Dodaj do ulubionych

TVP uruchomi kolejne kanały tematyczne

• Gość: Stary Zgred co to jest TVP??? IP: *.kki.krakow.pl 08.08.05, 15:28
      Może ktoś wyjaśni małemu misiowi co to za moloch żyjacy Co on takiego robi aby
      go utrzymywać ??? Nigdy się ze spotkałem
    • Gość: ajka bardzo dobrze, niech operatorzy płacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:51
      TAK POWINNO BYĆ, ŻE JEŚLI PŁACE OPERATOROWI, KAŻDEMU Z NICH, TO ON NIECH PŁACI
      ABONAMENT. NIE WIEM O CO CHODZI W TYEJ BZDURNEJ DYZKUSJI. ABONAMENT KABLOWY JEST
      BARDZO WYSOKI, WIĘC WYSTARCZY. DLACZEGO MAM PŁACIC DWA RAZY ZA TO SAMO?
    • Gość: Ligia Płacę za kablówkę nie zapłacę drugi raz! IP: *.ids.pl 08.08.05, 16:55
      Abonament jest dchory. Skoro płacę za telewizję kablową to nie mam zamiaru
      płącić za 5 kanałów podstawowych. To jest oszustwo.
      • toja3003 zgadza się, proletariat zawsze wariat! 08.08.05, 17:08
        precz z abonamentowym socjalizmem!
    • Gość: Galaktyczny abonament TV IP: *.pai.net.pl 08.08.05, 17:11
      Dlaczego mam płacić abonament bo mam telewizor i radio, nieporozumienie
      telewizora pozbylem sie dawno 5 lat temu zbyt nedzne programy
      wpowadzono do telewizji panstwowej indokrynacje religijna , mówię nie i to był
      też jeden z posodów rezygnacji.
      Słucham stacji prywatnych z powodów jak w/w .
      Są stacje religijne i niech sobie będą, radio telewizja publiczna ma być wolna
      od rfeligji i polityki jedynie slusznej to bede płacił abonament. Tak nie.
    • Gość: smierc TVP Telewizja partyjna - do rozwiązania !!!! IP: *.promax.media.pl 08.08.05, 18:50
      nie płace abonamentu i nie bede płacił , bo nie oglądam paskudztwa i nie chce
      go oglądac , a do zapłaty jakiegoś tam haraczu nikt mnie nie zmusi , jest
      proszę sejmu wolny rynek i pocałujcie mnie w dupe.
      • Gość: walendziaczek Oglądajcie Bloomberg a nie używane pampersy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:00
        Gość portalu: smierc TVP napisał(a):

> nie płace abonamentu i nie bede płacił , bo nie oglądam paskudztwa i nie chce
        >
        > go oglądac , a do zapłaty jakiegoś tam haraczu nikt mnie nie zmusi , jest
        > proszę sejmu wolny rynek i pocałujcie mnie w dupe.
        =============
        Nie oglądam TVP od kilku lat, nawet przez sekundę ponieważ obawiam się że
        mógłbym sie zerzygac, a nawet zachorować na schizofrenię.
        Jak mam czas a jest to przeważnie w czasie posiłku to załanczam niemiecki
        BLOOMBERG i w czasie kilku minut mam pełne dossier z polityki i gospodarki na
        całym globie.
        • Gość: anty-TPScierA Re: Oglądajcie Bloomberg - radzi onetowiec IP: *.block.alestra.net.mx 09.08.05, 11:47
          Autor: Gość: walendziaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Data: 08.08.2005 22:00 + dodaj do ulubionych wątków
          =============
          Nie oglądam TVP od kilku lat, nawet przez sekundę ponieważ obawiam się że
          mógłbym sie zerzygac, a nawet zachorować na schizofrenię.
          Jak mam czas a jest to przeważnie w czasie posiłku to załanczam niemiecki
          BLOOMBERG i w czasie kilku minut mam pełne dossier z polityki i gospodarki na
          całym globie.
          ---------------------------
          Ludzilem sie do dzis ze onetowcy z laczami dla malych dzieci "za zlotowke"
          tymi od "Telekomunikacji" tu nie zagladaja. "niemiecki BLOOMBERG" to news
          ktory GW powinna dac na czolowke. O rewizji map swiata juz tylko niesmialo
          napomkne ;-)))
          Chwala onetowcom!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka