Dodaj do ulubionych

Sennosc w Gdansku cz. I

IP: 10.10.41.* 24.08.01, 15:08
W nocy cwicza bezsennosc a w dzien ?
Nic puskti wszyscy odpadaja
Obserwuj wątek
    • cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 24.08.01, 15:23
      Gość portalu: Jolka napisał(a):

> W nocy cwicza bezsennosc a w dzien ?
      > Nic puskti wszyscy odpadaja

takie male pytanko: placa Ci za zagladanie tutaj? :)) Bo mi niestety nie i nie
      moge sobie teraz pozwolic na przesiadywanie na forum :((((
      • Gość: Jolka Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 10.10.41.* 24.08.01, 15:25
        Troche zlosliwosc nie zaszkodzi .
        Masz racje
        • cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 24.08.01, 15:30
          Gość portalu: Jolka napisał(a):

> Troche zlosliwosc nie zaszkodzi .
          > Masz racje

nie mialem intencji zlosliwie sie wypowiedziec :))))
          • Gość: mcroti Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: *.ibngr.edu.pl 24.08.01, 15:45
            fajnie się gada ale robota isć musi
            Dzisiaj nawet mnie to nie po drodze:((
            Ale zauwazyliscie że z impetem przeskoczylismy 7000?
            • Gość: beast Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 24.08.01, 16:08
              I możemy sobie pogratulować!:)
              Ja też mam niestety troche do roboty,a nie da się tego w żaden sposob pogodzić
              z siedzeniem przed kompem:(
    • Gość: beast Re: Senna w Gdansku cz. I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 25.08.01, 00:57
      Przychodzi baba do lekarza.
      -Panie doktorze senna jestem.
      -Taa,a ja Alain Prost.
      • Gość: Lucy Re: Senna w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 00:07

Jan Sztaudynger

"DALEKA DROGA"

O, jakże droga daleka -
        Od człowieka do człowieka...
    • Gość: beast Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: *.cafebiba.com 29.08.01, 12:58
      Co jest kurna,mnie nie ma i od razu tempo siada?;)))
      • Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:39
        Gość portalu: beast napisał(a):

> Co jest kurna,mnie nie ma i od razu tempo siada?;)))

Tak, to prawda!!!!! CMD26 wcale nie chciał się odzywać:( Mcroti tylko od czasu
        do czasu, KAM i Witek mało, Jolki też nie widać, myślałam - chciałam się stąd
        wyprowadzić:( O! Jak się pokazałeś to i cmd26 sie ożywił:) Pozdrawiam:)))))))
        • Gość: Jolka Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 10.10.41.* 29.08.01, 15:19
          JUz jestem musial dzisiaj popracoawa troche poza.
        • cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 19:13
          Gość portalu: Lucy napisał(a):

> Gość portalu: beast napisał(a):
          >
          > > Co jest kurna,mnie nie ma i od razu tempo siada?;)))
          >
          > Tak, to prawda!!!!! CMD26 wcale nie chciał się odzywać:(

jak to nie chcialem? :)))

> Mcroti tylko od czasu
          >
          > do czasu,

do 3 w nocy :)))

> KAM i Witek mało, Jolki też nie widać, myślałam - chciałam się stąd
          > wyprowadzić:( O! Jak się pokazałeś to i cmd26 sie ożywił:) Pozdrawiam:)))))))

zagladam tutaj pare razy dziennie - jak widze jakis ruch (ktos jakies posty
          wysyla) to zostaje i sie przylaczam. A jak zadnych nowych postow nie przybywa to
          albo rozpoczne jakis jeden nowy watek i sobie pojde, albo od razu sobie pojde.
          • Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:31
            Właśnie weszłam! A ja odniosłam wrażenie, że mnie mijasz:( Ale może się
            myliłam. Ja zaglądam tu mniej ! Mnie trudno wypowiadać się na tematy np.
            władzy w Gdańsku bo nie znam lub innych spraw o których nie mam pojęcia.
            Serdecznie pozdrawiam:)))))))))))
            • cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 19:42

> Właśnie weszłam! A ja odniosłam wrażenie, że mnie mijasz:(

?????? Dlaczego mialbym Cie omijac???????????????????

> Ale może się
              > myliłam. Ja zaglądam tu mniej ! Mnie trudno wypowiadać się na tematy np.
              > władzy w Gdańsku bo nie znam lub innych spraw o których nie mam pojęcia.

ale z checia z Toba porozmawiam na wszystkie inne tematy nie zwiazane z Gdanskiem
              (a jest tego dosc duzo).

> Serdecznie pozdrawiam:)))))))))))

Rowniez pozdrawiam
              • Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:51
                cmd26 napisał(a):

> Gość portalu: Lucy napisał(a):
                >
                > > Właśnie weszłam! A ja odniosłam wrażenie, że mnie mijasz:(
                >
                > ?????? Dlaczego mialbym Cie omijac???????????????????
                >
                > > Ale może się
                > > myliłam. Ja zaglądam tu mniej ! Mnie trudno wypowiadać się na tematy np.
                >
                > > władzy w Gdańsku bo nie znam lub innych spraw o których nie mam pojęcia.
                >
                > ale z checia z Toba porozmawiam na wszystkie inne tematy nie zwiazane z Gdanski
                > em
                > (a jest tego dosc duzo).
                >
                > > Serdecznie pozdrawiam:)))))))))))
                >
                > Rowniez pozdrawiam

Miło mi, że odpowiedziałeś na posty, będę teraz krótko:) Jeszcze raz
                serdecznie pozdrawiam:))))))
                • cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 19:55
                  > Miło mi, że odpowiedziałeś na posty, będę teraz krótko:) Jeszcze raz
                  > serdecznie pozdrawiam:))))))

To jak teraz jestes to mam nadzieje, ze zaczniesz jakis watek :)
                  • Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:05
                    cmd26 napisał(a):

To jak teraz jestes to mam nadzieje, ze zaczniesz jakis watek :)

Hm, nie jestem że tak powiem w nastroju, żeby coś tworzyć:)))))))))))))))))))))))

• cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 20:07

> Hm, nie jestem że tak powiem w nastroju, żeby coś tworzyć:))))))))

problem polega na tym, ze jakos ostatnio mam problemy z wymyslaniem nowych watkow
                      (na poczatku szlo mi to bardzo dobrze - od razu bez zastanowienia moglem napisac
                      3-5 nowych watkow a teraz jakos na jednym ma problemy:))
                      • Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:14
                        cmd26 napisał(a):

> problem polega na tym, ze jakos ostatnio mam problemy z wymyslaniem nowych watk
                        > ow
                        > (na poczatku szlo mi to bardzo dobrze - od razu bez zastanowienia moglem napisa
                        > c
                        > 3-5 nowych watkow a teraz jakos na jednym ma problemy:))

Ja jak oglądałam wątki wcześniejsze, teraz zresztą też to w wątkach prym
                        wodzisz!!!!!!!!! Czasami zaglądam do dwóch innych miast to oni chyba ściągają
                        tematy z innych forów. Czy możesz mi powiedzieć jaka jest teraz pogoda w
                        Gdańsku?????? U nas jest bardzo zimno:( Sam Uśmiech:)))))))))))))
                        • cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 20:19

> Ja jak oglądałam wątki wcześniejsze, teraz zresztą też to w wątkach prym
                          > wodzisz!!!!!!!!!

ja??? niemozliwe, sadze, ze beast tworzy wiecej nowych watkow

> Czasami zaglądam do dwóch innych miast to oni chyba ściągają
                          > tematy z innych forów.

zgadza sie, ale zazwyczaj sie pisze, ze temat jest sciagniety i wszystko jest w
                          porzadku.

> Czy możesz mi powiedzieć jaka jest teraz pogoda w
                          > Gdańsku??????

zimno, co chwile deszcz pada - jednym slowem konczy sie lato
                          • Gość: Lucy Re: Sennosc w Gdansku cz. I IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:38

Bardzo bym chciała,żeby wróciła pogoda bo wybieram się w połowie września do
                            Lwowa na wycieczkę / rodzice stamtąd byli/ i nie chciałabym tam moknąć.:))))))
                            • cmd26 Re: Sennosc w Gdansku cz. I 29.08.01, 20:41

>
                              > Bardzo bym chciała,żeby wróciła pogoda bo wybieram się w połowie września do
                              > Lwowa na wycieczkę / rodzice stamtąd byli/ i nie chciałabym tam moknąć.:)))))
                              > )

tylko, ze mi juz te 30 stopni w cieniu bokiem wyszlo i wymodlilem pogorszenie
                              pogody ;)))) jak sie siedzi przed kompem przy takiej temperaturze to mozg paruje
                              i czlowiek nic nie moze sensownego wymyslic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka