kkolasinska 30.01.06, 21:17 Czy ktoś moze powiedziec mi cos na temet łacza internetowego przez Tele2 ? Jaki transfer i jak z cenami za połaczenie ? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
interwork Re: Tele2 i internet 31.01.06, 14:07 w tej chwili nie samo Tele2 a firma współpracujaca z nimi oferuje polaczenie internetowe Air2Net ale jej technologia jest troszke przestazala i sie z tego wycofuja, ale słyszalem ze juz niedlugo bedzie nowa oferta bardzo konkurencyjna do oferty TP. Ma dzialac na podobnej zasadzie co Neostrada. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Tele2 i internet IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.01.06, 14:56 www.pawel.wojcik.com/tele2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Tele2 i internet 01.02.06, 15:18 To co mi proponujecie ? jestem abonentem Tele2 i od nich tez chciałabym łacze internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Tele2 i internet 01.02.06, 17:56 kkolasinska napisała: > To co mi proponujecie ? jestem abonentem Tele2 i od nich tez chciałabym łacze > internetowe. To jak narazie albo dial-up albo proponujemy poczekac ;) az wprowadza stale lacze- podobno juz w ciagu najblizszych miesiecy. Pytaj TU: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=759 Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Tele2 i internet 05.02.06, 11:49 Chodzi o to ze nie moge czekac długo , bo pracuje przy komputerze wiec czekanie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Tele2 i internet 05.02.06, 12:58 kkolasinska napisała: > Chodzi o to ze nie moge czekac długo , bo pracuje przy komputerze wiec czekanie odpada. no to narazie mozesz miec z tele2 jedynie polaczenie dial-up ale jesli pracujesz to wtapie by cie to satysfakcjonowalo. wszystko zalezy jeszcze od tego w jakim miescie i jaka ulica - co masz u siebie dostepnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Tele2 i internet 05.02.06, 18:26 Miszkam w Warszawie na Tarchominie. Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Tele2 i internet 05.02.06, 19:55 kkolasinska napisała: > Miszkam w Warszawie na Tarchominie. obecnie okupuje osiedle na ksiazkowej wiec jesli cie net interesuje to napisz mi mejla z nazwa ulicy i numerem budynku - moze bede wiedziec. jest i z kablowki i pare osiedlowek. Odpowiedz Link Zgłoś