Gość: polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:53 Plik muzyczny życzy sobie takiego codeca. Znalazłem, zainstalowałem ale nie działa. Może ktoś wie co to jest i ewentualnie czym to zastąoić. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: windows media coś tam codecs 19.04.05, 18:24 Gość portalu: polo napisał(a): > działa. Może ktoś wie co to jest i ewentualnie czym to zastąoić. Pzdr. Co czym zastąpić? Cośtam codecs? Może innymi cośtamami codecsami?... Jaki jest format pliku? Próbowałeś w innych playerach? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: windows media coś tam codecs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:02 plik mp3. próbowałem allplayera i windows media player ale też nie idzie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: windows media coś tam codecs 19.04.05, 20:51 Aplayer nie odtwarza Ci mp3? dziwne, a poza tym on sam pobiera kodeki potrzebne do odtworzenia danego pliku. Teraz znowu pytanie o to czy tylko ten jeden plik próbowałeś otworzyć - może jest jakiś kopnięty? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: windows media coś tam codecs 19.04.05, 20:55 spróbuj może winampa www.komputerswiat.pl/include/download/download.asp?sciezka=/programy/muzyczne/odtwarzacze/Winamp5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: windows media coś tam codecs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:23 Dziękuję pięknie za pomoc. Zainstalowałem winmapa i poszło. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś