Dodaj do ulubionych

Problem z poczta

14.02.06, 22:04
Witam mam problem z poczta ,proboje wyslac meila do Kanady , ale nie mam
potwierdzaenia w "wysylanych" wiadomosciach , co mzoe byc przyczyna , prosze
o szybka pomoc
Obserwuj wątek
    • neder Re: Problem z poczta 14.02.06, 23:23
      czy mamy zgadywać jak wysyłasz pocztę? (program pocztowy czy www? jakie konto?
      czy jak wysyłasz gdzie indziej to jest tak samo?)

pzdr
      • arie Re: Problem z poczta 14.02.06, 23:38
        Jeśli wysyłasz z portalu gazeta.pl ze strony www, to przy ponownym zalogowaniu
        na skrzynkę wiadomość powinna pojawić się w folderze wysłanych wiadomości,
        Oczywiście o ile masz zaznaczoną opcję, aby takie wiadomości były zachowywyane.
    • hekor Re: Problem z poczta 15.02.06, 00:49
      inga2 napisała:

> Witam mam problem z poczta ,proboje wyslac meila do Kanady , ale nie mam
      > potwierdzaenia w "wysylanych" wiadomosciach , co mzoe byc przyczyna , prosze
      > o szybka pomoc
      • Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:34
        Mam ten sam problem, z tą różnicą, że wysyłam w kraju. Od wczoraj
        folder "wysłane" nie zachowuje wysłanych wiadomości /mam zaznaczone, że ma
        zachowywać/. Wiem, że moje maile docierają, mam potwierdzenie adresatów.
        Pytałam u administratorów, ale dotąd nie dostałam odpowiedzi. Czy ktoś wie co
        jest tego przyczyną?
        • neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:40
          wysyłasz przez www? Jeśli tak to coś się u nich chrzani a my możemy tylko
          zgadywać (nawet nie piszesz co to za skrzynka).
          pzdr
          • Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:43
            wysyłam z www.gazeta.pl
            • neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:44
              to ich wina;)
              Napisałaś na postmaster@gazeta.pl ?
              • Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:45
                Napisałam rano, do teraz nie odpowiedzieli
                • neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:49
                  bo oni tam nigdy nie odpowiadają :/ Kiedyś dostałam odpowiedź (ale nie od nich),
                  że oni mają nparawiać a nie opdpowiadać ;)
                  Idź tu:
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
                  No oczywiście każą Ci tam napisac na postmaster ale się nie daj. Tylko tak dla
                  porządku poczekałabym do jutra albo nawet do poniedziałku, bo:
                  1. być moze jeszcze odpowiedzą. Nie przesadzajmy jeden dzień to nie tragedia a
                  jest weekend,
                  2. może 'samo' się naprawi. Poczta tu to do siebie ma, niestety.
                  • neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:49
                    > że oni mają nparawiać a nie opdpowiadać ;)

o kurczę, litery mi odlatują :/

Naprawiać a nie odpowiadać miało być. Sorry.
                    • Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:55
                      Dziękuję Neder!
                      Widzę, że jesteś "specem" od wszystkiego, czy mogę mieć do Ciebie jeszcze jedno
                      pytanie? To dla mnie bardzo ważne! Otóż: czy jest możliwe, że osoba, która
                      również korzysta z mojego komputera, odczytała wiadomości z mojej poczty na
                      Gazecie, nawet jeśli wszystko usunęłam a ta osoba nie zna hasła? Odgraża się,
                      że to jest w zasobach kompa i jest możliwe:( Proszę, odpowiedz, to dla mnie
                      bardzo ważne!
                      Pozdr.
                      • neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 21:33
                        a korzystasz z poczty przez program pocztowy, czy przez www? Chociaz w obu
                        przypadkach wydaje misie to mało prawdopodobne (ta osoba musiałaby zainstaloważ
                        jakiś program, który by jej w tym pomógł). Tu akurat więcej Ci nie powiem ;P
                        • Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:22
                          Przez www. No to mam problem... "Ta" osoba właśnie wspominała coś o programie
                          za pomocą, którego jest to możliwe, a co więcej...ona zawodowo zajmuje się
                          oprogramowaniem komp. Koniec ze mną! :(
                          A Tobie dziękuję się za zainteresowanie moim problemem.
                          • neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 22:31
                            a czy miała dostęp do Twojego kompa tylko raz? w sensie, że zdołałaby to tylko
                            zainstalować a nie zdążyła odinstalować?

Poza tym moim zdaniem to ściema. O tym programie wspomniał (bo zgaduję, że to
                            facet, tylko oni mają takie zajebiste pomysły) żeby brzmiało bardziej
                            wiarygodnie. Ale to tylko moje zdnaie.

PS. daj mu w pysk -> to też tylko moje zdanie.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka