jamajka79 29.09.05, 21:48 czy ktos moglby sprawdzic czy umie sie zalogowac do panelu z neostrady by sprawdzic transfer? bo mi pisze, ze mam brak uprawnien hehe ciekawe kto je ma, chce wiedziec czy to u nich jakis problem dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmx Re: neostrada IP: *.acn.waw.pl 30.09.05, 00:30 > czy ktos moglby sprawdzic czy umie sie zalogowac do panelu z neostrady by > sprawdzic transfer? Sprawdzalem u kolegi. Umiem sie zalogowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 07:05 U mie to samo ana dodatek spadl mi transfer mimo ze nie przekroczylem limitu infolinia jak zwykle zajeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kii Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:08 ale co to za problem, wpisujesz ID i PIN i już, chyba że naprawdę coś się spie***8 Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka79 Re: neostrada 02.10.05, 08:59 > ale co to za problem, wpisujesz ID i PIN i już, chyba że naprawdę coś się > spie***8 ale o to chodzilo, ze po wpisaniu ID I PIN pisalo, ze mam brak uprawnien, ale juz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś