IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:21
Mam pytanko: jaka była trasa Waszego egzamninu w Poznaniu? Ile trwała jazda w
mieście? No i jakie wrażenia po zdanym (lub nie zdanym) egzaminie. Proszę o
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: fe Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 29.11.05, 23:59
      z Wordu w prawo, w prawo na skrzyzowanie, w lewo przez skrzyzowanie na wprost,
      zawracanie ze zmiana kierunku, skret w lewo ze strzalka zieloną, prosto, sket w
      lewo i do osrodka ;)
      • Gość: koszmarek Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 00:02
        egzaminatorzy nerowowi, krzyczą... no coments. Mozna zdac ale jak sie ma nerwy
        ze stali...
        I warto bronic racji swych, jesli sie uwaza ze je sie ma :)
      • Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:23
        Gdzie to zawracanie i jak wyglądło?
        • Gość: koszmarek :) Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 21:52
          kawałek za castoramą... ładnie wygladalo, mialam pusta droge
          • Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:16
            > kawałek za castoramą... ładnie wygladalo, mialam pusta droge

że ładnie to wiem ;-) tylko chodzi mi o to czy zawracanie ze skrętem w boczną
            uliczkę przodem/tyłem czy od razu w lewo?
            Możesz mi jeszcze wyjaśnić dokładnie w którym miejscu i jak daleko? Za rondem
            ale w którym kierunku?
            Będę wdzięczny !!!

Pojadę tam sobie rowerem żeby popatrzeć jak sobie inni radzą ;-)
            Egzamin mam 23.12.2005 od 13.00 przy możliwie maksymalnym ruchu samochodowym :-)))
            • inezz_a Re: Poznań 02.12.05, 13:56
              współczuję.. jazda w dzień przed wigilia o godz. 13 musi byc obłędna
              • Gość: ... Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 02.12.05, 19:34
                zawracanie to to co jest za stacja... eh... jesu, nie pamietam, skupialam sie na
                znakach i tym co sie na ulicy dzieje a nie gdzie jade :( sory

Jechalam jak nie bylo prawie wcale ruchu :)

Kumpela byla wlasnie na 13:00 i sobie chwalila, bo jechala za L-ką ta sama
                trase. Lka bykow nie robila bo instruktor ja "prowadzil" :))) i kumpela zdala :)
                • Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 02:15
                  > zawracanie to to co jest za stacja... eh... jesu, nie pamietam, skupialam sie
                  > na znakach i tym co sie na ulicy dzieje a nie gdzie jade :( sory

I tak dobrze że pamiętałaś trasę :-) pewnie wielu film się urywa zaraz po
                  wyjechaniu z WORDu ;-)
              • Gość: Klog Re: Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 02:13
                > współczuję.. jazda w dzień przed wigilia o godz. 13 musi byc obłędna

Po pierwsze to lubię wyzwania, po drugie to wcale nie jest powiedziane że wyjadę
                na miasto ;-)
                Najgorzej będzie jak mi na Serbskiej każą jechać w prawo i stanę w korku pod
                górkę, a rusznia z ręcznego nie lubię :-/
                Pozostaje jeszcze kwestia jak egzaminatorzy reagują na świątecznę atmosferę

Najśmieszniejsze jest to że robię kat.B i kat.A :-)
                • Gość: ob Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 03.12.05, 16:12
                  TAM WŁASNIE MI ZGASŁ ;)
                  JEDEN BŁAD ;]
    • Gość: e Re: Poznań IP: *.icpnet.pl 05.12.05, 15:04
      Zdałam w zeszłym tygodniu, za 1 razem. Po wyjeździe z ośrodka kierunek wybrałam
      sama - pojechaliśmy w lewo, potem przez Bałtycką i Nowe Zawady na Śródkę (uwaga
      na omijanie budowy zachodzącej na Nowe Zawady), tam w prawo i w obok Katedry
      prosto, przez Solną i potem w prawo Al. Niepodległości w stronę Cytadeli i dalej
      w lewo w Przepadek i potem znów w prawo wzdłuż linii tramwajowej 3 i 10, potem w
      lewo w Murawę i przez Słowiańską i Wilczak do Ośrodka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka