inga2 14.02.06, 22:04 Witam mam problem z poczta ,proboje wyslac meila do Kanady , ale nie mam potwierdzaenia w "wysylanych" wiadomosciach , co mzoe byc przyczyna , prosze o szybka pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Problem z poczta 14.02.06, 23:23 czy mamy zgadywać jak wysyłasz pocztę? (program pocztowy czy www? jakie konto? czy jak wysyłasz gdzie indziej to jest tak samo?) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: Problem z poczta 14.02.06, 23:38 Jeśli wysyłasz z portalu gazeta.pl ze strony www, to przy ponownym zalogowaniu na skrzynkę wiadomość powinna pojawić się w folderze wysłanych wiadomości, Oczywiście o ile masz zaznaczoną opcję, aby takie wiadomości były zachowywyane. Odpowiedz Link Zgłoś
hekor Re: Problem z poczta 15.02.06, 00:49 inga2 napisała: > Witam mam problem z poczta ,proboje wyslac meila do Kanady , ale nie mam > potwierdzaenia w "wysylanych" wiadomosciach , co mzoe byc przyczyna , prosze > o szybka pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:34 Mam ten sam problem, z tą różnicą, że wysyłam w kraju. Od wczoraj folder "wysłane" nie zachowuje wysłanych wiadomości /mam zaznaczone, że ma zachowywać/. Wiem, że moje maile docierają, mam potwierdzenie adresatów. Pytałam u administratorów, ale dotąd nie dostałam odpowiedzi. Czy ktoś wie co jest tego przyczyną? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:40 wysyłasz przez www? Jeśli tak to coś się u nich chrzani a my możemy tylko zgadywać (nawet nie piszesz co to za skrzynka). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:43 wysyłam z www.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:44 to ich wina;) Napisałaś na postmaster@gazeta.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:45 Napisałam rano, do teraz nie odpowiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:49 bo oni tam nigdy nie odpowiadają :/ Kiedyś dostałam odpowiedź (ale nie od nich), że oni mają nparawiać a nie opdpowiadać ;) Idź tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 No oczywiście każą Ci tam napisac na postmaster ale się nie daj. Tylko tak dla porządku poczekałabym do jutra albo nawet do poniedziałku, bo: 1. być moze jeszcze odpowiedzą. Nie przesadzajmy jeden dzień to nie tragedia a jest weekend, 2. może 'samo' się naprawi. Poczta tu to do siebie ma, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 19:49 > że oni mają nparawiać a nie opdpowiadać ;) o kurczę, litery mi odlatują :/ Naprawiać a nie odpowiadać miało być. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:55 Dziękuję Neder! Widzę, że jesteś "specem" od wszystkiego, czy mogę mieć do Ciebie jeszcze jedno pytanie? To dla mnie bardzo ważne! Otóż: czy jest możliwe, że osoba, która również korzysta z mojego komputera, odczytała wiadomości z mojej poczty na Gazecie, nawet jeśli wszystko usunęłam a ta osoba nie zna hasła? Odgraża się, że to jest w zasobach kompa i jest możliwe:( Proszę, odpowiedz, to dla mnie bardzo ważne! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 21:33 a korzystasz z poczty przez program pocztowy, czy przez www? Chociaz w obu przypadkach wydaje misie to mało prawdopodobne (ta osoba musiałaby zainstaloważ jakiś program, który by jej w tym pomógł). Tu akurat więcej Ci nie powiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Problem z poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:22 Przez www. No to mam problem... "Ta" osoba właśnie wspominała coś o programie za pomocą, którego jest to możliwe, a co więcej...ona zawodowo zajmuje się oprogramowaniem komp. Koniec ze mną! :( A Tobie dziękuję się za zainteresowanie moim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem z poczta 18.02.06, 22:31 a czy miała dostęp do Twojego kompa tylko raz? w sensie, że zdołałaby to tylko zainstalować a nie zdążyła odinstalować? Poza tym moim zdaniem to ściema. O tym programie wspomniał (bo zgaduję, że to facet, tylko oni mają takie zajebiste pomysły) żeby brzmiało bardziej wiarygodnie. Ale to tylko moje zdnaie. PS. daj mu w pysk -> to też tylko moje zdanie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś