Dodaj do ulubionych

Orange zastąpi Ideę w poniedziałek

• Gość: denna Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.skynet.net.pl 16.09.05, 14:01
      Ty jako klient nie poniesiesz zadnych kosztów, więc nie masz co się martwić.
      Będziesz czerpał ogromne korzyści. Wyobraź sobie, że wyjechałeś do kraju w
      którym jednym z operatorów jest ORANGE. Nie musisz wówczas korzystać z usługi
      roaming.
      • anna-dark Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 14:07
        Roaming zostanie i dalej będziesz za niego płacić nawet dzwoniąc z polskiego
        Orange do francuskiego Orange, czy angielskiego Orange. To jest mistrzostwo
        świata - jedna marka Orange-kilka, czy kilkanaście roaming'ów!

Gość portalu: denna napisał(a):

> Ty jako klient nie poniesiesz zadnych kosztów, więc nie masz co się martwić.
        > Będziesz czerpał ogromne korzyści. Wyobraź sobie, że wyjechałeś do kraju w
        > którym jednym z operatorów jest ORANGE. Nie musisz wówczas korzystać z usługi
        > roaming.
      • Gość: Roamingowy Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.chello.pl 16.09.05, 19:30
        Uwierzę
        Jak zobaczę na rachunku. Jesteś taki pewien tych OGROMNYCH korzyści? Gdzie w
        prasowych komunikatach PTK CENTERTEL jest mowa o zniesieniu roamingu w obrębie
        zasięgu całej sieci ORANGE? Oj naiwności... Będą nas doić ile się da!
        • Gość: kocham-orange Re: Za roaming placisz u kazdego operatora IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:23
          zastanow sie co pleciesz , za roaming placisz u kazdego operatora.
    • Gość: test O NIE! Tylko nie żabojady!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:13
      • anna-dark Re: O NIE! Tylko nie żabojady!!! 16.09.05, 14:16
        Można podziwiać:

www.telepolis.pl/news.php?id=3240&PHPSESSID=68f4bb4dca320599b0779fa2637b5685
        • Gość: coswiedzacy Re: O NIE! Tylko nie żabojady!!! IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:53
          O co ci chodzi, taryfy sa bardzo dostepne. Ty tak pleciesz jakbys porownywala
          Rollsa z Lada lub Trabantem.

Nie masz szmalu, uzywaj normalny telefon - albo porozumiewaj sie na migi,
          najlepiej sygnalami lustrzanymi, albo hurluburlu Tarzana.

• Gość: Kamil Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: 82.146.247.* 16.09.05, 14:48
      Hmmm...trochę to dziwne ponieważ z tekstu czytam iż Orange nie zdecydowala się
      na obniżkę ceny w Orange Go.Dziwne dziś placę 80 groszy za minutę a w Orange Go
      mam płacić 60groszy. Więc jest taniej?!Poza tym liczę szczerze na to że
      wzrośnie jakość połączeń bo co do reszty jeśli mowa o takich cenach nie mam
      zastrzeżeń.
      • jurek7 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 15:13
        Gość portalu: Kamil napisał(a):

Poza tym liczę szczerze na to że
        > wzrośnie jakość połączeń bo co do reszty jeśli mowa o takich cenach nie mam
        > zastrzeżeń.

Hmm... stacje bazowe pozostają takie same (czy też rozwijają się swoim torem),
        systemy informatyczne itp. jak sądzę również.
        Różnica w jakości połączeń będzie mniej wiecej taka, jak różnica rozwijanej
        prędkości samochodu wyścigowego po zmianie naklejek z reklamami na tym
        samochodzie.
    • Gość: polo Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.staffordshire.gov.uk 16.09.05, 15:51
      gdybyscie wiedzieli jakie telefony sprzedaje orange.
      zalane zepsute komorki jesli tylko przechodza
      nic niewykrywajacy test maja wymieniana obudowe
      i jako nowe jada z anglii m.in. do polski.

• anna-dark Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 16:32
        Skąd masz takie informacje? Myślałam, że to się robi tylko w Niemczech w
        hurtowni Amstrad GmbH. Ładne kwiatki !

Gość portalu: polo napisał(a):

> gdybyscie wiedzieli jakie telefony sprzedaje orange.
        > zalane zepsute komorki jesli tylko przechodza
        > nic niewykrywajacy test maja wymieniana obudowe
        > i jako nowe jada z anglii m.in. do polski.
        >
    • Gość: hehehe Orange Go! (home) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:17
      A ja się tylko zastanawiam kiedy na plakatach reklamowych Orange Go ludzie
      zaczną dopisywać home.
      • anna-dark Re: Orange Go! (home) 16.09.05, 16:35
        Podsunąłeś fajny pomysł - skoro wlepkarze, i graffiti'owcy oraz anty-wyborowcy
        domalowują wąsy "chłopcom z plakatu" to czemu nie rozszerzyć tego hasła o HOME
        (Rosjanie już poszli-chodzi mi o Armię Czerwoną).

Gość portalu: hehehe napisał(a):

> A ja się tylko zastanawiam kiedy na plakatach reklamowych Orange Go ludzie
        > zaczną dopisywać home.
        • Gość: Franek Re: Orange Go! (home) IP: *.master.pl 16.09.05, 22:26
          Tak IDEA to był jakiś pomysł.
          ORANGUTAN to tylko małpa.
          Orange Go Out !
        • Gość: kocham-orange Re: Orange Go! (home) IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:17
          ana-dark - lub mike-great - go home.
    • hope9 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 16:26
      Pogadajcie se :p
      jak skończycie narzekac to przyjde :p Pozdr!!
    • Gość: mysz Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:55
      ... i nawet ekstraklasa brzmi już obco "Orange ekstraklasa"... :(
      Czy w tym kraju będą jeszcze polsko brzmiące nazwy..?
    • screwball smrodek zawsze ten sam 16.09.05, 17:09
      Ilekroc by nie bylo mowy o interesach, wciaz ten sam smrodek "urazonej dumy"
      dumnego Polaka sie unosi. Jak nie PZU to Rura, jak nie rura, to teraz Idea vel
      orange.
      Co tow. kolchoznikow obchodzi ze prwyatna firma, swoje prywatne pieniadze
      transferuje? Niech sobie nimi nawet cygara zapalaja, a Wam szanowni towarzysze
      nic do tego. Jak Wam sie towarzysze nie podoba Orange, czekaja na was plus i
      era, a za chwile i jeszcze jeden operator.
      A moze lepiej znacjonalizujcie sobie operatorow, potem je skomasujcie w jednego
      megamonopoliste - nazwijcie go Narodowym Jednokomorkowcem -i bedziecie sie
      cieszyc, ze Wam nikt nic nie transferuje. pzdr
      • anna-dark Re: smrodek zawsze ten sam 16.09.05, 18:18
        Te firmy są tak prywatne (czytaj: "Dzika prywatyzacja") jak autostrada A4
        Katowice-Kraków. Państwo wybudowało, a Stalexport zrobił lifting i czesze kasę.
        Ja nie mam nic do budowania biznesu i prosperity - ale od podstaw. A nie
        adaptacjach szkodliwych dl społeczeństwa, często nawet dla własnych pracowników
        (chociaż zwolniony pracownik - to już nie pracownik). Nawet nie mam nic przeciw
        inwestowaniu grubej forsy - byle ona była legalna, nie z korupcji, itp., i aby
        to wszystko było zgodnie z prawem.
        A tu Oranżada, Eureka, itd. - co będzie następne? Ale ściana jest już blisko -
        już nie będzie co rozkradać. IV rozbiór Polski - szkoda, że ekonomiczny.

screwball napisał:

> Ilekroc by nie bylo mowy o interesach, wciaz ten sam smrodek "urazonej dumy"
        > dumnego Polaka sie unosi. Jak nie PZU to Rura, jak nie rura, to teraz Idea
        vel
        > orange.
        > Co tow. kolchoznikow obchodzi ze prwyatna firma, swoje prywatne pieniadze
        > transferuje? Niech sobie nimi nawet cygara zapalaja, a Wam szanowni
        towarzysze
        > nic do tego. Jak Wam sie towarzysze nie podoba Orange, czekaja na was plus i
        > era, a za chwile i jeszcze jeden operator.
        > A moze lepiej znacjonalizujcie sobie operatorow, potem je skomasujcie w
        jednego
        >
        > megamonopoliste - nazwijcie go Narodowym Jednokomorkowcem -i bedziecie sie
        > cieszyc, ze Wam nikt nic nie transferuje. pzdr
    • zwierz.alpuhary Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 17:15
      "Idea-Orange zapowiada gotowość do wprowadzenia od 10 października prawa klienta
      do zachowania numeru przy zmianie operatora, co miałoby ułatwić pozyskanie
      użytkowników konkurencyjnych sieci."

a w drugą stronę to też działa? bo jak tak to fajnie, będę mógł się wynieść z
      tego zafajdanego Oranża bez zmieniania numeru:)
    • czefan Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 17:41
      Precz z ORANGE, DiViDI, SiDi, SiSi, juesej, dabljusi.
      Niech żyje język polski: IDEA, DeVauDe, CeDe, CeCe (kaseta magnetofonowa),
      UeSA, i WuCe. ORANGE niech spada do dablujusi.
    • Gość: 99 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 17:43
      Proponuję wrócić do Telekomunikacji Polskiej. Telefony mieli przeważnie
      czerwoni, a inni za łapówke albo w drugiej generacji tj. ojciec składał podanie
      o telefon, a syn go, ewentualnie, "dostawał"!
    • Gość: MARCIN IDEA MA SLABY ZASIEG WCIAZ JAKIS TRZASKI I NIC NIE IP: *.chello.pl 16.09.05, 17:53
      Przez 5 lat mialem telefon w Plusie jakosc rozmow poprostu rewelacje a teraz
      firma zmienila operatora na IDEA (tzn. idea wygrala przetarg)i wszyscy w firmie
      narzekaj, trudno cie dogadac. Co z tego ze oferta Idea jest lepsza jak nie
      mozna normalnie porozmawiac. Chce znow do plusa !!!
      Czy jest na forum ładowarka :)
    • Gość: ja JAK PRZECHODZE DO HEYAH!!! KTO ZE MNA??? IP: *.bazapartner.pl 16.09.05, 18:24
      pRZECHODZMY DO INNYCH OPERATOWRÓW. NIECH SIE WYPCHAJĄ!
    • Gość: Maciek Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:33
      Byłem zadowolony z Idei. Po co ta zmiana ?

• Gość: MRKT www.pensjonat.waw.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:03
      zapraszam
    • mistrz_cietej_riposty2 Przekręty w idei? 16.09.05, 19:18
      Ta śmieszna firma dokonała cesji 4 szt nr telefonów mojej firmy na jakąś obcą
      babe. I co? A bo my nie wiemy, bo mamy swoje wewnętrzne prawa. I co. Prokurator,
      sąd karny. Szykuje się niezłe odszkodowanie. Pamiętajcie. Nie dajcie się
      frędzlom z różnych sieci telefonii. Jak dacie się za pierwszym razem to was
      zjedzą. Z pozdrowieniami: jak w nicku.
      • Gość: cibe Re: Przekręty w idei? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:56
        Co to za bełkot? No ale jeżeli wg badań 80% Polaków nie rozumie co podano w
        przed chwilą obejrzanym serwisie informacyjnym to istnieją takie fora i taka
        Polska właśnie.
    • Gość: M Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.chello.pl 16.09.05, 19:28
      tak, bojkotujmy francuskie, pchajmy się do brytyjskiego lub niemieckiego. osły!
      • Gość: unijny z Francji Re: Bojkotyjmy francuskie, pchajmy sie do ...... IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:26
        Jak to ladnie napisales. Zaraz gromy poleca na Twoja glowe.
        Uzywam od dawna Orange i jestem zadowolony.
        Pozdrowienia
    • Gość: ghj Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.05, 19:55
      pomaranczowi na ukraine
    • kangoor5 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 17.09.05, 15:31
      Po to, żeby nie płacić państwu polskiemu podatków od tej kwoty. Za ewentualne "promocje" Orane'a zapłacimy my wszyscy: albo wyższymi podatkami, albo większą dziurą budżetową (wyższymi podatkami w przyszłości).
      • anna-dark Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 17.09.05, 21:20
        100% racji! Jeszcze parę limuzyn i willi dla członków zarządów i rad
        nadzorczych - ale poza tym to jest POMARAŃCZOWO!

kangoor5 napisał:

> Po to, żeby nie płacić państwu polskiemu podatków od tej kwoty. Za
        ewentualne "
        > promocje" Orane'a zapłacimy my wszyscy: albo wyższymi podatkami, albo większą
        d
        > ziurą budżetową (wyższymi podatkami w przyszłości).
    • Gość: ZAGAN Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:16
      Mysle,ze Orange jest szybką odpowiedzią na będącą na rnku nr.1 ERA TAK TAK . W
      tej chwili to Era proponuje najlepsze rozwiązanie dla posadaczy telefonów na
      kartę . ORANGE + IDEA to swietna konkurencja przeciwko ERA +HEYAH .Poczekajmy na
      na ruchy operatora PLUS
      • Gość: chybil Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.05, 17:13
        A co was obchodzi co prywatny właściciel robi ze swoją kasą???!!?? Jak sie wam
        nie podoba to spadajcie! Nikt wam nie zabrania wydawać zarobionych pieniędzy
        gdzie chcecie. Ale jak właściciel PTK Centertel SWOJĄ KASĘ wysyła za granice to
        od razu płaczecie. I nie piszcie mi że to przecież wasze polskie pieniądze bo w
        momencie kiedy dostaliście telefon i możliwość dzwonienia to MUSICIE za to
        płacić i te pieniążki już nie są wasze...

Biedne dzieci... zabrali cukierka :(
        • Gość: Baciarek Cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:09
          telefon.gsm.pl/news/7129,pelny,cennik,taryf,orange.html
          tu macie cennik oferty pięknego orange, mnie nie intersuje kto jest
          właścicielem tylko ile ja zapłace za rachunek, a widze, że w erze i plusie
          zapłace mniej więc nawet gdyby orange należał do mojej matki a musiałbym więcej
          płacić to wypadam z tej zabawy do innej piaskownicy, jeśli ten cennik
          potwierdzi się w poniedziałek to znaczy że czcze gadanie na temat lepszych
          ofert jest nie powiem co o co rozbić, czyli w przypadku takich samych cen co w
          idei do tej pory 1,6% co wyprowadzą za granice będzie kosztem tańszych minut co
          mogli dać bez łączenia się z francuzami
        • anna-dark Re: 17.09.05, 21:28
          Nie nudź. Już tu pisaliśmy, że prywatyzacja TPSA była "dziką prywatyzacją", nie
          do końca legalną, i zgodną z obowiązującym prawem (patrz udział Kluczyka), a co
          za tym idzie udział francuski w Idei śmierdzi strasznie (wiesz co oni tam
          wyrabiają? Popytaj pracowników PTK Centertel). Oczywiście wszystko odbyło się
          ze szkodą dla skarbu państwa polskiego, czyli ze szkodą dla obywateli tego
          kraju, i podatników (do dziś to płacimy w abonamentach, i innych jawnych i
          ukrytych opłatach - oczywicie zawyżonych). Dlatego to nie jest "prywatna kasa"
          Orange, czy France Telecom, rozumiesz? A cukierka - jak masz - to wsadź sobie
          jak czopek.

Gość portalu: chybil napisał(a):

> A co was obchodzi co prywatny właściciel robi ze swoją kasą???!!?? Jak sie wam
          > nie podoba to spadajcie! Nikt wam nie zabrania wydawać zarobionych pieniędzy
          > gdzie chcecie. Ale jak właściciel PTK Centertel SWOJĄ KASĘ wysyła za granice
          to
          > od razu płaczecie. I nie piszcie mi że to przecież wasze polskie pieniądze bo
          w
          > momencie kiedy dostaliście telefon i możliwość dzwonienia to MUSICIE za to
          > płacić i te pieniążki już nie są wasze...
          >
          > Biedne dzieci... zabrali cukierka :(
      • anna-dark Re: 17.09.05, 21:22
        Widzisz - problem w tym, że to nie Orange + Idea, ale Orange zastąpi całkowicie
        Ideę - Idea przestaje istnieć w poniedziałek. Będzie tylko pomarańcza.
        Podoba ci się to?

Gość portalu: ZAGAN napisał(a):

> Mysle,ze Orange jest szybką odpowiedzią na będącą na rnku nr.1 ERA TAK TAK . W
        > tej chwili to Era proponuje najlepsze rozwiązanie dla posadaczy telefonów na
        > kartę . ORANGE + IDEA to swietna konkurencja przeciwko ERA +HEYAH .Poczekajmy
        n
        > a
        > na ruchy operatora PLUS
    • Gość: baciarek cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:27
      --------------------------------------------------------------------------------
      telefon.gsm.pl/news/7129,pelny,cennik,taryf,orange.html
      tu macie cennik oferty pięknego orange, mnie nie intersuje kto jest
      właścicielem tylko ile ja zapłace za rachunek, a widze, że w erze i plusie
      zapłace mniej więc nawet gdyby orange należał do mojej matki a musiałbym więcej
      płacić to wypadam z tej zabawy do innej piaskownicy, jeśli ten cennik
      potwierdzi się w poniedziałek to znaczy że czcze gadanie na temat lepszych
      ofert jest nie powiem co o co rozbić, czyli w przypadku takich samych cen co w
      idei do tej pory 1,6% co wyprowadzą za granice będzie kosztem tańszych minut co
      mogli dać bez łączenia się z francuzami
      • Gość: ideolog To prawie jak podatek obrotowy te %-centy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.05, 19:55
      • Gość: poler to jest cennik standard - bez żdnych promocji.... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 20:15
        a jak wiadomo ....bez promocji nie da rady. W promocjach będzie znacznie
        korzystniej
    • Gość: wernyhora Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.cersanit1.com.pl / *.cersanit.pl 17.09.05, 20:17
      Po to zeby pieniadze mogly swobodniej wyplywac z polski do francji.
      • picard2 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 17.09.05, 22:02

Dosc tych bredni . Od 1996 posiadam telefon komorkowy France Telecom
        i od tego czasu jego nazwa sie zmienila 3 razy przedostatnia to ITINERIS
        a ostatnia ORANGE.Ta operacja nic nie kosztuje abonenta i przynosi mu duza
        wygode za granica swojego kraju.Wszyscy fachowcy sie zgadzaja ze inwestycje
        France Telecom w Polsce byly nieszczesliwe ze wzgledow finansowych i ze duzo
        lepiej byloby zainwestowac w Pradze.Jeszcze przez ponad 10 lat Orange bedzie
        deficytowy w Polsce.
        • Gość: ge Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 02:33
          Jasne, Orange musi doplacac do calego interesu. Dziekujmy im na kolanach. Ale
          niech przynajmniej wyrzuca z pracy tych debili, ktorzy wypisuja tutaj glupoty
          nie ukrywajac swojego ideowego/centertelowego ip. I tak wiadomo kto zaplaci za
          to wszystko. My, czyli kraj traktowany jak kolonia, ktora mozna bezkarnie
          eksploatowac. Madry Polak po szkodzie...
    • Gość: oszrany Paranoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:56
      A pieniadze znow odplyna za granice Tym razem do Francji, ktora nie jest
      nastawiona przyjacielsko do Polski, co mozna zauwazyc po wypowiedziach
      francuskich politykow. Ciekawe ile wzieli prezesi Idei za ta zmiane ??
    • corrine Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 18.09.05, 13:37
      Przeczytałam i artykuł i wiekszość komentarzy. Zdania są podzielone, choć
      większość ma takie zdanie jak ja. Niestety to nie France Telecom zapłaci
      za "przemianowanie" ale my. Komu nie pasowała "Idea" nazwa, która we wszystkich
      niemal językach jest taka sama. Jak mamy te nową wymawiać "oranż?" z
      fancuska, "orandż?" z angielska a może tak jak jest napisane po polsku orange?
      Zobaczcie kochani rodacy, czy możecie pisać w swoich komórkach z polskimi
      znakami? Nie. A francuzi, szwedzi i nawet chińczycy mogą. A, że zaplacimy my to
      pewne. Nie wiem czy ktoś z Was maił już wątpliwą przyjemność próbować wygrać
      bilet na Stinga? Ja próbowałam. Wysyłałam kod i wszystko jedno w jakiej
      kofiguracji, dostawałam odpowiedź zwrotną, że kod jest zły i trzeba napisać
      napisac STING. I tak kilka razy, bo próbowałam z nimi się skontaktować w
      naiwności swojej sądząc, że ktoś mi udzieli odpowiedzi. A kaska poszła. Ja w
      każdym razie, która mam Ideę od poczatku wysiadam i moi znajomi również. I
      rację ma respondentka, która pisze, że za lojalność oferta jest taka sama
      jak "z miasta". Zatem najlepszym rozwiązaniem jest zmieniać operatora w
      zależności od akurat oferowanej promocji (oczywiście po nieszczęsnym dwuletnim
      związku). Pozdrawiam wszystkich komentatorów i kochani, nic za darmo, za tę
      pożal się Boże kampanię reklamową i za to połączenie my zapłacimy, tak jak to
      robimy dziś w Tepsie.
      • Gość: baciarek Skrzynka w idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:48
        Ja jestem ciekaw jeszcze jednej kwesti dotyczącej strony internetowej ze
        skrzynką na czele, że nie wspomne o punktach profit.Strona w tym momencie nie
        działa, ja miałem kilka maili na skrzynce może nie były tak ważne ale mogły by
        takie być bo czasem się takie zdarzały, punkty profit które czasem sobie
        wymieniłem na jakąś pierdołe albo zbijałem cene telefonu nimi w programie
        propozycja no i wiele ludzi miało mój adres na który postawiłem i cooo
        teraz ?????????????? Chyba mnie szlag trafi jasny ....
    • Gość: Salou Skandal - nie działa żadna strona Idei !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:13
      Jakiś kretyn (tak, nie obawiam się tak napisać) zdecydował, że należy wyłączyć
      wszystkie serwisu Idei i zamiast nich "dać zaślepkę" przekierowującą do
      www.orange.pl gdzie jest tylko jakieś reklamowe "ple-ple-ple".

Co się stało z serwisem Idea.net.pl ??? - mam tam swoją pocztę elektroniczną,
      swoje "foldery webowe" gdzie mam kilka ważnych plików itd.

Co się stało z www.idea24on-line.pl - gdzie mogłem sprawdzić status większości
      usług na swoim koncie abonenckim, minuty do wykorzystania w abonamencie itd ???

Potworna kicha - coś nie wygląda to na lepsze.

PS. Mam jeszcze ponad 400 SMS'ów do wykorzystania z www.idea24on-line.pl - za
      które zapłaciłem - co się z tym stało ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka