Gość: nata1s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:21 Mam pytanko: jaka była trasa Waszego egzamninu w Poznaniu? Ile trwała jazda w mieście? No i jakie wrażenia po zdanym (lub nie zdanym) egzaminie. Proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fe Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 29.11.05, 23:59 z Wordu w prawo, w prawo na skrzyzowanie, w lewo przez skrzyzowanie na wprost, zawracanie ze zmiana kierunku, skret w lewo ze strzalka zieloną, prosto, sket w lewo i do osrodka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszmarek Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 00:02 egzaminatorzy nerowowi, krzyczą... no coments. Mozna zdac ale jak sie ma nerwy ze stali... I warto bronic racji swych, jesli sie uwaza ze je sie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:23 Gdzie to zawracanie i jak wyglądło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszmarek :) Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 21:52 kawałek za castoramą... ładnie wygladalo, mialam pusta droge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:16 > kawałek za castoramą... ładnie wygladalo, mialam pusta droge że ładnie to wiem ;-) tylko chodzi mi o to czy zawracanie ze skrętem w boczną uliczkę przodem/tyłem czy od razu w lewo? Możesz mi jeszcze wyjaśnić dokładnie w którym miejscu i jak daleko? Za rondem ale w którym kierunku? Będę wdzięczny !!! Pojadę tam sobie rowerem żeby popatrzeć jak sobie inni radzą ;-) Egzamin mam 23.12.2005 od 13.00 przy możliwie maksymalnym ruchu samochodowym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
inezz_a Re: Poznań 02.12.05, 13:56 współczuję.. jazda w dzień przed wigilia o godz. 13 musi byc obłędna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 02.12.05, 19:34 zawracanie to to co jest za stacja... eh... jesu, nie pamietam, skupialam sie na znakach i tym co sie na ulicy dzieje a nie gdzie jade :( sory Jechalam jak nie bylo prawie wcale ruchu :) Kumpela byla wlasnie na 13:00 i sobie chwalila, bo jechala za L-ką ta sama trase. Lka bykow nie robila bo instruktor ja "prowadzil" :))) i kumpela zdala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 02:15 > zawracanie to to co jest za stacja... eh... jesu, nie pamietam, skupialam sie > na znakach i tym co sie na ulicy dzieje a nie gdzie jade :( sory I tak dobrze że pamiętałaś trasę :-) pewnie wielu film się urywa zaraz po wyjechaniu z WORDu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 02:13 > współczuję.. jazda w dzień przed wigilia o godz. 13 musi byc obłędna Po pierwsze to lubię wyzwania, po drugie to wcale nie jest powiedziane że wyjadę na miasto ;-) Najgorzej będzie jak mi na Serbskiej każą jechać w prawo i stanę w korku pod górkę, a rusznia z ręcznego nie lubię :-/ Pozostaje jeszcze kwestia jak egzaminatorzy reagują na świątecznę atmosferę Najśmieszniejsze jest to że robię kat.B i kat.A :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 03.12.05, 16:12 TAM WŁASNIE MI ZGASŁ ;) JEDEN BŁAD ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 05.12.05, 15:04 Zdałam w zeszłym tygodniu, za 1 razem. Po wyjeździe z ośrodka kierunek wybrałam sama - pojechaliśmy w lewo, potem przez Bałtycką i Nowe Zawady na Śródkę (uwaga na omijanie budowy zachodzącej na Nowe Zawady), tam w prawo i w obok Katedry prosto, przez Solną i potem w prawo Al. Niepodległości w stronę Cytadeli i dalej w lewo w Przepadek i potem znów w prawo wzdłuż linii tramwajowej 3 i 10, potem w lewo w Murawę i przez Słowiańską i Wilczak do Ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś