Dodaj do ulubionych

ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć?

03.03.05, 09:57
hej, co zrobić jeśli ściągniety plik video (za pomocą BitTornado - jeśli to
ma znaczenie), jest w kawałkach (po ściągnięciu nie "połączył" się w całość)-
tzn. w kilkudziesięciu rarach każdy po 14,3 MB? Pierwszy raz coś takiego mnie
spotkało?
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:09
      sciganie z netu filmów jest nie legalne. łamie prawa autorskie. piractwo ..a
      raczej złodziejstwo...
    • fugazzi Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? 03.03.05, 10:19
      A jakie rozszerzenie mają te pliki?

Pozdrawiam, Fugazzi...
      • Gość: wafel23 Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? IP: *.crowley.pl 03.03.05, 21:24
        sciagniete pliki zaznaczasz oczywiscie wszystkie i dajesz rozpakuj do wybranego folderu oczywiscie za pomoca winrar i wtedy skleja sie jeden plik i to jest wlasnie FILM :)
    • mam.nowego.nika Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? 03.03.05, 10:19
      dzięki takiej odpowiedzi właśnie oczekiwałam, ale jakby Cię to interesowało to
      w świetle polskiego prawa nie ściąganie jest nielegalne, ale udostępnianie
      zasobów w sieci (przynajmniej jak na razie, więc nie musisz się o mnie martwić
      i o stan mojego sumienia).

dzięki za uświadomianie

---
      mam czyste sumienie bo go nie używam
    • mam.nowego.nika Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? 03.03.05, 10:22
      .avi (każdy spakowany).

PS.dzięki za brak moralizatorstwa
    • mam.nowego.nika Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? 03.03.05, 11:46
      :((((((((((

może ktoś jednak wie?
      • ksionc Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? 03.03.05, 13:01
        ch.. wie...
    • Gość: mam.nowego.nika ://///////////////////////////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:13
    • mam.nowego.nika Re: ściągniety film- w kawałkach- jak połączyć? 03.03.05, 18:45
      ale jestem upierdliwa, co?;p proszę pomóżcie, bo mam zawalone 400 MB dysku
      niepotrzebnym mi plikiem a chciałabym, żeby jednak stał się potrzebny:(

niemożliwe, żeby mnie pierwszą to spotkało...
    • caesar_pl Musisz sciagnac joiner 03.03.05, 18:55
      ktory laczy pliki video.Koncowki avi,mpg itp..
      www.google.de/search?q=joiner+avi&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8&lr=lang_de
      Jesli pliki maja koncowki typu 001,002 lub tp to musisz sciagnac split program np.
      www.google.de/search?num=20&hl=de&q=split+download&btnG=Suche&meta=lr%3Dlang_de%7Clang_pl
      • mam.nowego.nika caesar_pl - wielki dzięki! 03.03.05, 19:03

• mam.nowego.nika Re: caesar_pl - wielki dzięki! 03.03.05, 21:32
      wafel23 było to napisać jakąś godzinę wcześniej :( wkurzyłam się bo tego było
      kilkadziesiąt plików, a jeden jak chciałam rozpakować to straciłam cierpliwość -
      25% zrobiło sie w 20 minut a myślałam, że czeka mnie jeszcze "dopasowywanie"
      czyli szukanie co pierwsze, co drugie itp... więc wywaliłam to całe, bo inaczej
      musiałabym rzucać komputerem:( ej, szkoda, że wcześniej się nie odezwałeś, ale
      stokrotne dzieki tak czy siak :***
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka