dorcia251 14.07.05, 09:59 czy trzeba miec Internet, kiedy chcialoby sie korzystac z gadu gadu? moim zdaniem wystarczy sciagnac program ze stronki na pulpit i tyle, ale slyszalam inna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbucz Re: gadu gadu a Internet 14.07.05, 11:05 A jak to sobie wyobrażasz bez internetu? Gołąbki pocztowe? Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: gadu gadu a Internet 14.07.05, 12:16 dorcia251 napisała: > czy trzeba miec Internet, kiedy chcialoby sie korzystac z gadu gadu? moim > zdaniem wystarczy sciagnac program ze stronki na pulpit i tyle, ale slyszalam > inna opinie. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: gadu gadu a Internet 14.07.05, 12:47 co za bzdury pleciesz? internet do gg? A po co niby? Ja nie mam internetu i jak widać, nawet na forum mogę sobie zaglądać. Kurczę, nawet pisać mogę. A Ci co mówią inaczej to się po prostu nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteek Re: gadu gadu a Internet IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.05, 21:44 hahahahahaha <hahaha> <lol2> <hahaha> <lol> aleś dowaliła :D ale ludzie sa ciemni w tym kraju...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteek Re: gadu gadu a Internet IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.05, 21:45 POLSKI KOMUNIKATOR INTERNETOWY!! CHYBA SAMA NAZWA MOWI ZA SIEBIE... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: gadu gadu a Internet 15.07.05, 22:11 a jak sie sciaga program ze stronki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i6or Re: gadu gadu a Internet IP: *.tys29.1000lecie.pl 15.07.05, 22:25 Można mieć gg bez internetu tylko że sobie nie pogadasz rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: gadu gadu a Internet IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 19:20 a do gadu gadu komputer jest potrzebny? a nei telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: gadu gadu a Internet 17.07.05, 15:12 hahhahha, na kazdym innym forum by napisali, ze to prowokacja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fronchus Re: gadu gadu a Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:51 nie zgadzam się z opiniami przedmówców! z GG można korzystać nie posiadając połączenia z internetem! wystarczy że połączysz się kilometrami kabla ze wszystkimi znajomymi z jakimi pragniesz konwersować! Odpowiedz Link Zgłoś