącu. Jestem bardzo zadowolony. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: internet w Wawie? IP: *.crowley.pl 24.09.04, 09:04 Oczywiście mowa o KB. Sorki za pomyłkę. M. Odpowiedz Link Zgłoś