Gość: hehe IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 01:41 :) tpsa rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dial Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.04.05, 02:05 I nadal tak będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si $$ IP: *.idea.pl 20.04.05, 03:07 Jeśli urząd 'zarobił' tyle milionów niech weźmie prowizje i będzie miał na prawników - zarobi jeszcze więcej. -- forever . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti ZWOLNIC WSZYSTKICH W TP !!! BANDA ZLODZIEJI ! IP: *.chello.pl 20.04.05, 11:15 leni wyludzacy i pasozytow !!! i to jest firrma ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) SPRAWA PROSTA JAK DRUT.... IP: 80.51.176.* 20.04.05, 12:35 Widzocznie bardziej im sie oplaca placic kary, anizeli stanac do walki konkurencyjnej, dlatego ze to mogloby by byc dla TPSA bardziej kosztowne. Nalezy podniesc wysokosc kar... koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu nie będzie Francuz pluł nam w twarz IP: *.chello.pl 20.04.05, 14:08 proszę im dowalić 100 mln kary, to się może ten moloch opamięta. współczuję abonentom TP, bo przecież to ich pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: nie będzie Francuz pluł nam w twarz IP: *.chello.pl 20.04.05, 14:10 w rytm utworu "Telkomunikacja" Kur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Trzeba skorzystać z amerykańskich wzorców! IP: *.res.east.verizon.net 20.04.05, 17:47 Po prostu trzeba rozwalić ten monopol - podzielić firmę na kilka mniejszych. Za uporczywe łamanie ustaw. I tyle. Tylko czy posłowie na to pójdą? Oni chyba muszą siedzieć w kieszeni TePsy skoro dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuff Re: SPRAWA PROSTA JAK DRUT.... IP: *.autocom.pl 20.04.05, 20:54 Tabela zyskow telekompromitacji pokazuje ze kara w wysokosci 7,2 mln pln to drobne na piwo przy 2 mld zysku rocznie. dajac im 1 mld kary tyloby skuteczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Ja sądzę że najbardziej lubię robić kupę.... IP: 80.51.176.* 20.04.05, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ZWOLNIC WSZYSTKICH W TP !!! BANDA ZLODZIEJI ! IP: *.crowley.pl 20.04.05, 17:57 Ci lenie pracuja czasmi po 14 godzin za friko zeby tacy jak ty mogli wydzwaniac po znajomych.Na wiesz nie wiez co czuje człowiek , który pracował w telekomunikacji od 30 lat a teraz dostaje od francuza w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
kawitator Re: ZWOLNIC WSZYSTKICH W TP !!! BANDA ZLODZIEJI ! 20.04.05, 18:12 Może i siedzisz w pracy po 14 godzin za darmo Nie potrafię tego zweryfikować opowiem Ci jak to wyglada ze stony klienta. jest to moloch do któego wszelkie pisma, zażalenia i wyjaśnienia wpadają jak w studnię bez żadnego odzewu. Kilak lat temu przez swoją nieudolnośc tpsa nie potrafiła ściągnąc z konta pieniędzy za rachunek Był to pojedynczy miesiąc w całym ciągu innych wktórych się to udawało. Po ptrzymaniu wiadomości czyli ponaglenia zadzwoniłem do Twej szacownej instytucji aby wyjaśnic sprawę przecież ja płacę przez bank. PANIENKA Z OKIENKA POPROSIŁA MNIE ZEBYM WPŁACIŁ PRZELEWEM BO IM COŚ ODBIŁO . PO MOIM WPŁACENIU TEGO SAMEGO DNIA KIEDY DOWIEDZIAŁEM SIĘ ŻE AKURAT W TYM MIESIĄCU TPSA COŚ ZAWALIŁA NATYCHMIAST DOSTAŁEM PISMO Z NAKAZEM ZAPŁACENIA 34 ZŁ ODSETEK. Pisałem odwołania gdzie wykazywałem bzdurnośc ich postepowania ale dostawałem odpowiedzi że wicie rozumicie u nas coś się pomyliło ale nie wiemy co itp itp Po każdym takim piśmie rezygnowałem z jedengo numeru tpsa w firmie Obecnie dzwonię przez Netię więc nikt nie musi zapieprzać abym mógł sobie pogadać a tpsa ma mniej ładnych kilka tysięcy miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuff Re: ZWOLNIC WSZYSTKICH W TP !!! BANDA ZLODZIEJI ! IP: *.autocom.pl 20.04.05, 20:58 to juz twoj problem, mnie nie interesuje ile ty pracujesz to twoja umowa z telekompromitacja. mnie interesuje to ze zatrudniaa kretynow i nie dotrzynuja umow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee oddajcie jesze cos franzuzom i kolczykom to pokaza IP: *.res.east.verizon.net 20.04.05, 05:11 wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggystardust Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 20.04.05, 03:14 W ogóle bym się nie popłakał, jakby rozstąpiła się ziemia i coś obrzydliwego pochłonęło tego francuskiego .... monopoliste. BLE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Rozpieprzycto jak AT&T w USA przed laty i tyle IP: *.mad.east.verizon.net 20.04.05, 03:39 Cholera podzielic to gowno nadrzedna decyzja jako kare za praktyki monopolistyczne i tyle. Po jakims czasie firemki zaczna sie laczyc, ale bedzie nad tym kontrola. W USA do tej pory na takie polaczenia potrzebne sa badania rynku i zezwolenia federalnych komisji (np. FCC lub FTC). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VAS Re: Rozpieprzycto jak AT&T w USA przed laty i ty IP: 212.160.172.* 20.04.05, 10:37 na szczescie nie zyjemy w porąbanych USA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO TELE2 śmierć tp. , przejdz do konkurencji ... IP: *.promax.media.pl 20.04.05, 07:01 złodziejstwo nalezy scigać i tępić -------------NIENAWIDZE TEPSISKA ~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrób siusiu na tp zachęcam - zmiencie operatora .... IP: *.promax.media.pl 20.04.05, 07:12 kazdy z nich jest tanszy , olać czyli osikać albo osiusiać telekomunikacisko , leci od niego takim nieprzyjemnym zapachem ... Odpowiedz Link Zgłoś
zszywaczem Re: zachęcam - zmiencie operatora .... 20.04.05, 10:21 chętnie bym zmienił np. na zintegrowany aster (tel, kabel i net w jednym) ale niestety u mnie nie ma jeszcze takiej oferty więc jestem skazany na TPSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VAS Re: zachęcam - zmiencie operatora .... IP: 212.160.172.* 20.04.05, 10:57 stawki za polaczenia w AsterCiPy sa wyzsze niz w TP (sekundowy)... (patrz pol do sieci kom) pomimo iz jest to telefon VoIP-owy. Poza tym zobacz ile w AsterCipy kosztuje lacze 2 Mbit/s i porownaj sobie z Neo 2 Mbit/s a nawet z DSL TP 2 Mbit/s. A potem szczekaj dopiero na lewo i na prawo... asterCiPy.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:13 Przecież tę karę zapłacimy my, zwykli śmiertelnicy korzystający z usług tego molocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:22 Myślisz, że z powodu kary podniosą ceny? Czy zmniejszą dywidendy? Obie francuskie dojarki będą teraz już tylko tracić klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik.tepsiska uwaga !!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 20.04.05, 07:15 nikt tego stwora nie rozpieprzy , ponieważ tpsa to kulczyki, a kulczyki to pałac prezydencki i sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga -śmierdzi urząd antymonopolowy - to pajace do brania kasy IP: *.promax.media.pl 20.04.05, 07:20 ciekawe na co poszły wyegzekwowane kary od tepiz.y ? Napewno na pałac dranski czyli prezydencki i na sejm złodziejski , czyli pensje złodzieji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joza Re: urząd antymonopolowy - to pajace do brania ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:55 Rzecz w tym, że TP dotąd nie zapłacił ani złotówki kary , bo od wszystkich się odwołał a procedury wieloletnie toczą się sobie powolutku. I napewno nie zapłaci nigdy żadnej kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: urząd antymonopolowy - to pajace do brania ka IP: 212.160.172.* 21.04.05, 18:39 Ależ zapłaci... przez to, że nie wykazuje strat płaci do budżetu Państwa ponad 2 mld rocznie samych podatków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczyk Dziękujemy ci Leszku B. za dziki kapitalizm... IP: 194.63.132.* 20.04.05, 07:30 Stworzyłeś ojcze Polskiej gosodarki kraj w którym rządzą monopoliści. Podczas gdy pracownicy T.P. za odejście z pracy dostają gigantyczne odprawy inni ludzie wywalani na bróg latami muszą się sądzić o zaległe pensje. Energetyka, gazownictwo, telekomunikacja zdzierają z nas pieniądze tylko dlatego że konkurencji im brak. Zawsze Leszku Balcerowiczu podkreślałeś swoją nieomylność; nawet wtedy gdy twój eksperyment ze schładzaniem gospodarki doprowadził Polskę do kryzysu ekonomicznego. Gratuluję ci samouwielbienia i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA;LENKA Re: Dziękujemy ci Leszku B. za dziki kapitalizm.. IP: *.promax.media.pl 20.04.05, 07:47 masz 100% racji . SMIERC BALCEROWICZOWI , ROZLICZYC DRANIA JAK SLD .RAZEM Z PAŁACYKOWYM PREZIEM . TO WSZYSTKO ZŁODZIEJE NADAJACE SIE POD SCIANE SMIERCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirx Jaki kapitalizm??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.04.05, 09:07 Jaki kapitalizm???? Przecież ten cały syf, o którym piszesz jest rezultatem BRAKU kapitalizmu i wciąż duszącym nas socjalizmem, gospodarką centralnie streowaną i własnością państwową. Mam w nosie Balcerka, ale nie wyrzekaj na kapitalizm, gdy gniecie Cie socjalizm właśnie!!!! ps.: juz Fredro pisal: "Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro - a biednych pojutrze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Dziękujemy ci Leszku B. za dziki kapitalizm.. IP: 217.96.36.* 20.04.05, 10:39 Wpadlem akurat przypadkiem na forum. Juz nie wiem czy smiac sie czy plakac jak slysze takie opinie. Widze ze jednak propaganda Samopomocowo-SLDowska i co tam jeszcze byla skuteczna i wyprala mozgi ludziom. Nie wazne o co chodzi, nie wazne jak to absurdalne wszystko zawsze jest wina Balcerowicza ;). Tylko prosze podac mi jakies argumenty w tym momencie. Bo monopole nic nie maja wspolnego z kapitalizmem, a wlasnie sa pozostaloscia socjalizmu. Myslisz ze da sie za pociagnieciem jednego palca przeobrazic cala gospodarke? I tak to co sie stalo w Polsce to byl ogromny przelom (na dobre) inna sprawa ze nawyki socjalistyczno- zlodziejskie ciagle wychodza z ludzi, ktorzy zeruja na przemianach i wcale nie jest to Balcerowicz... Bo z jednym z czym sie zgadzam to to, ze balcerowicz nie jest bogiem, a w zwiazku z tym nie mozna go winic za wszystko. A wrecz przecienie, ja go akurat cenie i to co zrobil nie bylo latwe i przynioslo dobre efekty, ktore teraz sa zaprzepaszczane przez kolejne beznadziejne rzady i poslow... Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 20.04.05, 08:22 A jest jakiś obowiązek korzystania z tepsy? Ja się z nimi rozstałam parę lat temu i nie zapomnę tej satysfakcji, jak powiedziałam jakiemuś misiowi, że stracili klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: 212.244.126.* 20.04.05, 08:30 Tego darmozjada trzeba by wywieźć z RYNKU na taczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: 212.244.126.* 20.04.05, 08:34 Dzisiaj złożyłem pismo wypowiadające umowę temu śmierdzielowi.... KTO NASTĘPNY????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkj po wypowiedzeniu umowy jeszcze 1,5 roku dostawałam IP: 81.210.119.* 20.04.05, 14:56 rachunki i pogróżki, że jak nie zapłacę to mnie zlicytują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo1993 karać TP SA i francuzów IP: 212.244.117.* 20.04.05, 08:45 Karać TPSA jak najwyższymi karami aby nie mieli co przelewać dla żabojadów, którzy traktóją Nasz kraj jako zdobycz kolonialną. Zarozumiałym francuzikom nie podoba się już wspólna Europa bo myśleli, ze zdobyli kolejne kolonie i nie mogą się pogodzić z głosem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Chętnie zartańczę na jej grobie IP: 217.17.35.* 20.04.05, 08:53 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emar a czyja ta kasa i z czego?? czy nie z naszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:21 rachunków?? tepsa zarabia na abonentach i tylko na nich spada ciężar tych kar Odpowiedz Link Zgłoś
zszywaczem Re: a czyja ta kasa i z czego?? czy nie z naszyc 20.04.05, 10:19 i dlatego kara nie powinna byc przez TPSA płacona w gotówce dla skarbu państwa tylko np. każdy abonent przez pow. pół roku nie płaci abonamentu a tylko koszt połączeń (oczywiście możliwość jakichkolwiek podwyżek jest administracyjnie zablokowana) wtedy faktycznie odczuliby to dotkliwie, a tak zapłacą kasą wypompowaną z idei i kropka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _pustelnik_ Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: *.broker.com.pl 20.04.05, 10:50 Trzeba ich karać,ile tylko się da-wszędzie robią problemy,dublują rachunki telefoniczne,a o pilnowaniu swoich racji można zapomnieć rozmawiając z "błękitną linią"- takich monopolistów trzeba niszczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhlk spróbuj złożyć reklamację na piśmie hehehe IP: 81.210.119.* 20.04.05, 15:00 Nie ma takiej opcji, możesz mailem ale musisz podać pełne dane osobowe, z nr pesel, adresem, imionami rodziców itd, bo inaczej się nie wyśle, a w Błękitnej Linii nie ma opcji: reklamacje. Bujaj się frajerze na drzewo jak jesteś niezadowolony to napisz do Św. Mikołaja. To skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafer Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:32 tepsa..hehe...kopcham ją :D:D....poczekajmy jeszcze troche,a sama bedzie swoje ceny obnizac,jak wszyscy beda rezygnowac z jej uslug,i przechodzic na komórki...tak samo bedzie z internetem...ludzie beda woleli zalozyc,tani i szybki internet w sieciach kablowych lub radiowy..DZIEKUJE TP S.A:p:...DZIEKUJE ZA monopol :/. Odpowiedz Link Zgłoś
thc666 dobrze tak tym zlodziejom!!! 20.04.05, 12:14 TP nalezy wymazac z naszego krajobrazu-gdyby nie to ze zawsze byli monopiolistami to by teraz mieli straty takie jak inne panstwowe molochy ktore jesce nie zostaly sprywatyzowane jak np PKP maja 9.5 mln klijentow to moga sobie robic z nami co chca. jja im zycze szybkiego konca zeby ich szlak trafil tych pazernych scierwojadow-TP to najwieksze przeklenstwo w naszej gospodarce-tyle pieniedzy maja a chca jesce wiecej i jeszcze wiecej z nas wyciskaja. smierc tym dziadom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złodzieje!! Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:36 Takiej sytuacji sprzyjają nasze władze z SLD,PIS,PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Ochrona danych osobowych w TP S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:23 TP S.A. na każdym kroku łamie prawo. Zgodnie z zawartą umową o świadczenie usług telekomunikacyjnych mój numer telefonu, miał być numerem zastrzeżonym. Jednakże ukazał się w książkach telefonicznych, jest to pogwałcenie przepisów Ustawy o ochronie danych osobowych. Całą sytuację chciałem rozwiązać polubownie, ale nie wchodziła w grę zmiana numeru. Odpowiedź TP S.A. : "...dokonamy bezpłatnej zmiany numeru(...)jednocześnie informujemy, że ta decyzja kończy drogę postępowania reklamacyjnego." Ludzie ! Zgłaszajmy wszelkie nadużycia Tego monopolisty do PROKURATURY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uty Czy ja mam do prokuratury składać zawiadomienie, IP: 81.210.119.* 20.04.05, 15:10 że przysyłają mi rachunki za abonament, z którego zrezygnowałam na piśmie rok temu, że mi naliczają od tych rachunków odsetki za zwłokę, że mi przysyłają rachunki za pakiet internetowy mimo, że zrezygnowałam z linii telefonicznej, mieszkanie sprzedałam i nie ma tam w ogóle aparatu telefonicznego (a linia powinna być odłączona). Że pomimo 55 rozmów z Błękitną linią i stu obietnic, że już od jutra nie będą mi nic naliczać rachunki przychodzą w dalszym ciągu a ja nie mogę k... wejść na portal p...j wyborczej bo mi reklama TPSA zasłania cały ekran i nie ma opcji tego k...stwa wyłączyć. Co mi pomoże prokuratura? Jak widzę logo j...go TPSA to mi cisnienie krwi skacze i muszę brać na uspokojenie. Sorry za przeklinki. Pozdrawiam. Jak znacie prokuratora, który mnie potraktuje poważnie to dajcie mi znać co mam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x CO CI FRANCUZI SOBIE WYOBRAZAJA!!!!!!!!!!! IP: 194.150.97.* 20.04.05, 14:05 Przeciez to francuski-panstwowy France Telecom jest wlascicielem TPSA i doi z nas az milo, bo we Francji ma dlugi i socjalizm. A wczoraj wiadomosc: Idea (nalezaca do TPSA czyli France Telecom) za zmiana nazy na Orange (nalezace do France Telecom) kaze sobie placic 1,6% dochodu rocznie przez 10lat. W tym roku wyniesie to 5,6MILIARDOW zlotych. Robia nas w konia jak chca!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copyrighter DLIŻEJ .. TP kradnie pomysły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.05, 14:15 Dlaczego wciąż w tym chorym kraju, duży może więcej. ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslola1 Re: TP SA - wróg konkurencji nr 1 IP: *.foxnet.com.pl 20.04.05, 15:03 JAK ZWYKLE ZARZAD SPOLKI I RADA NADZORCZ TP WYPLACA SOBIE WYSOKIE PREMIE ,A ZA BLEDY FRANSTELEKOM ZAPLACA KLIENCI.PLACIMY ABONAMENT KTORY POWINIEN BYC WYKORZYSTANY NA ROZMOWY TELEFONICZNE.JEDNAK TP WOLI UTRZYMAMAC ABONAMENT NIE WLICZAJAC DO KOSZTOW ROZMOW.CIEKAWE JAKBY ZAREAGOWALA UNIA EUROPEJSKA NA TAKIE PRAKTYKI W INNYM PANSTWIE.PYTANIE-DLACZEGO ZA BLEDY ZARZADU I RADY NADZORCZEJ PLACA KLIENCI,A NIE OSOBY ZNANE FIZYCZNIE Z NAZWISKA I IMIENIA,KTORE POPELNIAJA BLEDY.KIEDY ROBOTNIK POPELNI BLAD KARA SIE GO REGULAMINOWO,KIEDY "WLADZA"KARA SIE JA NAGRODA,BADZ AWANSEM.POWINNO BYC ZA BLEDY ODPOWIADA I PLACI TEN KTORY JE POPELNIA.ALE W NASZYM PANSTWIE JESZCZE WSZYSTKO STOI NA GLOWIE.POLITYK MOZE OSZUKIWAC ELEKTOTAT,DYREKTOR OKRADAC PRACOWNIKOW,POLICJA POMAGAC I CHRONIC PRZESTEPCOW,LEKARZ ZAWSZE JEST NIEWINNY BLEDU LEKARSKIEGO,DZIENNIKARZ NIE MUSI PRZEPRASZAC ZA SZKALUJACY ARTYKOL.I DO POKI SIE NIE ZMIENI NASTAWIENIE POLAKOW DOPOTY BEDA OKRADAC I OSZUKIWAC,A TAKZE SZKALOWAC ZWYKLI KARIEROWICZE,KTORZY ZAMIAST WIEDZY REPREZENTUJA ZNAJOMOSCI I NEPOTYZM. Odpowiedz Link Zgłoś