Gość: Jolka IP: 10.10.41.* 24.08.01, 15:08 W nocy cwicza bezsennosc a w dzien ? Nic puskti wszyscy odpadaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 24.08.01, 15:23 Gość portalu: Jolka napisał(a): > W nocy cwicza bezsennosc a w dzien ? > Nic puskti wszyscy odpadaja takie male pytanko: placa Ci za zagladanie tutaj? :)) Bo mi niestety nie i nie moge sobie teraz pozwolic na przesiadywanie na forum :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 10.10.41.* 24.08.01, 15:25 Troche zlosliwosc nie zaszkodzi . Masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 24.08.01, 15:30 Gość portalu: Jolka napisał(a): > Troche zlosliwosc nie zaszkodzi . > Masz racje nie mialem intencji zlosliwie sie wypowiedziec :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: *.ibngr.edu.pl 24.08.01, 15:45 fajnie się gada ale robota isć musi Dzisiaj nawet mnie to nie po drodze:(( Ale zauwazyliscie że z impetem przeskoczylismy 7000? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 24.08.01, 16:08 I możemy sobie pogratulować!:) Ja też mam niestety troche do roboty,a nie da się tego w żaden sposob pogodzić z siedzeniem przed kompem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Senna w Gdansku cz. I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 25.08.01, 00:57 Przychodzi baba do lekarza. -Panie doktorze senna jestem. -Taa,a ja Alain Prost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Senna w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 00:07 Jan Sztaudynger "DALEKA DROGA" O, jakże droga daleka - Od człowieka do człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: *.cafebiba.com 29.08.01, 12:58 Co jest kurna,mnie nie ma i od razu tempo siada?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:39 Gość portalu: beast napisał(a): > Co jest kurna,mnie nie ma i od razu tempo siada?;))) Tak, to prawda!!!!! CMD26 wcale nie chciał się odzywać:( Mcroti tylko od czasu do czasu, KAM i Witek mało, Jolki też nie widać, myślałam - chciałam się stąd wyprowadzić:( O! Jak się pokazałeś to i cmd26 sie ożywił:) Pozdrawiam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 10.10.41.* 29.08.01, 15:19 JUz jestem musial dzisiaj popracoawa troche poza. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 19:13 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > > Co jest kurna,mnie nie ma i od razu tempo siada?;))) > > Tak, to prawda!!!!! CMD26 wcale nie chciał się odzywać:( jak to nie chcialem? :))) > Mcroti tylko od czasu > > do czasu, do 3 w nocy :))) > KAM i Witek mało, Jolki też nie widać, myślałam - chciałam się stąd > wyprowadzić:( O! Jak się pokazałeś to i cmd26 sie ożywił:) Pozdrawiam:))))))) zagladam tutaj pare razy dziennie - jak widze jakis ruch (ktos jakies posty wysyla) to zostaje i sie przylaczam. A jak zadnych nowych postow nie przybywa to albo rozpoczne jakis jeden nowy watek i sobie pojde, albo od razu sobie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:31 Właśnie weszłam! A ja odniosłam wrażenie, że mnie mijasz:( Ale może się myliłam. Ja zaglądam tu mniej ! Mnie trudno wypowiadać się na tematy np. władzy w Gdańsku bo nie znam lub innych spraw o których nie mam pojęcia. Serdecznie pozdrawiam:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 19:42 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Właśnie weszłam! A ja odniosłam wrażenie, że mnie mijasz:( ?????? Dlaczego mialbym Cie omijac??????????????????? > Ale może się > myliłam. Ja zaglądam tu mniej ! Mnie trudno wypowiadać się na tematy np. > władzy w Gdańsku bo nie znam lub innych spraw o których nie mam pojęcia. ale z checia z Toba porozmawiam na wszystkie inne tematy nie zwiazane z Gdanskiem (a jest tego dosc duzo). > Serdecznie pozdrawiam:))))))))))) Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:51 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: Lucy napisał(a): > > > Właśnie weszłam! A ja odniosłam wrażenie, że mnie mijasz:( > > ?????? Dlaczego mialbym Cie omijac??????????????????? > > > Ale może się > > myliłam. Ja zaglądam tu mniej ! Mnie trudno wypowiadać się na tematy np. > > > władzy w Gdańsku bo nie znam lub innych spraw o których nie mam pojęcia. > > ale z checia z Toba porozmawiam na wszystkie inne tematy nie zwiazane z Gdanski > em > (a jest tego dosc duzo). > > > Serdecznie pozdrawiam:))))))))))) > > Rowniez pozdrawiam Miło mi, że odpowiedziałeś na posty, będę teraz krótko:) Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 19:55 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Miło mi, że odpowiedziałeś na posty, będę teraz krótko:) Jeszcze raz > serdecznie pozdrawiam:)))))) To jak teraz jestes to mam nadzieje, ze zaczniesz jakis watek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:05 cmd26 napisał(a): To jak teraz jestes to mam nadzieje, ze zaczniesz jakis watek :) Hm, nie jestem że tak powiem w nastroju, żeby coś tworzyć:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 20:07 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Hm, nie jestem że tak powiem w nastroju, żeby coś tworzyć:)))))))) problem polega na tym, ze jakos ostatnio mam problemy z wymyslaniem nowych watkow (na poczatku szlo mi to bardzo dobrze - od razu bez zastanowienia moglem napisac 3-5 nowych watkow a teraz jakos na jednym ma problemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:14 cmd26 napisał(a): > problem polega na tym, ze jakos ostatnio mam problemy z wymyslaniem nowych watk > ow > (na poczatku szlo mi to bardzo dobrze - od razu bez zastanowienia moglem napisa > c > 3-5 nowych watkow a teraz jakos na jednym ma problemy:)) Ja jak oglądałam wątki wcześniejsze, teraz zresztą też to w wątkach prym wodzisz!!!!!!!!! Czasami zaglądam do dwóch innych miast to oni chyba ściągają tematy z innych forów. Czy możesz mi powiedzieć jaka jest teraz pogoda w Gdańsku?????? U nas jest bardzo zimno:( Sam Uśmiech:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 20:19 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Ja jak oglądałam wątki wcześniejsze, teraz zresztą też to w wątkach prym > wodzisz!!!!!!!!! ja??? niemozliwe, sadze, ze beast tworzy wiecej nowych watkow > Czasami zaglądam do dwóch innych miast to oni chyba ściągają > tematy z innych forów. zgadza sie, ale zazwyczaj sie pisze, ze temat jest sciagniety i wszystko jest w porzadku. > Czy możesz mi powiedzieć jaka jest teraz pogoda w > Gdańsku?????? zimno, co chwile deszcz pada - jednym slowem konczy sie lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:38 Bardzo bym chciała,żeby wróciła pogoda bo wybieram się w połowie września do Lwowa na wycieczkę / rodzice stamtąd byli/ i nie chciałabym tam moknąć.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 20:41 Gość portalu: Lucy napisał(a): > > Bardzo bym chciała,żeby wróciła pogoda bo wybieram się w połowie września do > Lwowa na wycieczkę / rodzice stamtąd byli/ i nie chciałabym tam moknąć.:))))) > ) tylko, ze mi juz te 30 stopni w cieniu bokiem wyszlo i wymodlilem pogorszenie pogody ;)))) jak sie siedzi przed kompem przy takiej temperaturze to mozg paruje i czlowiek nic nie moze sensownego wymyslic. Odpowiedz Link Zgłoś