Dodaj do ulubionych

Mozilla firefox - pomocy!

IP: *.aine.pl 31.05.05, 21:19
Używam Mozilli Firefox. Do tej pory działał bez zarzutu. Wczoraj
zainstalowałam aktualizację i pojawił się problem. Po uruchomieniu
przeglądarki cały obraz strony, na którą się wchodzi, jest bardzo przesunięty
w jedną stronę. Wygląda to tak że lewa połowa ekranu jest biała, a strona
zaczyna się na drugiej połówce i oczywiście nie mieści się na ekranie. Na
dole pojawia się czerwony napis:
<menuitem label="ff.main.options.label";accesskey=ff.main.options.accesskey;"
default="true... (dalej nie wiem co, bo reszta nie mieści się na ekranie"

Czy ktoś wie co się dzieje i jak temu zaradzić????

Obserwuj wątek
    • blekot Re: Mozilla firefox - pomocy! 31.05.05, 22:15
      nie wiem dokładnie co się dzieje ale to raczej na pewno wina aktualizacji
      niestety czasem się tak dzieje (a czasem nie - na 4 aktualizacja na 4 komp.
      [czyli 16] nie mielem zadnego problemu)
      rada: odinstaluj FF, zainstaluj najnowszą wersję a przy kolejnej aktualizacji
      dla pewnosci najpierw odinstaluj starą wersję

natomiast jeśli masz jakieś rozszerzenie, to możesz spróbować je wyłączyć i
      zobaczyć czy to coś daje, jeśli tak to wywal rozszerzenie, albo zainstaluj
      nowaszą wersję
      • Gość: Monika Re: Mozilla firefox - pomocy! IP: *.aine.pl 31.05.05, 22:27
        Dziękuję za poradę.

> natomiast jeśli masz jakieś rozszerzenie, to możesz spróbować je wyłączyć i
        > zobaczyć czy to coś daje, jeśli tak to wywal rozszerzenie, albo zainstaluj
        > nowaszą wersję

Przepraszam że zapytam. Co to jest "rozszerzenie"? Ja jestem dość ciemna w
        sprawach komputerowych :-((((
        • Gość: barracuda7110 Re: Mozilla firefox - pomocy! IP: *.dsl.telepac.pt 01.06.05, 03:26
          Tools-> extensions i zobacz czy tam coś siedzi.

ps dzieje się tak ja jednej stronie czy też na wszystkich?
          • kalinowski11 Re: Mozilla firefox - pomocy! 01.06.05, 07:11
            Czy przypadeczkiem uaktualniałaś to rozszerzenie ?

addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=398&application=firefox

Ja miałem taki sam "efekt" jak Ty . Póki co odinstalowałem i dałem sobie spokój .
            Pozdrawiam :)
            • Gość: Monika Re: Mozilla firefox - pomocy! IP: *.tele2.pl 01.06.05, 10:28
              Nie wiem czy to czy inne.
              Jak odinstalowac te wersję?
          • Gość: Monika Re: Mozilla firefox - pomocy! IP: *.tele2.pl 01.06.05, 10:28
            Na wszystkich
    • Gość: T-800 Re: Mozilla firefox - pomocy! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.06.05, 10:45
      Przedwczoraj miałem to samo po aktualizacji wtyczki Forecast. Wywaliłem wtyczkę,
      zrestartowałem FF i wszystko było OK. Później wtyczkę zainstalowałem ręcznie.
      • Gość: caroll Re: Mozilla firefox - pomocy! IP: *.toya.net.pl 01.06.05, 11:22
        Jeśli nie bardzo wiesz, jak sobie radzić z odinstalowaniem dodatków, proponuję
        ściągnąć proste narzędzie, które tę czynność bardzo uprości. Deinstalator
        znajdziesz pod tym linkiem:
        mozillapl.org/projekty/Dodatki/DeinstalatorPL?v=175l
        • Gość: Monika Re: Mozilla firefox - pomocy! IP: *.tele2.pl 01.06.05, 13:46
          Dziękuję za pomoc :-))) Może dam sobie radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka