Dodaj do ulubionych

IE6 - nie chce współpracować z Google

24.11.04, 23:10
Podejrzewam, ze mam źle skonfigurowanego IE, ale przeklikałem się przez chyba wszystkie opcje i ciągle nie udało mi się rozwiązać problemu, któy polega na tym, że gdy np. na stronie www.google.pl póbuję czegoś poszukać, wpisuję szukane słowa, klikam na "szukaj" i nic - kompletnie żadnej reakcji. Nie ma nawet komunikatu o jakichkolwiek błędach. Nie działają równiez linki: Grafika, Grupy dyskusyjne, Katalog, Zaawansowane szukanie, Ustawienia, Narzędzia językowe.
Jaka jest przyczyna usterki i jak ją usunąć?
Z góry bardzo dziękuje za wszelkie odpowiedzi, które pomogą mi wócić do normalnego działania przegladarki.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ass Re: IE6 - nie chce współpracować z Google IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.04, 23:16
      Zainstaluj Opera,Firefox-a.

• brosen Re: IE6 - nie chce współpracować z Google 25.11.04, 07:07
        Dziękuję, że zadałaś dobie trud i mi odpowiedziałeś, ale prosiłbym o skupienie się na temacie.
        • Gość: Rew Re: IE6 - nie chce współpracować z Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:38
          Hmmm, dziwna sprawa. A inne wyszukiwarki chodza?
          • brosen Re: IE6 - nie chce współpracować z Google 25.11.04, 12:09
            Opera chodzi.
            • Gość: Rew Re: IE6 - nie chce współpracować z Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:04
              Wyszukiwarki a nie przegladarki.
              • brosen Re: IE6 - nie chce współpracować z Google 26.11.04, 11:07
                Np. na WP działa, ale z kolei na gazeta.pl nie działa logowanie. Objawy
                dokładnie te same - brak reakcji na klikanie na "zaloguj".
                • Gość: piecyk gazowy Re: IE6 - nie chce współpracować z Google IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.11.04, 11:28
                  Spyware? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=15679891&a=15680119
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka