Dodaj do ulubionych

"Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewskiego

• Gość: sama,-rama Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:33
      ozon to jakas choroba weneryczna
    • Gość: Seb26 Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 16:39
      Świetny, wywarzony humor. Nie jest sztuką dowalić tak jak to zrobiło Wprost.
      Gratuluję OZONowi. Czekam na kolejny numer.
    • Gość: ki Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.jgsullivan.com 21.04.05, 16:40
      nowy tygodnik, nowa szmira, 1 artykul i juz go nie kupie, swietna reklama
      • Gość: MARAS Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.04.05, 16:50
        ŻAŁOSNE...
        • Gość: qron Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.range217-42.btcentralplus.com 21.04.05, 17:07
          a mi sie podoba! a gazeta zamieszczajac ten fragment stoi na wile wyzszym
          poziomie niz wiekszosc moich przedmowcow.

ps. mysle ze mail od walesy mogl byc prawdziwy;-)
    • Gość: wacek Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.04.05, 17:01
      ten "ozon" chyba tylko powiekszy dziure ozonowa jezeli bedzie pisal na tym
      poziomie.......
    • Gość: fakt Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.05, 17:34
      Czy red.nacz. ozona nie jest czasem Wołek? Szkoda kasy na takie pierdoły.
      Wystarczy Fakt.
    • Gość: Kurnik Nie bardzo mi sie chce w to wierzyc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:41
      Mysle ze to kaczka dziennikarska, ktos sobie pewnie jakis zart zrobil, a teraz
      jakas gazeta to naiwnie podlapala. Az mi sie niemozliwe wydaje zeby ktos
      prezydentowi poski wlamal sie do skrzynki, a potem na luzie jakas gazeta
      opublikowala tresc jego maili, wraz z adresami e-mail Busha czy Jolanty K.
      Przeciez to bylby skandal. Moge sie zalozyc, ze ta pogloska bedzie zdemontowana.
      • Gość: Chuduini Pismo jest świetne!!! a to był tylko Siarkazm IP: 195.205.163.* 21.04.05, 17:51
        ...jego rubryka humorystyczna malkontenci!
      • Gość: hehe Re: Nie bardzo mi sie chce w to wierzyc! IP: *.aster.pl 21.04.05, 17:51
        najwyraxniej nie czytałeś - widac że to żart gdy się przyczyta maile
      • Gość: Eh Nie bardzo chce mi się wierzyć....w komentarze IP: 195.205.163.* 21.04.05, 17:53
        Ej tam o czym wy wszyscy piszecie! Ktoś z was widział ten tygodnik. Jest dobrze
        złamany, ciekawe artykuły bez sensacyjnego jazgotu.
      • Gość: HaHaHaHa Re: Nie bardzo mi sie chce w to wierzyc! IP: *.chello.pl 21.04.05, 19:15
        I tu kolega Kurnik ze swoją wypowiedzią stanowi dobre podsumowanie powyższych,
        marudnych postów. Większość państwa 'poważnych' chyba nie zauważyła jaka to
        rubryka. Domniemam, że śmieją się głównie z dowcipów o Wąchocku i to takich,
        które już dobrze znają. Siarkazm się udał.

Dobry humor! Śmiałem się głośno! HaHaHa!
      • Gość: dawid to to pisales serio? :))))))))) IP: 192.5.109.* 21.04.05, 23:01
        a taki mialem smutny dzien dzisiaj, teraz bede wesoly prrzez 2 tygodnie :)
      • Gość: Milla Re: Nie bardzo mi sie chce w to wierzyc! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 23:17
        Taaaa, fajnie tak oburzac sie, jakie to nowe pismo nie na poziomie. Szczegolnie
        ze 99.9% nie mialo o jeszcze w reku. Przeciez zyjemy w spoleczenstwie super
        inteligentow, ktorzy przed snem czytaja dziela Platona...w orginale... A Fakt,
        Super Ekspres, Zycie na goraco itp itd tylko przypadkiem leza na ich szafce
        nocnej. Co za zaklamanie! Widze ze tylko "kurnik" podszedl serio do sprawy :)
    • Gość: zeena Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:51
      nie znam, nie czytalam, ale mnie rozwalilo. takie duuuze oko puscili do
      czytelnikow. wg mnie bdb:)
      • Gość: Zeta Ja się uśmiałam... IP: 195.205.163.* 21.04.05, 17:56
        ...co się z Polakami porobiło, z poczuciem humoru w sensie?!??!!! Jakoś mi się
        wydaje że to wypowiedzi...konkurencji tego pisma.
      • mielonkaturystyczna Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski 21.04.05, 17:56
        B E Z E D U R A
    • Gość: ale kicha Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.ds3-k.us.edu.pl 21.04.05, 18:16
      najbardziej podoba mi się to o kaliszu....
    • Gość: Miller@Leszek.pl Dziękuję z góry to Thank you from the mountain IP: 195.205.163.* 21.04.05, 18:19
      zajebiste
      • Gość: Pako Re: Zapytam "straight from the bridge". IP: 82.160.8.* 21.04.05, 22:43
        Miller był premierem i trząsł SLD, a przy okazji zasłużył na ochronę Amerykanów
        do końca życia i zarobił sporo grosza.
        A co ty osiągnąłeś, anglisto? Kto ciebie będzie chronił jak cię z roboty wyleją
        za pierdoły w internecie w godzinach pracy?
        Odpowiedziałeś sobie na te pytania? To teraz pomyśl, który z Was dwóch to
        większy cwaniak.
    • tebe Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski 21.04.05, 18:23
      Brawo Ozon.
      Nie napisałbym tego, gdyby nie ta masa malkontentów na górze. Wyrazy
      współczucia.
    • Gość: cs Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.k102.webspeed.dk 21.04.05, 18:59
      Rozumien to na 1 kwietnia, ale teraz ?
      Chyba komus mozg odpadl.
    • Gość: j22 Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:00
      ...samo życie.
      Kupię Ozon !!
    • Gość: czytelnik Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: 217.153.90.* 21.04.05, 19:21
      Dawno się tak nie ubawiłem, tarzałem się ze śmiechu......gratuluję pomysłu....
      • Gość: omg Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:45
        Targałem ze śmiechu :P Szczególnie z kalisza :P
    • Gość: x Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 20:02
      Czarny PR zaczyna działać ...
    • Gość: krzysio Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:58
      Dawno nie widziałem tak dobrego żartu, naprawde udany, gratuluje
    • Gość: Ditan Przez to robicie dostaniemy 44% podatek na stałke IP: *.chello.pl 21.04.05, 21:16
      Przepraszam Pana Prezydenta za to że mamy w naszym ślicznym kraju takich nie
      poważnych obywateli. Ludzie którzy to zrobili należy znaleść i publicznie
      potępic.

Pozdrowionka
      • Gość: qrara Re: Przez to robicie dostaniemy 44% podatek na s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 05:42
        >Przepraszam Pana Prezydenta za to że mamy w naszym ślicznym kraju takich nie
        >poważnych obywateli. Ludzie którzy to zrobili należy znaleść i publicznie
        >potępic.
        A może najpierw nauczysz się pisać po polsku, hę?
    • Gość: paulina żeby to przynajmniej było śmieszne IP: *.chello.pl 21.04.05, 22:06
      • Gość: dawid pewnie myslalas jak reszta, ze to prawda :) IP: 192.5.109.* 21.04.05, 22:59
        i potem sie kapnelas, ze sobie jaja robia. no coz... :) a to jest smieszne wg
        mnie nawet bardzo :)
    • Gość: eot Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 22:08
      ale suchar
    • Gość: Pako Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: 82.160.8.* 21.04.05, 22:35
      Żałosne. Takie pismo jaki dowcip.
    • Gość: dawid czytelnicy wybiorczej maja slabe poczucie humoru IP: 192.5.109.* 21.04.05, 22:57
      14:40 rednaczelna@gala.pl Re: Sesja z pieskami, sarenk¹ i kogutkiem

ja myslalem, ze umre ze smiechu, zwlaszca z tego powyzej no i Re: :)))))
    • Gość: Czumkin Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:22
      Nie no naprawde cytaty które tutaj sa zamieszczone zbiły mnie z nóg pozdrawiam pana Olka :D
    • Gość: hub Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:24
      czy włamanie się do skrzynki jest przestępstwem i kto go dokonał?
      jeśli odkryję włamanie do mojej zawiadomię prokuraturę.
    • Gość: pytający Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:30
      Drodzy dziennikarze, czy są jeszcze jakieś miejsca, gdzie jeszcze nie
      zajrzeliście?
      • Gość: kici@miauuu@gov.pl Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 00:49
        Zachęcony Waszymi mailami kupił-em OZON wracając z roboty na stacji orlenu,
        razem z codziennymi dwoma piwkami.

Gazeta jest OK, maile "ze skrzynki prezia" lepsze znacznie niż skąpe tu cytaty.
        Sie przyjrzę i pomyślę czy nie przerzucić się z pseudolewicowej 'polityki',
        pseudokonserwatywnego 'wprosta' i bezpłciowego niusłika na OZON - w sam raz dla
        takich zmeczonych politykierstwem przeciętniaków jak ja.
    • Gość: bromba Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 00:42
      he he. niezłe. Z Kalizsz i Busha nawet sie uśmiałem :)
    • Gość: Lipa Re: "Ozon" otworzył skrzynkę pocztową Kwaśniewski IP: *.net-serwis.pl 22.04.05, 01:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka