Gość: nona39 IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 21:38 Jka moge sciagac mp3, czy mozna obejsc jakos zabezpieczenia, czy sa jakies dobre wyszukiwarki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: mp3-gdzie je znalezc? IP: *.pl 10.08.02, 22:30 No własnie mam ten sam problem!! Do tej pory przemiennie korzystałam z Bearshare i Audiogalaxy! Niestety ten pierwszy według mnie bardzo sie popsuł a drugi wiadomo podzielił los Napstera. Czy ktoś może zna jeszcze inne programy, od razu mówie że wyjątkowo nie lubię KaZaa. Nie wiem czemu ale jakoś ten programik mi nie przypasował!!! Z niecierpliwością czekam na opinie o oinnych programach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek19 Re: mp3-gdzie je znalezc? 11.08.02, 10:51 No ja tez mam problem z szukaniem mp3 ale sobie jakos radze na tym badziewiu jakim jest Kazaa. Dobry jest Win MX:))) Mozna jeszcze wyszukiwac mp3 na serwerach ftp:)) Taka wyszukiwarka mp3 jest na audiogalaxy tylko nei wiem czy działa zamisat MUSIC SEARCH wybiera sie FTP SEARCH i szukamy tak jak dawniej podaje adres serwera, portm login i hasło no i mozna dzrec na całego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: mp3-gdzie je znalezc? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 21:43 Dlaczego buforowanie mp3 trwa tak długo i co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś