15.01.06, 16:17
Potrzebuje pomocy, gdy probuje sciagnac cokolwiek przez emule dostaje
komunikat, ze nie jestem podlaczony do serwera, mimo ze program wyglada na
podlaczony prawidlowo... co moze byc pzyczyna, pomozcie bo komputery to dla
mnie czarna magia... Z gory dziekuje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gza13 Re: serwery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:50
      buterfly5 napisała:

> dostaje
      > komunikat, ze nie jestem podlaczony do serwera, mimo ze program wyglada na
      > podlaczony prawidlowo...

A po czym poznajesz, że jest podłączony do serwera ?
      • buterfly5 Re: serwery? 16.01.06, 17:18
        Jak odpalam program to automatycznie się łączy... Mogę włączać, wyłączać i
        wszystko wydaje się ok, dopiero jak próbuję wyszukać jakikolwiek utwór lub film
        wskakuje komunikat, że nie może połączyć się z serwerem.
        • Gość: raffi Re: serwery? IP: *.pila.agora.pl 16.01.06, 22:50
          miałem taki sam problem jak nie miałem stałego zewnętrznego IP
          • buterfly5 Re: serwery? 16.01.06, 23:14
            a co to znaczy? I jak to zmienić? Wybacz, ale jestem laikiem jeśli chodzi o
            komputery...
            • Gość: raffi Re: serwery? IP: *.pila.agora.pl 16.01.06, 23:33
              wpisz w wierszu polecen cmd ipconfig i zobacz jaki masz adres ip, jak masz
              krutki np 10.0.7.30 to jest szansa ze nie masz zewnetrznego ip, chociaz
              niekoniecznie bo moze byc on nadany na ostatnim rooterze w sieci, jak masz
              dlugi to ok
              • Gość: rafi Re: serwery? IP: *.pila.agora.pl 16.01.06, 23:34
                sorki za blad krótki
                • buterfly5 Re: serwery? 16.01.06, 23:47
                  hmmm, a co to wiersz poleceń? :-&
                  • Gość: RAFFI Re: serwery? IP: *.pila.agora.pl 17.01.06, 01:28
                    start/uruchom i tam wpisz CMD, pojawi się okno i w tym oknie wpisz ipconfig
                    • Gość: KIKI Re: serwery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:45
                      sorrki ze sie podłanczam z pytaniem w czyjś post ale nie chce zaśmiecać forum a
                      tematyka jest podobna, tak wiec nie wiem co odbilo mojemu emulkowi ale dzis
                      włączama tu nie mam żadnych serwerów na liście?! nie mam pojęcia co sie stało
                      (lub co ja znów sknociłam) wczoraj normalnie wszystko sie ładnie ściagało, a
                      dzis nie mam żadnych serwerów=( jakby ktoś był tak miły i mi wyjaśnił o co
                      chodzi... albo podał mi IP DonkeyServerNo1 to bym go może recznie wpisała?
                    • buterfly5 Re: serwery? 18.01.06, 10:19
                      wklepałam... coś wyskoczyło na ułamek sekundy i znikło:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka