Gość: denna Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.skynet.net.pl 16.09.05, 14:01 Ty jako klient nie poniesiesz zadnych kosztów, więc nie masz co się martwić. Będziesz czerpał ogromne korzyści. Wyobraź sobie, że wyjechałeś do kraju w którym jednym z operatorów jest ORANGE. Nie musisz wówczas korzystać z usługi roaming. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 14:07 Roaming zostanie i dalej będziesz za niego płacić nawet dzwoniąc z polskiego Orange do francuskiego Orange, czy angielskiego Orange. To jest mistrzostwo świata - jedna marka Orange-kilka, czy kilkanaście roaming'ów! Gość portalu: denna napisał(a): > Ty jako klient nie poniesiesz zadnych kosztów, więc nie masz co się martwić. > Będziesz czerpał ogromne korzyści. Wyobraź sobie, że wyjechałeś do kraju w > którym jednym z operatorów jest ORANGE. Nie musisz wówczas korzystać z usługi > roaming. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roamingowy Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.chello.pl 16.09.05, 19:30 Uwierzę Jak zobaczę na rachunku. Jesteś taki pewien tych OGROMNYCH korzyści? Gdzie w prasowych komunikatach PTK CENTERTEL jest mowa o zniesieniu roamingu w obrębie zasięgu całej sieci ORANGE? Oj naiwności... Będą nas doić ile się da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham-orange Re: Za roaming placisz u kazdego operatora IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:23 zastanow sie co pleciesz , za roaming placisz u kazdego operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test O NIE! Tylko nie żabojady!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:13 Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: O NIE! Tylko nie żabojady!!! 16.09.05, 14:16 Można podziwiać: www.telepolis.pl/news.php?id=3240&PHPSESSID=68f4bb4dca320599b0779fa2637b5685 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coswiedzacy Re: O NIE! Tylko nie żabojady!!! IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:53 O co ci chodzi, taryfy sa bardzo dostepne. Ty tak pleciesz jakbys porownywala Rollsa z Lada lub Trabantem. Nie masz szmalu, uzywaj normalny telefon - albo porozumiewaj sie na migi, najlepiej sygnalami lustrzanymi, albo hurluburlu Tarzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: 82.146.247.* 16.09.05, 14:48 Hmmm...trochę to dziwne ponieważ z tekstu czytam iż Orange nie zdecydowala się na obniżkę ceny w Orange Go.Dziwne dziś placę 80 groszy za minutę a w Orange Go mam płacić 60groszy. Więc jest taniej?!Poza tym liczę szczerze na to że wzrośnie jakość połączeń bo co do reszty jeśli mowa o takich cenach nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 15:13 Gość portalu: Kamil napisał(a): Poza tym liczę szczerze na to że > wzrośnie jakość połączeń bo co do reszty jeśli mowa o takich cenach nie mam > zastrzeżeń. Hmm... stacje bazowe pozostają takie same (czy też rozwijają się swoim torem), systemy informatyczne itp. jak sądzę również. Różnica w jakości połączeń będzie mniej wiecej taka, jak różnica rozwijanej prędkości samochodu wyścigowego po zmianie naklejek z reklamami na tym samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.staffordshire.gov.uk 16.09.05, 15:51 gdybyscie wiedzieli jakie telefony sprzedaje orange. zalane zepsute komorki jesli tylko przechodza nic niewykrywajacy test maja wymieniana obudowe i jako nowe jada z anglii m.in. do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 16:32 Skąd masz takie informacje? Myślałam, że to się robi tylko w Niemczech w hurtowni Amstrad GmbH. Ładne kwiatki ! Gość portalu: polo napisał(a): > gdybyscie wiedzieli jakie telefony sprzedaje orange. > zalane zepsute komorki jesli tylko przechodza > nic niewykrywajacy test maja wymieniana obudowe > i jako nowe jada z anglii m.in. do polski. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Orange Go! (home) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:17 A ja się tylko zastanawiam kiedy na plakatach reklamowych Orange Go ludzie zaczną dopisywać home. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Orange Go! (home) 16.09.05, 16:35 Podsunąłeś fajny pomysł - skoro wlepkarze, i graffiti'owcy oraz anty-wyborowcy domalowują wąsy "chłopcom z plakatu" to czemu nie rozszerzyć tego hasła o HOME (Rosjanie już poszli-chodzi mi o Armię Czerwoną). Gość portalu: hehehe napisał(a): > A ja się tylko zastanawiam kiedy na plakatach reklamowych Orange Go ludzie > zaczną dopisywać home. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Orange Go! (home) IP: *.master.pl 16.09.05, 22:26 Tak IDEA to był jakiś pomysł. ORANGUTAN to tylko małpa. Orange Go Out ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham-orange Re: Orange Go! (home) IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:17 ana-dark - lub mike-great - go home. Odpowiedz Link Zgłoś
hope9 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 16:26 Pogadajcie se :p jak skończycie narzekac to przyjde :p Pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:55 ... i nawet ekstraklasa brzmi już obco "Orange ekstraklasa"... :( Czy w tym kraju będą jeszcze polsko brzmiące nazwy..? Odpowiedz Link Zgłoś
screwball smrodek zawsze ten sam 16.09.05, 17:09 Ilekroc by nie bylo mowy o interesach, wciaz ten sam smrodek "urazonej dumy" dumnego Polaka sie unosi. Jak nie PZU to Rura, jak nie rura, to teraz Idea vel orange. Co tow. kolchoznikow obchodzi ze prwyatna firma, swoje prywatne pieniadze transferuje? Niech sobie nimi nawet cygara zapalaja, a Wam szanowni towarzysze nic do tego. Jak Wam sie towarzysze nie podoba Orange, czekaja na was plus i era, a za chwile i jeszcze jeden operator. A moze lepiej znacjonalizujcie sobie operatorow, potem je skomasujcie w jednego megamonopoliste - nazwijcie go Narodowym Jednokomorkowcem -i bedziecie sie cieszyc, ze Wam nikt nic nie transferuje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: smrodek zawsze ten sam 16.09.05, 18:18 Te firmy są tak prywatne (czytaj: "Dzika prywatyzacja") jak autostrada A4 Katowice-Kraków. Państwo wybudowało, a Stalexport zrobił lifting i czesze kasę. Ja nie mam nic do budowania biznesu i prosperity - ale od podstaw. A nie adaptacjach szkodliwych dl społeczeństwa, często nawet dla własnych pracowników (chociaż zwolniony pracownik - to już nie pracownik). Nawet nie mam nic przeciw inwestowaniu grubej forsy - byle ona była legalna, nie z korupcji, itp., i aby to wszystko było zgodnie z prawem. A tu Oranżada, Eureka, itd. - co będzie następne? Ale ściana jest już blisko - już nie będzie co rozkradać. IV rozbiór Polski - szkoda, że ekonomiczny. screwball napisał: > Ilekroc by nie bylo mowy o interesach, wciaz ten sam smrodek "urazonej dumy" > dumnego Polaka sie unosi. Jak nie PZU to Rura, jak nie rura, to teraz Idea vel > orange. > Co tow. kolchoznikow obchodzi ze prwyatna firma, swoje prywatne pieniadze > transferuje? Niech sobie nimi nawet cygara zapalaja, a Wam szanowni towarzysze > nic do tego. Jak Wam sie towarzysze nie podoba Orange, czekaja na was plus i > era, a za chwile i jeszcze jeden operator. > A moze lepiej znacjonalizujcie sobie operatorow, potem je skomasujcie w jednego > > megamonopoliste - nazwijcie go Narodowym Jednokomorkowcem -i bedziecie sie > cieszyc, ze Wam nikt nic nie transferuje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 17:15 "Idea-Orange zapowiada gotowość do wprowadzenia od 10 października prawa klienta do zachowania numeru przy zmianie operatora, co miałoby ułatwić pozyskanie użytkowników konkurencyjnych sieci." a w drugą stronę to też działa? bo jak tak to fajnie, będę mógł się wynieść z tego zafajdanego Oranża bez zmieniania numeru:) Odpowiedz Link Zgłoś
czefan Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 16.09.05, 17:41 Precz z ORANGE, DiViDI, SiDi, SiSi, juesej, dabljusi. Niech żyje język polski: IDEA, DeVauDe, CeDe, CeCe (kaseta magnetofonowa), UeSA, i WuCe. ORANGE niech spada do dablujusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 99 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 17:43 Proponuję wrócić do Telekomunikacji Polskiej. Telefony mieli przeważnie czerwoni, a inni za łapówke albo w drugiej generacji tj. ojciec składał podanie o telefon, a syn go, ewentualnie, "dostawał"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN IDEA MA SLABY ZASIEG WCIAZ JAKIS TRZASKI I NIC NIE IP: *.chello.pl 16.09.05, 17:53 Przez 5 lat mialem telefon w Plusie jakosc rozmow poprostu rewelacje a teraz firma zmienila operatora na IDEA (tzn. idea wygrala przetarg)i wszyscy w firmie narzekaj, trudno cie dogadac. Co z tego ze oferta Idea jest lepsza jak nie mozna normalnie porozmawiac. Chce znow do plusa !!! Czy jest na forum ładowarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja JAK PRZECHODZE DO HEYAH!!! KTO ZE MNA??? IP: *.bazapartner.pl 16.09.05, 18:24 pRZECHODZMY DO INNYCH OPERATOWRÓW. NIECH SIE WYPCHAJĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:33 Byłem zadowolony z Idei. Po co ta zmiana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRKT www.pensjonat.waw.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:03 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_cietej_riposty2 Przekręty w idei? 16.09.05, 19:18 Ta śmieszna firma dokonała cesji 4 szt nr telefonów mojej firmy na jakąś obcą babe. I co? A bo my nie wiemy, bo mamy swoje wewnętrzne prawa. I co. Prokurator, sąd karny. Szykuje się niezłe odszkodowanie. Pamiętajcie. Nie dajcie się frędzlom z różnych sieci telefonii. Jak dacie się za pierwszym razem to was zjedzą. Z pozdrowieniami: jak w nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cibe Re: Przekręty w idei? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:56 Co to za bełkot? No ale jeżeli wg badań 80% Polaków nie rozumie co podano w przed chwilą obejrzanym serwisie informacyjnym to istnieją takie fora i taka Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.chello.pl 16.09.05, 19:28 tak, bojkotujmy francuskie, pchajmy się do brytyjskiego lub niemieckiego. osły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unijny z Francji Re: Bojkotyjmy francuskie, pchajmy sie do ...... IP: *.mad1.adsl.uni2.es 16.09.05, 23:26 Jak to ladnie napisales. Zaraz gromy poleca na Twoja glowe. Uzywam od dawna Orange i jestem zadowolony. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.05, 19:55 pomaranczowi na ukraine Odpowiedz Link Zgłoś
kangoor5 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 17.09.05, 15:31 Po to, żeby nie płacić państwu polskiemu podatków od tej kwoty. Za ewentualne "promocje" Orane'a zapłacimy my wszyscy: albo wyższymi podatkami, albo większą dziurą budżetową (wyższymi podatkami w przyszłości). Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 17.09.05, 21:20 100% racji! Jeszcze parę limuzyn i willi dla członków zarządów i rad nadzorczych - ale poza tym to jest POMARAŃCZOWO! kangoor5 napisał: > Po to, żeby nie płacić państwu polskiemu podatków od tej kwoty. Za ewentualne " > promocje" Orane'a zapłacimy my wszyscy: albo wyższymi podatkami, albo większą d > ziurą budżetową (wyższymi podatkami w przyszłości). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGAN Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:16 Mysle,ze Orange jest szybką odpowiedzią na będącą na rnku nr.1 ERA TAK TAK . W tej chwili to Era proponuje najlepsze rozwiązanie dla posadaczy telefonów na kartę . ORANGE + IDEA to swietna konkurencja przeciwko ERA +HEYAH .Poczekajmy na na ruchy operatora PLUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chybil Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.05, 17:13 A co was obchodzi co prywatny właściciel robi ze swoją kasą???!!?? Jak sie wam nie podoba to spadajcie! Nikt wam nie zabrania wydawać zarobionych pieniędzy gdzie chcecie. Ale jak właściciel PTK Centertel SWOJĄ KASĘ wysyła za granice to od razu płaczecie. I nie piszcie mi że to przecież wasze polskie pieniądze bo w momencie kiedy dostaliście telefon i możliwość dzwonienia to MUSICIE za to płacić i te pieniążki już nie są wasze... Biedne dzieci... zabrali cukierka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baciarek Cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:09 telefon.gsm.pl/news/7129,pelny,cennik,taryf,orange.html tu macie cennik oferty pięknego orange, mnie nie intersuje kto jest właścicielem tylko ile ja zapłace za rachunek, a widze, że w erze i plusie zapłace mniej więc nawet gdyby orange należał do mojej matki a musiałbym więcej płacić to wypadam z tej zabawy do innej piaskownicy, jeśli ten cennik potwierdzi się w poniedziałek to znaczy że czcze gadanie na temat lepszych ofert jest nie powiem co o co rozbić, czyli w przypadku takich samych cen co w idei do tej pory 1,6% co wyprowadzą za granice będzie kosztem tańszych minut co mogli dać bez łączenia się z francuzami Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: 17.09.05, 21:28 Nie nudź. Już tu pisaliśmy, że prywatyzacja TPSA była "dziką prywatyzacją", nie do końca legalną, i zgodną z obowiązującym prawem (patrz udział Kluczyka), a co za tym idzie udział francuski w Idei śmierdzi strasznie (wiesz co oni tam wyrabiają? Popytaj pracowników PTK Centertel). Oczywiście wszystko odbyło się ze szkodą dla skarbu państwa polskiego, czyli ze szkodą dla obywateli tego kraju, i podatników (do dziś to płacimy w abonamentach, i innych jawnych i ukrytych opłatach - oczywicie zawyżonych). Dlatego to nie jest "prywatna kasa" Orange, czy France Telecom, rozumiesz? A cukierka - jak masz - to wsadź sobie jak czopek. Gość portalu: chybil napisał(a): > A co was obchodzi co prywatny właściciel robi ze swoją kasą???!!?? Jak sie wam > nie podoba to spadajcie! Nikt wam nie zabrania wydawać zarobionych pieniędzy > gdzie chcecie. Ale jak właściciel PTK Centertel SWOJĄ KASĘ wysyła za granice to > od razu płaczecie. I nie piszcie mi że to przecież wasze polskie pieniądze bo w > momencie kiedy dostaliście telefon i możliwość dzwonienia to MUSICIE za to > płacić i te pieniążki już nie są wasze... > > Biedne dzieci... zabrali cukierka :( Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: 17.09.05, 21:22 Widzisz - problem w tym, że to nie Orange + Idea, ale Orange zastąpi całkowicie Ideę - Idea przestaje istnieć w poniedziałek. Będzie tylko pomarańcza. Podoba ci się to? Gość portalu: ZAGAN napisał(a): > Mysle,ze Orange jest szybką odpowiedzią na będącą na rnku nr.1 ERA TAK TAK . W > tej chwili to Era proponuje najlepsze rozwiązanie dla posadaczy telefonów na > kartę . ORANGE + IDEA to swietna konkurencja przeciwko ERA +HEYAH .Poczekajmy n > a > na ruchy operatora PLUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baciarek cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:27 -------------------------------------------------------------------------------- telefon.gsm.pl/news/7129,pelny,cennik,taryf,orange.html tu macie cennik oferty pięknego orange, mnie nie intersuje kto jest właścicielem tylko ile ja zapłace za rachunek, a widze, że w erze i plusie zapłace mniej więc nawet gdyby orange należał do mojej matki a musiałbym więcej płacić to wypadam z tej zabawy do innej piaskownicy, jeśli ten cennik potwierdzi się w poniedziałek to znaczy że czcze gadanie na temat lepszych ofert jest nie powiem co o co rozbić, czyli w przypadku takich samych cen co w idei do tej pory 1,6% co wyprowadzą za granice będzie kosztem tańszych minut co mogli dać bez łączenia się z francuzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideolog To prawie jak podatek obrotowy te %-centy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.05, 19:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler to jest cennik standard - bez żdnych promocji.... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 20:15 a jak wiadomo ....bez promocji nie da rady. W promocjach będzie znacznie korzystniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernyhora Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.cersanit1.com.pl / *.cersanit.pl 17.09.05, 20:17 Po to zeby pieniadze mogly swobodniej wyplywac z polski do francji. Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 17.09.05, 22:02 Dosc tych bredni . Od 1996 posiadam telefon komorkowy France Telecom i od tego czasu jego nazwa sie zmienila 3 razy przedostatnia to ITINERIS a ostatnia ORANGE.Ta operacja nic nie kosztuje abonenta i przynosi mu duza wygode za granica swojego kraju.Wszyscy fachowcy sie zgadzaja ze inwestycje France Telecom w Polsce byly nieszczesliwe ze wzgledow finansowych i ze duzo lepiej byloby zainwestowac w Pradze.Jeszcze przez ponad 10 lat Orange bedzie deficytowy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ge Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 02:33 Jasne, Orange musi doplacac do calego interesu. Dziekujmy im na kolanach. Ale niech przynajmniej wyrzuca z pracy tych debili, ktorzy wypisuja tutaj glupoty nie ukrywajac swojego ideowego/centertelowego ip. I tak wiadomo kto zaplaci za to wszystko. My, czyli kraj traktowany jak kolonia, ktora mozna bezkarnie eksploatowac. Madry Polak po szkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszrany Paranoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:56 A pieniadze znow odplyna za granice Tym razem do Francji, ktora nie jest nastawiona przyjacielsko do Polski, co mozna zauwazyc po wypowiedziach francuskich politykow. Ciekawe ile wzieli prezesi Idei za ta zmiane ?? Odpowiedz Link Zgłoś
corrine Re: Orange zastąpi Ideę w poniedziałek 18.09.05, 13:37 Przeczytałam i artykuł i wiekszość komentarzy. Zdania są podzielone, choć większość ma takie zdanie jak ja. Niestety to nie France Telecom zapłaci za "przemianowanie" ale my. Komu nie pasowała "Idea" nazwa, która we wszystkich niemal językach jest taka sama. Jak mamy te nową wymawiać "oranż?" z fancuska, "orandż?" z angielska a może tak jak jest napisane po polsku orange? Zobaczcie kochani rodacy, czy możecie pisać w swoich komórkach z polskimi znakami? Nie. A francuzi, szwedzi i nawet chińczycy mogą. A, że zaplacimy my to pewne. Nie wiem czy ktoś z Was maił już wątpliwą przyjemność próbować wygrać bilet na Stinga? Ja próbowałam. Wysyłałam kod i wszystko jedno w jakiej kofiguracji, dostawałam odpowiedź zwrotną, że kod jest zły i trzeba napisać napisac STING. I tak kilka razy, bo próbowałam z nimi się skontaktować w naiwności swojej sądząc, że ktoś mi udzieli odpowiedzi. A kaska poszła. Ja w każdym razie, która mam Ideę od poczatku wysiadam i moi znajomi również. I rację ma respondentka, która pisze, że za lojalność oferta jest taka sama jak "z miasta". Zatem najlepszym rozwiązaniem jest zmieniać operatora w zależności od akurat oferowanej promocji (oczywiście po nieszczęsnym dwuletnim związku). Pozdrawiam wszystkich komentatorów i kochani, nic za darmo, za tę pożal się Boże kampanię reklamową i za to połączenie my zapłacimy, tak jak to robimy dziś w Tepsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baciarek Skrzynka w idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:48 Ja jestem ciekaw jeszcze jednej kwesti dotyczącej strony internetowej ze skrzynką na czele, że nie wspomne o punktach profit.Strona w tym momencie nie działa, ja miałem kilka maili na skrzynce może nie były tak ważne ale mogły by takie być bo czasem się takie zdarzały, punkty profit które czasem sobie wymieniłem na jakąś pierdołe albo zbijałem cene telefonu nimi w programie propozycja no i wiele ludzi miało mój adres na który postawiłem i cooo teraz ?????????????? Chyba mnie szlag trafi jasny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salou Skandal - nie działa żadna strona Idei !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:13 Jakiś kretyn (tak, nie obawiam się tak napisać) zdecydował, że należy wyłączyć wszystkie serwisu Idei i zamiast nich "dać zaślepkę" przekierowującą do www.orange.pl gdzie jest tylko jakieś reklamowe "ple-ple-ple". Co się stało z serwisem Idea.net.pl ??? - mam tam swoją pocztę elektroniczną, swoje "foldery webowe" gdzie mam kilka ważnych plików itd. Co się stało z www.idea24on-line.pl - gdzie mogłem sprawdzić status większości usług na swoim koncie abonenckim, minuty do wykorzystania w abonamencie itd ??? Potworna kicha - coś nie wygląda to na lepsze. PS. Mam jeszcze ponad 400 SMS'ów do wykorzystania z www.idea24on-line.pl - za które zapłaciłem - co się z tym stało ??? Odpowiedz Link Zgłoś