Dodaj do ulubionych

Hosting zdjęć - podmiana

09.04.16, 11:24
Witam. Prowadze sprzedaż internetową za pośrednictwem allegro. Zdjęcia wstawiam obecnie na serwer iv.pl . Niestety w części sprzedawanych przeze mnie przedmiotów skończył się jakiś kolor. Można to zrobić pod opisem aukcji dodając tekst na samym dole ale tego nikt nigdy nie widzi. Chciałbym to zasygnalizować dając napis na zdjęcie . Czyli musze podmienić zdjecie na serwerze na który je wrzuciłem na drugie zdjecie z napisem lecz musi to wszystko być pod tym samym adresem co wcześniej bo serwis allegro nie pozwala na zmiane opisu aukcji. Jaki serwer wmiare tani , niezawodny będzie miał opcje podmiany zdjecia aby było ono cały czas pod tym samym adresem ? niestety iv.pl nie oferuje tego o czym wcześniej nie pomślałem. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • medioland_pl Re: Hosting zdjęć - podmiana 12.04.16, 10:29
      Hmm, najlepszy byłby serwis gdzie mógłbyś się zarejestrować, trzymać tam swoje konto, później usunąć konkretne zdjęcie, a następnie na jego miejsce wstawić nowe z tą samą nazwą żeby link się nie zmienił. Poszukaj jakiegoś darmowego serwera ftp. Pamiętam, że kiedyś ovh.org oferowało bodajże 60mb na pliki za darmo. Teraz pewnie jest więcej tego typu serwisów.
    • migralios Re: Hosting zdjęć - podmiana 13.04.16, 10:29
      Ja tam na imageshacku cały czas cisne i ci powiem że najsolidniejszy jest ten hosting.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka