Dodaj do ulubionych

jak zainstalować PROSIAKA???

29.07.05, 21:22
MOJA DZIEWCZYNA NAWIĄŻAŁA JAKIŚ CZAS TEMU PODNIECAJĄCĄ ZNAJOMOŚĆ NA CZACIE.
PODOBNO TO NIC POWAŻNEGO, ZWYKŁE GADKI ITD
CHCE TO SPRAWDZIĆ, UPEWNIĆ SIĘ...

JA MAM STAŁE ŁĄCZE, ONA MODEM WIĘC ZA KAŻDYM RAZEM INNE IP.MAM DOSTĘP DO JEJ
KOMPA, MOGE GO ZAINTALOWAĆ ALE CO DALEJ? JAK TO DZIAŁA? JA CHYBA TEŻ MUSZE
WTEDY COŚ ZAINSTALOWAĆ?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: jak zainstalować PROSIAKA??? IP: *.bb.online.no 29.07.05, 21:43
      www.blazingtools.com/bpk.html
      • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 22:34
        jest z wirusem.wersja francuska
    • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 22:24
      Jezeli ona uzywa msn messanger a znasz jej dane to ze swojego kompta mozesz
      wejsc w jej i sprawdzic wszystkie kontakty a takze stare rozmowy.Jezeli to
      oficjalny czat to spytam sie jutro syna-jezeli jestes zainteresowany
    • orissa Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 22:50
      Po 1. Nie pisz capsem, to zbędny krzyk.
      Po 2. Czy twoja dziewczyna wie, że nie masz do niej za grosz zaufania i, że
      będziesz kontrolował to, co ona robi na swoim komputerze?
      • Gość: jan janicki Re: jak zainstalować PROSIAKA??? IP: *.w83-197.abo.wanadoo.fr 29.07.05, 22:56
        Takie zycie moja droga.Czy ma sie przekonac po fakcie?A moze lepiej udowodnic
        kobiece przekrety?
        • orissa Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:04
          Gość portalu: jan janicki napisał(a):

> Takie zycie moja droga.Czy ma sie przekonac po fakcie?A moze lepiej udowodnic
          > kobiece przekrety?

Lepiej po prostu szczerze porozmawiać. A jak w związku nie ma zaufania, to nie
          jest związek tylko parodia związku.
          • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:13
            Nie zawsze rozmowa da efekty tym bardziej w swiecie w jakim przyszlo nam
            zyc.Trzeba sie z tym zmierzyc.Sposoby sa rozne.A jezeli Ona rzeczywiscie
            prowadzi romans wirtualny?
            • orissa Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:35
              presentation1 napisał:

> Nie zawsze rozmowa da efekty tym bardziej w swiecie w jakim przyszlo nam
              > zyc.Trzeba sie z tym zmierzyc.Sposoby sa rozne.A jezeli Ona rzeczywiscie
              > prowadzi romans wirtualny?

Świat jest taki, jakim go tworzymy. Tylko, że tu mowa o związku, w którym nie
              ma zaufania. Nieuczciwe sposoby, to żadne sposoby, do niczego dobrego nie
              prowadzą. A jeśli ona ma romans, choćby wirtualny (chociaz nie wiem jak można
              mieć "wirtualny" romans, zdaje się, że słowo "romans" ma inne znaczenie, ale to
              już inna bajka), to trzeba się zastanowić dlaczego tak się dzieje, a nie robić
              podchody rodem z przedszkola.
              • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:47
                Romans wirtualny to pierwszy krok do zdrady.To przygoda ktora w normalnym zyciu
                moglaby sie nie zdarzyc.To cos lekko rumieni w koncu jak ten piekny ksiaze czy
                ksiezniczka z bajki......a wiec romantyzm ktorego na codzien brak.
                • orissa Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:48
                  presentation1 napisał:

> Romans wirtualny to pierwszy krok do zdrady.To przygoda ktora w normalnym
                  zyciu
                  >
                  > moglaby sie nie zdarzyc.To cos lekko rumieni w koncu jak ten piekny ksiaze
                  czy
                  > ksiezniczka z bajki......a wiec romantyzm ktorego na codzien brak.

Nie znam się na tym, na szczęście.
                  • neder Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:49
                    no i świetnie - facet się dowie i co dalej? bez sensu.
                    • orissa Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:52
                      neder napisała:

> no i świetnie - facet się dowie i co dalej? bez sensu.

A ona się dowie, że on ją szpieguje i będą kwita, każde z nich nie bedzie miało
                      zaufania do drugiego i jak chwilę rozsądnie pomyślą, to się rozstaną.
                    • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:53
                      Moze zrobic dwie rzeczy.Nie naraz.Rzucic lub wyjasnic
                      • neder Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:57
                        jasne, jakbym się dowiedziała, że mnie facet szpieguje to akurat chciałabym mu
                        cokolwiek wyjaśniać...
                        • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 30.07.05, 00:01
                          Mnie akurat zona nie szpieguje ale uwazam swoje zachowanie za przyzwoite
                          chociaz nieraz pisze bzdurki.A dodatkowo -ja tez nie szpieguje nikogo z mojej
                          rodziny.Zdarza sie ze wejde w komputer Kogos,ale to co innego
                        • orissa Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 30.07.05, 00:04
                          neder napisała:

> jasne, jakbym się dowiedziała, że mnie facet szpieguje to akurat chciałabym mu
                          > cokolwiek wyjaśniać...

Ja to bym takiemu odrazu kopa w d...:)
                          • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 30.07.05, 00:08
                            To wedlug ciebie wiara czyni cuda.Czy ty ufasz?
                            • orissa Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 30.07.05, 00:13
                              presentation1 napisał:

> To wedlug ciebie wiara czyni cuda.

Nic takiego nie napisałam.

> Czy ty ufasz?

Ufam. Z wzajemnością.
      • presentation1 Re: jak zainstalować PROSIAKA??? 29.07.05, 23:00
        Niektorzy sadza ze majac komputer moga robic bezkarnie wszystko.Tak jak Ja
        pomimo ze jestem zonaty.Ale to jest tak jak ze zlodziejem.Nie daj sie zlapac.To
        wszystko
    • Gość: dzwiedz Nie wystrczy zwykły keylogger ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 09:41
      Osobiście polecam BeyondKeylogger firmy SupremTec.
      W necie jest wersja 15 dniowa ale jeśli masz dostęp do jej kompa to w zupełnosci
      wystarczy :))

---------------------
      bumbum.atspace.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka