Dodaj do ulubionych

problem z poczta na wp POMOCY

26.01.06, 13:04
Czekam na bardzo ważna informacje a nie moge zalogować się na wp, cały czas
wyrzuca mnie na strone logowania:(
Obserwuj wątek
    • neder Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 13:06
      nie bardzo rozumiem jak mamy Ci pomóc?
      • Gość: :( Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:14
        nie wiem czy dzieje sie coś z moim komputerewm, czy mam to zgłaszać wp, czy u
        nich się cos dzieje
        • neder Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 13:16
          Ja się właśnie zalogowałam, więc to raczej nie u nich.
          To może głupie rozwiązanie ale spróbuj zalogować się poprzez inną przeglądarkę.
          pzdr
          • Gość: :( Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:17
            nie znam się zupełnie na komputerach i nie wiem jak to zrobić, ale koleżanka z
            innego komputera też nie może wejśc na moje konto
            • manhu Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 14:08
              >cały czas wyrzuca mnie na strone logowania:(
              Skoro się kompletnie nie znasz to może przetłumacz ten tekst, bo ja nie rozumiem co to znaczy, że Cię wyrzuca. Może jest napis, że błędne hasło? login? a może co innego?
              • Gość: :( Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:12
                wpisuje login i hasło klikam na zaloguj i znowu wyskakuje login hasło ja
                wpisuje i tak w kółko.Login poprawny i hasło tez, bo jak wpisałam błedne hasło
                to była informacja błędne hasło
                • arie Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 16:22
                  Czasami trzeba odblokować "ciasteczka" w przeglądarce.
                  • Gość: :) Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:26
                    już działa dzieki:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka