Dodaj do ulubionych

Microsoft zapowiada publiczne testy IE7

07.12.05, 18:01
kryj sie kto moze!
Obserwuj wątek
    • tymon99 Re: Microsoft zapowiada publiczne testy IE7 07.12.05, 20:36
      > Wśród nowości, które pojawią się w siódmej wersji Internet Explorera, ma
      znaleźć > się m.in. przeglądanie stron w kartach, zabezpieczenia antyphishingowe
      oraz > obsługa kanałów RSS.

buahahahahahaha
      w 2007 roku M$IE będzie gonić Firefoxa z 2004
      • Gość: marcin_ktos Re: Microsoft zapowiada publiczne testy IE7 IP: *.pronet.lublin.pl 08.12.05, 13:02
        2006 :) I nie Fx z 2004, a w sumie to już karty Mozila czy Opera miały wcześniej :)

A ja się cieszę, że udostępnią. Zobaczymy jak pójdzie ze zgodnością ze
        standardami W3C, będziemy mogli sobie przetestować czy strny prawidłowo
        wyświetla i tak dalej jeszcze przed premierą. Przydatne.
        • kell99 Re: Microsoft zapowiada publiczne testy IE7 08.12.05, 14:57
          jaka zgodnosc z w3c? od dawna jest wiadomo, ze cale 'unowoczesnienie' poszlo w
          dodanie kilku narzedzi znanych z opery/ff ... i szum medialny oczywiscie
          • Gość: marcin_ktos Re: Microsoft zapowiada publiczne testy IE7 IP: *.pronet.lublin.pl 08.12.05, 22:01
            O ile wiem to IE7 już obsługuje kilka chociażby selektorów CSS 2.1 oraz nawet
            CSS3 oraz pseudoklasę :hover nie tylko dla znacznika <a> (hura!). I nawet
            pseudoklasę :first-child. To już dla mnie jest wielki postęp w dziedzinie
            zgodności ze standardami ;)

Ale z obsługi typu MIME application/xhtml+xml nadal nici...
    • Gość: Gość darmowi testerzy już się rzucają do roboty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 14:39
      Ciekawe, czy ktoś nie poda MS do sądu, o udostępnianie niedostatecznie
      przetestowanego produktu... W końcu z winy Microsoftu cierpią nie tylko
      domorośli testerzy, ale i cały Internet zalewany robakami albo spamem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka