Gość: Krzyżak Skype - telefonia internetowa IP: *.prokom.pl 14.12.04, 14:29 To jest przyszłość - mam nadzieję, że tpsa w końcu obniży ceny adekwatnie do naszych zarobków. Szczególnie męczy mnie abonament, który nic nie daje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joza Re: Sposoby na tanie rozmowy telefoniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:32 Zdecydowanie najtańsze są rozmowy przez internet u operatora Eteria, w Polsce 10 gr a do USA 11 gr! Polecam adres : www.eteria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja nie polecam Re: Sposoby na tanie rozmowy telefoniczne IP: *.pol-net.com.pl 14.12.04, 15:20 polecam na temat goscia od eterii nastepujacy adres: www.raf256.com/arnold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sposoby na tanie rozmowy telefoniczne IP: *.tomaszow.mm.pl 28.12.04, 12:27 Ale eteria po zainkasowaniu pieniędzy klienta ma w dupie! W razie problemu uciekają. Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na e-maile. Szukam innego pośrednika, im już dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik www.babble.net IP: *.sosnowiec.pik-net.pl 14.12.04, 17:51 A moze po prostu rozmawiac na stacjonarne za darmo z komputera?? www.babble.net Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telemaniak Porównanie kart-zdrapek IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 14.12.04, 23:03 Czy jest moze gdzies jakas stronka z porownaniami tych kart. Troche sie gubie w tym. Jakis Telerabat, telegrosik, telepin itd. Rozne ceny, rozne uslugi, numery dostepowe itp. Interesuje mnie najnizszy koszt polaczenia na komorke do Wielkiej Brytanii (siec Vodafone). Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO TANIE ROZMOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:19 PROPONUJE WEJŚĆ NA STRONE WWW.TALKPRO.ORG.PL I TROSZKE POCZYTACĆ NAPEWNO ZNAJDZIECIE COS DLA SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
abepe Re: TANIE ROZMOWY 11.01.05, 11:08 Witam, czy ktoś próbował reklamowanej na portalu gazety Taniej Linii 0 708 177 977? Czy te 0 700 (nawet 708) są rzeczywiście bezpieczne (dla kieszeni oczywiście)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo A CO NA TO URZĄD ANTYMONOPOLOWY ?? IP: *.bielsko.msk.pl 01.02.05, 10:13 "Uwaga! Skorzystasz z usług konkurencji pod warunkiem, że nie masz w TP SA tzw. planu socjalnego z najniższym abonamentem" Staram się zrozumieć, dlaczego muszę tp płacić abonament. Piszę - staram się ponieważ prawie cała infrastruktura powstała z pieniędzy całego społeczeństwa, a te nowości wprowadzone po przejęciu tp - z wygórowanych abonamentów. Ale już wcale nie moge przejść obojetnie wobec powyższegoi stwiersdzenia, że moge podpisać umowę z tańszym operatorem, kiedy do tp wpłyną pieniądze z wyższego abonamentu. Drogi Urzędze Antymonopolowy - czy to z pewnością poprawny zapis? Odpowiedz Link Zgłoś