Dodaj do ulubionych

Chello czy warto???

17.08.05, 23:49
Bardzo proszę o opinie użytkowników CHELLO. Obecnie mam internet radiowy
(128) i muszę przyznać, że nie narzekam. Jednak pojawiła się możliwość
instalacji Chello easy (256) i taniej niż ten radiowy. Nie wiem tylko jakie
są opinie o Chello. Co radzicie, proszę o radę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: Chello czy warto??? 18.08.05, 08:06
      Ja jestem bardzo zadowolony . Mam Chello od grudnia 2003 roku w wersji Classic .
      Teraz 2 Mbps , ale zaczynali od 512 kbps . Przez cały ten okres "przerwy" można
      policzyć na palcach jednej ręki . Pozdrawiam .

pomoc.upc.com.pl/newsletter/new_doc/parametry_techniczne.pdf
    • fugazzi Warto... 18.08.05, 09:27
      Mam chello od prawie 3 lat. Najpierw classic, teraz light. Ogólnie jestem
      zadowolony.

Pozdrawiam, Fugazzi...
    • Gość: petryk Re: Chello czy warto??? IP: *.chello.pl 18.08.05, 15:30
      WARTO
    • Gość: bozana Re: Chello czy warto??? IP: *.sosnowiec.msk.pl 19.08.05, 10:27
      Bardzo wielkie dzięki za opinie. Myslałam jednak, że więcej jest użytkowników a
      tym samym więcej opinii.
      Pozdrawiam
    • dizel8 Re: Chello czy warto??? 19.08.05, 17:56
      Zanim się zdecydujesz to zajżyj tu chellopl.one.pl/ i wejdź także na forum.
      A tu masz info o aktualnych promocjach : dareksantor.upc.chello.webpark.pl/
      Mam chello od kilku miesięcy i myśle że warto w porównaniu z radiówką to chello
      będzie napewno lepiej chodzić.Tylko pamiętaj że w chello są limity na ściągane dane.
      • plasterek19801 Re: Chello czy warto??? 21.08.05, 16:21
        CHELLO TO KICHA MA LIMITY HAHA TO ONI JAKO PIERWSZI W EUROPIE NAŁOZYLI LIMITY
        NA SWOICH ŁĄCZACH HAHA
        • kalinowski11 Re: Chello czy warto??? 21.08.05, 16:30
          plasterek19801 napisał:

> CHELLO TO KICHA MA LIMITY HAHA TO ONI JAKO PIERWSZI W EUROPIE NAŁOZYLI LIMITY
          > NA SWOICH ŁĄCZACH HAHA

Plasterku , coś się tak PODNIECIŁ ? Ja mam w chello 25 GB i nie wykorzystuję
          nawet 10 % . Proponuję okład z lodu na czółko i ... plasterek .
        • Gość: g Re: Chello czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 17:25
          Neostrada tez ma limity od roku...5GB na opcję 128kb.
    • Gość: Jasia 6 Re: Chello czy warto??? IP: *.chello.pl 22.08.05, 08:35
      Po pierwsze musisz sprawdzić, czy u ciebie jest możliwość podłączenia chello.
      Jest to mozliwe tylko w kilku miastach. Ja mam chello clasic już 3 lata. Owszem
      są limity nagrywania, u mnie 25 GB. Nigdy nie wykorzystałem nawet 30% tego
      limitu.
    • Gość: bozana Re: Chello czy warto??? IP: *.sosnowiec.msk.pl 23.08.05, 01:31
      Dziekuję wszyskim bardzo serdecznie za odpowiedz. Widzę, że decyzję muszę
      podjąć sama :) Mogę założyć chello easy (256) ponieważ mam tylko od UPC azart a
      nie pełną kablówkę. Ograniczenie w tym pakiecie jest to 7. Obecnie mam radiowy
      128,bez ograniczeń i działa cacy.
      Pozdrawiam
    • bozana Re: Chello czy warto??? 26.08.05, 21:04
      Mam jeszcze pytanie. Czy jak gram na "onecie" w brydża to też jest liczone do
      limitu i ile godz. np. mogę pograć przy limicie 7 na easy? Czy liczą się tylko
      ściągane filmy, gry i mp3. Wybaczcie pytanie ale jestem zielona.
      Pozdrawiam
      • Gość: monopolowy Re: Chello czy warto??? IP: *.chello.pl 26.08.05, 22:27
        Ja mam chello classic, limit 25GB starcza na ok. 2 tygodnie, potem trzeba
        zaciskać pasa. Co do łącza - nie narzekam, warto!
      • dizel8 Re: Chello czy warto??? 26.08.05, 22:59
        Jeśli chodzi o pobieranie to do limitu wlicza się wszystko nawet przeglądane
        strony www.Natomiast wysyłanie jest bez limitów.Myśle że w tego brydża możesz
        spokojnie grać i nie przejmować się limitem bo to mało ciągnie danych.A i na
        inne rzeczy spokojnie wystarczy
    • Gość: PLASTER ASTER 100% LEPSZE OD CHELLO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.05, 19:49
      CHELLO Z LIMITAMI HAHA I TA ICH AORTA
      • Gość: monopolowy Re: ASTER 100% LEPSZE OD CHELLO IP: *.chello.pl 27.08.05, 19:59
        Aster z ich gó..anym łączem "haha", za gó..aną cenę "haha"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka