Gość: jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:30 Bardzo prosze o podanie strony skąd można ściągnąć Norton Antyvirus 2005 PL? Proszę nie piszcie, żebym poszedł do sklepu.... Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Norton 07.04.05, 12:35 koniecznie potrzebujesz płatnego Nortona? nie lepiej zainstalować darmowy, równie skuteczny, a o wiele mniej obciążający komputer avast? ja mam nortona i na poważnie zastanawiam się nad zmianą bo komp jest zamulony jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Norton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:06 Jeżeli chcesz kradziony to torenty. Miałem Nortona, skończył się abonament i za namową z tego forum zmieniłem na Avasta i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Norton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:42 Dzięki. To może dacie linka do tego Avasta? A czy jest po Polsku? Będę wdzięczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 AVAST ... 07.04.05, 16:50 Wersję polską możesz ściągnąć stąd : www.avast.com/eng/down_home.html Przed instalacją zarejestruj się tu : www.avast.com/i_kat_207.php?lang=POL Dzięki rejestracji otrzymasz mailem klucz rejestracyjny , który umożliwi przez rok bezpłatną aktualizacje bazy wirusów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: AVAST ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:48 Dziękuję serdecznie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś