siara66 07.06.07, 08:52 i nie mam zamiaru go naprawiać. Dosyć z terrorem szklanego ekranu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ritzy zaban. Re: popsuł mi się telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:27 Masz racje. Kup sobie LCD. Dosc szklanego terroru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski cwaniak I to jest taka arcyważna wiadomość, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 15:14 żeby dzielić się nią na forum? Jak dla mnie, to możesz go nawet przez okno wypie..ć, pod warunkiem, ze nie będę akurat tamtędy przechodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merry_li Re: I to jest taka arcyważna wiadomość, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.07, 10:59 Brawo bardzo madra decyzja! I bardzo waznaa wiadomosc dla mieszkanccow Warszawy. Moze to jest sugestia zebysmyy zrobili podobnie jak nasze sie popsuja? jak dobrze ze jeszcze massz komputer:) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: popsuł mi się telewizor 11.06.07, 11:43 Ja tez nie lubie telewizji bo oglupia. Ogladam tylko seriale i MTV - reszta to chlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Tak trzymac, bedziesz zdrowy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.07, 11:55 (na umysle oczywiscie). Cialo-to juz zupelnie z innej beczki. Odpowiedz Link Zgłoś