Gość: lenka IP: *.chello.pl 10.11.02, 19:13 W jaki sposób można usunąć wpisany adres? Z historią i cookies nie mam problemu ale jak zlikwidować adres? Pomóżcie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marianos Re: jak to usunąć? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:10 oproznij katalog temporary internet files Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: jak to usunąć? IP: *.chello.pl 11.11.02, 20:44 Oprózniłam. Niestety nic to nie zmieniło. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: jak to usunąć? IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.02, 20:57 Gość portalu: lenka napisał(a): > W jaki sposób można usunąć wpisany adres? Z historią i cookies nie mam > problemu ale jak zlikwidować adres? Pomóżcie! Pozdr. W IE: narzedzia / opcje internetowe / zawartość / autouzupełnianie "Odfajkuj" wybrane pola i jeszcze raz wyczyść historię. pzdr iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: jak to usunąć? IP: *.chello.pl 11.11.02, 23:51 Serdeczne dzięki! Podziałało. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: jak to usunąć? IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 12.11.02, 02:07 Lenka a co tak nardzo chcialas usunac? czy szef naprawde byl taki zly? Odpowiedz Link Zgłoś