Dodaj do ulubionych

Gdzie w Krakowie Internet?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 21:27
Mieszkam sobie od niedawna w Krakowie (tzn. okolice Pl. Inwalidow) i marze o
stalym dostepie do internetu. Czy ktos orientuje sie moze, czy jakakolwiek
siec kablowa z internetem (na neostrade mnie nie stac) instaluje sie w tych
okolicach ?

Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • miba Re: Gdzie w Krakowie Internet? 24.09.02, 10:54
      Znam ten ból. W centrum Krakowa jest ciężko ze stałym złączem. Sam mieszkam
      niedaleko Poczty Głównej - długo szukałem kogoś, aby założył ten Internet.
      W końcu trafiłem na cafeikę Internetową; Płacę 50 zł miesięcznie i mam spokój.
      Jeżeli mam Ci poradzić gdzie szukać:
      Przejdź wszystkie w okolicy sklepy komputerowe i cafeiki.
      Nie wiem czy ta cafeika do której jestem podłączony zakłada w okolicy Placu
      Inwalidów. Jeżeli chcesz do niej namiar to napisz do mnie prywatnie na pocztę
      miba@gazeta.pl
      Pozdrawiam Miba
    • Gość: Gienek Re: Gdzie w Krakowie Internet? IP: *.dwa / 192.168.2.* 24.09.02, 22:45
      Gość portalu: pandark napisał(a):

> siec kablowa z internetem
      www.autocom.pl - zapytaj ich, czy maja u Ciebie zasig, kiedys costam z nimi pisalem, w miare rzetelnie odpowiadali. Ale ogolnie-KABLOWKA JEST DROGA! Sam sie nad tym zastanawialem, ale i Chello z UPC i Autocom to wydatek ok 150 zl. Lepiej wlasnie popytac w sklepach, kafejkach, ale o tym ktos juz pisal. Bedziesz mial za 50 zl dobry dostep (porownywalny, czasem nawet lepszy niz z kablowki, tyle ze pewnie bez wlasnego IP, chociaz i to mozna zalatwic). Ja sie od paru miesiecy ciesze siecia z miejscowej kafejki i jestem zadowolony.

Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka