Dodaj do ulubionych

Szukam programu do obróbki dźwięku!

02.01.05, 00:48
nagrałem dla znajomej życzenia pod XP HE w rejestratorze dźwięku, i wysłałem mejlem. niestety, nie może tego odsłuchać, więc postanowiłem znaleźć jakiś program, w który mógłbym wrzucić tych kilka plików (każdy ma minutę długości). nie mam jednak pojęcia, czego szukać - chcę tak to obrobić, żeby chodziło bez problemów pod windowsem 98.
błagam o pomoc!!!
2Paco :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ass Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 00:55
      Jaki to plik dzwiekowy:WMA,MP-3?
      • 2paco Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! 02.01.05, 11:16
        winamp media file
    • Gość: BIZ Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! IP: *.home.cgocable.net 02.01.05, 03:34
      do przesylania wiadomosci glosowych e-mailem (w tym rowniez zyczen) sluzy
      niewielki programik Vemail v1.00. Znajdziesz go bez problemu.
    • Gość: U2 Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 04:35
      Podejrzewam, ze zwykly winamp powinien wystarczyc. Bez wzgledu na system. A
      sprawdziles to nagranie? Wszystko bylo ok?
      • 2paco Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! 02.01.05, 11:15
        nagranie jest ok - wiele razy odtwarzałem na swoim komputerze. mało tego - wczesniej nagrałem jeden plik i adresatka bez problemu odsłuchała, więc nie wiem w czym może tkwić problem... ale próbuję dalej :)
        • Gość: U2 Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:47
          Ale w jakim to jest formacie?
          • 2paco Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! 02.01.05, 13:51
            jak klikam w folderze na ten plik, to widze że to windows media file.
            • Gość: U2 Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:09
              Moze niech twoja znajoma zrobi upgrade Windows Media Playera albo zainstaluje
              Winampa. A moze cos sie podczas wysylki pokopalo?
              • 2paco Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! 02.01.05, 21:53
                dałem sobie radę i nagrałem jej te pliki na płytkę, w formacie audio, więc bez problemu odsłucha :) dzięki tak czy tak za rady :)
                pozdrawiam noworocznie!
    • Gość: r2d2 Re: Szukam programu do obróbki dźwięku! IP: *.acn.waw.pl 02.01.05, 08:19
      Sound Forge 5.0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka