elwiral 26.01.06, 13:04 Czekam na bardzo ważna informacje a nie moge zalogować się na wp, cały czas wyrzuca mnie na strone logowania:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 13:06 nie bardzo rozumiem jak mamy Ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:14 nie wiem czy dzieje sie coś z moim komputerewm, czy mam to zgłaszać wp, czy u nich się cos dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 13:16 Ja się właśnie zalogowałam, więc to raczej nie u nich. To może głupie rozwiązanie ale spróbuj zalogować się poprzez inną przeglądarkę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:17 nie znam się zupełnie na komputerach i nie wiem jak to zrobić, ale koleżanka z innego komputera też nie może wejśc na moje konto Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 14:08 >cały czas wyrzuca mnie na strone logowania:( Skoro się kompletnie nie znasz to może przetłumacz ten tekst, bo ja nie rozumiem co to znaczy, że Cię wyrzuca. Może jest napis, że błędne hasło? login? a może co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:12 wpisuje login i hasło klikam na zaloguj i znowu wyskakuje login hasło ja wpisuje i tak w kółko.Login poprawny i hasło tez, bo jak wpisałam błedne hasło to była informacja błędne hasło Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: problem z poczta na wp POMOCY 26.01.06, 16:22 Czasami trzeba odblokować "ciasteczka" w przeglądarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: problem z poczta na wp POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:26 już działa dzieki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś